Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tény, hogy vannak fura szokásai, de ezt most nem értem. Másnak volt bent Puertás kép, azzal miért nem volt baj? Én nem érzem, hogy ez ízléstelen lenne. (Viszont nehogy már ne kötekedjek: egy kicsit kisebbre vehetnéd, mert 150 a max, 3-4-5 még elmegy, de a 160 már nem.)kovinho írta:Amikor megláttam, eléggé fura fejem volt. Hát aki berakja az aláírásába...
Ole, nem is te lennél.
Az a legnehezebb ebben hogy igazából olylan sigeket kellene gyártanunk hogy Tamást meg ne bántsuk... Ez lessz a nehéz...G-Jay írta:Na hát ezen agyalhatok...kovinho írta:Éppen az a lényeg, hogy agyaljatok rajta.![]()
G.
Na hát ezen agyalhatok...kovinho írta:Éppen az a lényeg, hogy agyaljatok rajta.
Hát arra én is alszom még 1-2őt hogy miet is csináljakCooltiszo írta: (Ez a Varga Tamásos téma csak nekem hülyeség? Vki elmagyarázhatná nekem mi is ez pontosan, mert én nem nagyon értem.)
Azért nem pont paint vs paint volt, mert neki valami Pro paint van, nekem meg simaBarcafeco írta: G-jay vs Master19:
Paint vs Paint
Így van, nagyon szép munkák születtek.kovinho írta:És természetesen el vannak fogadva a munkáid.