Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony mondom néktek a fröccsöt ne becsüljétek le! Hálás ital az,pláne ha borból készítikOrdog írta: Én a Kultúrát csak tisztán iszom... Pár év múlva tervezek egy saját borászatot is:) Nincs jobb a jó bornál, viszont még az igazán jó borok 95%-át nem állt módomban kipróbálni. De ami késik nem múlik. Tim is majd kezelésbe vesz:)
Persze a guggolósokat azokat máshogy nem naon lehet inni csak fröccsnek, de az meg nem az én asztalom...
Jó szórakozást! Nekem edzés, de a jövőhéten beindul a gépezet, szakest, szülinap, mi egymás!G-Jay írta:Ma este mulatunk jajj de berugunkVégzős bálom lesz mámma, remélem jó lesz, előtte még alapozok egy kicsit valahol, aztán mehet a pááárííí!!!!
G.
Na persze én sem a Tokajit iszom szódával, az igazi borokat valóban nem szabad elrontani se szódával se kólával. Kár, hogy a magyar borokat ennyire drágán adják, hasonló minőségű külföldit tizedennyiért lehet kapni, de a magyaroknak ennyi eszük van.Ordog írta:Én a Kultúrát csak tisztán iszom... Pár év múlva tervezek egy saját borászatot is:) Nincs jobb a jó bornál, viszont még az igazán jó borok 95%-át nem állt módomban kipróbálni. De ami késik nem múlik. Tim is majd kezelésbe vesz:)Drigo írta:
Ördög ezekszerint nem vagy valami nagy fröccsös.
Persze a guggolósokat azokat máshogy nem naon lehet inni csak fröccsnek, de az meg nem az én asztalom...
Én a Kultúrát csak tisztán iszom... Pár év múlva tervezek egy saját borászatot is:) Nincs jobb a jó bornál, viszont még az igazán jó borok 95%-át nem állt módomban kipróbálni. De ami késik nem múlik. Tim is majd kezelésbe vesz:)Drigo írta:
Ördög ezekszerint nem vagy valami nagy fröccsös.
Őt ismerem, egyik legjobb haverom. Jóarc gyerek, egyébként interes, úgyhogy nem is fog írkálni, egyszer írt be Seria A topikba. Ha nem reklámozom neki az oldalt akkor valszeg nem is regel magától. A Szőrmóksegg név egyébként a South Parkból van.Krojf írta:Komáim!
Látszik biza', hogy régen legelésztem eme fórummezőkön, hiszen
megütközve tapasztaltam, hogy már "Szőrmóksegg" néven is lehet
regelni már!!!
Szerencsére eddig csak egyszer tolta ide a hátsóját, de egy induri
önkritikája lehetett volna...
Hol van itt a Barca-imádat kifejezése???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
LG-nek szerette volna elmondnai, hogy mennyire bírja, és, hogy ő a példaképe, a baj, hogy mindezt alternatív stílusban tette.messi1918 írta:Mi történt vele?
MErt én egy hsz-ét s láttam!
MEgkérdezhetem?
Én is mindenkinek boldog mindent kívánok de mostmár elég lesz!!!Rivaldinho írta:Boldog Névnapot Mindenkinek aki ma ünnepel bármit is![]()