És ezt honnan sikerült leszedned? Mert ahol én találtam,ott nem ez a verzsön van...
szerk: már találtam egy nem kamerásat,és feliratot is.
Please írdd be/írjátok be,hogy pontosan melyik verziót töltöttétek le? (azt,is,h honnan sárgával) Találtam egy verzsönt,de állítólag ahhoz meg nincs felirat...VIII.Henrik írta:Megnéztem nem rég én is a 4. Rambo filmet, és csak csatlakozni tudok véleményemmel hozzád Noname. Hátradőlni és kikapcsol másfél órára az akciódús Stalone-film.
Ezt énis megtaláltam de innen vhogyan nemtudom leszedni egyiketsembouba írta:Tessék:Fernando írta:Valaki segítsen sürgős
Már mindenhol kerestem A szem című filmhez MAGYAR feliratot (2008-as film, Jessica Alba főszereplésével) hangsúlyozom nem a japán Filmhez kell feliratVki lécci
http://www.opensubtitles.com/hu/request ... uageid-hun
akkor még annyit h te honnan szedted le a részt?ozsimiki írta:Én is onnan,gondolom az lehet a gond,h másik verziót szedtél le (vmi szhart)
A felirat ehhez a verzióhóz tökéletes:
lost.s04e005.hdtv.xvid-2hd
Illetve a másik verziohóz is lesz szntem majd felirat,de amit én szedtem le,azt szokta szinte mindenki,és ezért ahhoz előbb van felirat...
Én is onnan,gondolom az lehet a gond,h másik verziót szedtél le (vmi szhart)csababarca írta:srácok honnan szedtetek a losthoz feliratot?
mert én a hosszupuskáról szedtem le egyet...de úgy csúszik a felirat h egyszerűen élvezhetetlen
Nagyon nagy rész voltSlither írta:Ez a mai LOST is nagyon frankó volt.
Nagyon tetszik ez az elme-ídőutazásos vonal, nagyon eredeti.
Tessék:Fernando írta:Valaki segítsen sürgős
Már mindenhol kerestem A szem című filmhez MAGYAR feliratot (2008-as film, Jessica Alba főszereplésével) hangsúlyozom nem a japán Filmhez kell feliratVki lécci
Nem szoktam nézni a Maffiózókat.VIII.Henrik írta:Mindenképpen nézd meg. Joe Pesci ismét nem semmi figurát alakít. A Nagymenők plakát amúgy ott lóg fent a falamon a Sebhelyesarcú plakátja mellett.Ha szoktad nézni, vagy láttad a Maffiózók című sorozatot, akkor felismerheted majd a filmben a pszichológusnőt, mint ... . Jó szórakozást a filmhez!
Nagyon remélem.Ha már ilyen kitartóan néztem eddig.csababarca írta:ok...úgy már más...
egy kis személyes megjegyzés:nem fogsz csalódni benne
Bocs elirtam nem szinkronnal hanem felirattal.csababarca írta:magyar szinkronnal?
az sztem lehetetlen...