Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Betonra tényleg teljesen mind1, hogy mit veszel, úgyis idő előtt szét fog menni. Akár 30ezres Nike, akár 5ezres Wink. Viszont ami neked van, a megerősített orrú az teremben biztos, hogy éveket bír ki, igaz az ára elég borsos (ha jól tudom 17 körül)barca99 írta:Van egy megerősített (a légtalpas verzsön) Tiempom, én nagyon meg vagyok vele elégedve (előtte a sima verzió volt - az nagyon hamar tönkre ment és sok játék után fájt benne a sarkam). Viszont szinte csak betonon játszunk, és hihetetlen módon kopik a talpa. Elvittem cipészhez, aki tett rá egy fél cm vastag, plusz gumiréteget. Azt mondta, hogy a legerősebb. 3 hónapig bírta.
Tehát én gyanítom, hogy tök8, milyen csukám van, egyszerűen vagy a beton szr, vagy én lépek rosszul, de a talpa egyik cipőmnek sem fogja bírni.
Szín igaz!lionelmessi19 írta:Joma, Joma, Joma.
Legjobb, nem kérdés.![]()
Én nagyon nagyon rég óta jomát használok.
Persze ehhez hozzájárul, hogy az átlagnál szélesebb a lábfejem, és így kapásból kilőve minden Adidas típus, illetve a Tiempo-k kivételével is minden Nike.
Jománál nincs jobb.
Ez teljesen igaz, minél többet nézelődök neten, annál inkább több potenciális lábbelit találok. Másrészt valóban a szintetikus anyagokból is lehet jó csukát kifogni.Gomezinho írta:szerintem azért a szintetikus anyagokban is van nagyon jó minőségű!Nehéz a választás ugye?
Egyszerűen felteszed a Real Player legújabb verzióját, utána szabadon tölthetsz bárhonnan bármit, ha telóra akarsz videót tenni, akkor kell még egy egyszerűbb .3gp konvertáló progi is, de megkérdezed a gugli, és az majd adni fog kismilliót.Rita írta:Vki eltudná nekem magyarázni,hogy hogy lehet letölteni videót a youtube-ról?Vmi real player kell hozzá vagy mit olvastam.Csak öcsém veri már a fejem,hogy ő videót akar a mobiljára,de nem tudja letölteni.
És neki minél gyorsabban megvannak a videók,én annál többet gépezek.
Barca meccsek/Távkapcsoló a kézben, internetes meccsnézés. Jó lenne ha nem kérdezné meg mindenki külön-külön.horvimate9 írta:nem tudja valaki hogyan tudok interneten ingyen Barca meccset nézni?