Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Betonra tényleg teljesen mind1, hogy mit veszel, úgyis idő előtt szét fog menni. Akár 30ezres Nike, akár 5ezres Wink. Viszont ami neked van, a megerősített orrú az teremben biztos, hogy éveket bír ki, igaz az ára elég borsos (ha jól tudom 17 körül)barca99 írta:Van egy megerősített (a légtalpas verzsön) Tiempom, én nagyon meg vagyok vele elégedve (előtte a sima verzió volt - az nagyon hamar tönkre ment és sok játék után fájt benne a sarkam). Viszont szinte csak betonon játszunk, és hihetetlen módon kopik a talpa. Elvittem cipészhez, aki tett rá egy fél cm vastag, plusz gumiréteget. Azt mondta, hogy a legerősebb. 3 hónapig bírta.
Tehát én gyanítom, hogy tök8, milyen csukám van, egyszerűen vagy a beton szr, vagy én lépek rosszul, de a talpa egyik cipőmnek sem fogja bírni.
Szín igaz!lionelmessi19 írta:Joma, Joma, Joma.
Legjobb, nem kérdés.![]()
Én nagyon nagyon rég óta jomát használok.
Persze ehhez hozzájárul, hogy az átlagnál szélesebb a lábfejem, és így kapásból kilőve minden Adidas típus, illetve a Tiempo-k kivételével is minden Nike.
Jománál nincs jobb.
Ez teljesen igaz, minél többet nézelődök neten, annál inkább több potenciális lábbelit találok. Másrészt valóban a szintetikus anyagokból is lehet jó csukát kifogni.Gomezinho írta:szerintem azért a szintetikus anyagokban is van nagyon jó minőségű!Nehéz a választás ugye?
Egyszerűen felteszed a Real Player legújabb verzióját, utána szabadon tölthetsz bárhonnan bármit, ha telóra akarsz videót tenni, akkor kell még egy egyszerűbb .3gp konvertáló progi is, de megkérdezed a gugli, és az majd adni fog kismilliót.Rita írta:Vki eltudná nekem magyarázni,hogy hogy lehet letölteni videót a youtube-ról?Vmi real player kell hozzá vagy mit olvastam.Csak öcsém veri már a fejem,hogy ő videót akar a mobiljára,de nem tudja letölteni.
És neki minél gyorsabban megvannak a videók,én annál többet gépezek.
Barca meccsek/Távkapcsoló a kézben, internetes meccsnézés. Jó lenne ha nem kérdezné meg mindenki külön-külön.horvimate9 írta:nem tudja valaki hogyan tudok interneten ingyen Barca meccset nézni?