Én benne vagyokPerrero írta: más: nem akartok 1 háziállat szépségversenyt csinálni![]()

Koszonom..nektek Eurobarca.Drigo írta: Ahogy írtál a futsalról, gyorsan keresgéltem egy kicsit, és amit találtam azokalapján valamit össze lehet hozni biztosan. Még megnézek 1-2 forrást aztán összeeszkábálok egy írást, aztán majd kiderül, hogy ez mire elég.
Nálam minden tökéletes. Pár hete a menüsorom tűnt el teljesen misztikusan(de az is csak a tűzrókánál, IE-vel jó volt), de egy kis idő múlva amilyen furcsán eltűnt olyan furcsán visszatért, lehet, hogy Nálad is hasonló a helyzet. Flashplayert próbáltad már frissíteni?Rumig írta:A főoldalon 4 cikk szerepel flashben, képpel, a képet váltva. Egy pár napja Mozillával nem jeleníti meg rendesen (IE-vel igen, csak nem azt használom), pl nincs vörös háttér az aktuális cikk címe mögött, felül, ill. nincs keret. (Legutóbb közvetlen a honlap megújulása után volt ilyen) Remélem érthető. Nem tudom, h ez egyedi probléma-e, vagy tudtok-e erről valamit. Bár ahogy nézem, más nem jelzett, szal lehet, h a FlashPlayeremmel van baj..
Azt, hogy csak a Barcelonával foglalkozik, s így a maximálisan kirakható információ eléggé véges. Ha összehasonlítod mondjuk akár a calcio.hu-val, azért ott minimum 20 csapat történéseiről lehet írni.messi1918 írta:Mit értesz tematikus honlap alatt?