Már vártam a visszajelzéseket...

Túl bizakodó voltam. Beismerem, jobb volt az Arsenal, de nem tudok gratulálni nekik. Akkor kaptuk a gólt, mikor kezdtek ők is elfáradni, erre Pirlo sokadik eladott labdája után, potya gól... átvészeltük addig a helyzeteiket, erre tessék, a semmiből. Aztán egy lapra mindent, s vége. Aztán abban a ziccerben is minek akart emelni Pato, miért nem lötte izomból.. akkor valószínűleg ünnepelnék. De ezeket minek fitoktatni, csalódottság szól belőlem, de tudom jobb volt az Arsenal... A Milannal egy korszak véget ért, kezdődik egy újabb Sikeres!

A meccs embere szerintem Maldini (Capitano) volt, ilyen szinten ennyi időssen olyanokat művelt a pályán, csak néztem. Le a kalappal, hihetetlen játékos, kár, hogy az utolsó éve elég nagy csalódás. Kaka' is akart, de nem volt elég még ez sem... Wenger meg nem mondott igazat a meccs előtt Kaka'-val kapcs, de ezt nem is vártam el, mondjuk minden megindulásunknál (vagy csak kisérleténél) szabálytalankodtak, vagy próbáltak...
Nektek gratulálok a továbbjutáshoz, Messinek meg mielöbbi felépülést. Mostmár tisztaszívemből szeretném, hogy ti nyerjétek.