Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha bejön vendégem vagy egy korsó... málnaszörpre.Boixos írta:eddig nagyon p.öcs a madrid, az ASR pedig azt csinálja, amit ilyenkor kell.
nem akarom elkiabálni, de sztem 1-0ra nyerünk!
Nekem semmi kifogásom ellene. Sokkal szívesebben hallgatom őket, mint Hegyi Ivánt, aki éppenhogy csak nem Real mezben megy "szakérteni".gergo9 írta:Jók lesznek egy X-reremélem. Tudom hogy nem ide tartozik de egy nő mit keres egy bl közvetítésben ennél már csak az volt szebb mikor csisztu zsuzsa tv2-n boxot vezetett
Kezdtünk a francia bajnokka,majd jött a skót bajnokLG írta: De Barca idén eddig egy igazán nagy csapattal nem játszott, szoval nem tudhatjuk, h milyen erős is lehet pontosan. A keretünk erős, nagy hátrányunk, h edzőnk nem tud meccselni.
Nem azt mondtam, hogy JOBB ez az Arsenal mint a Barca ( Ha így lenne akkor se jelenteném ezt így ki ) De én személy szerint az ő játékukat szeretem nézni a legjobban, tehát kinek mi.ozsimiki írta:Szntem ha a Bl-t nézzük csak,akkor egyáltalán nem jobb az Arsenal mint a BArca,se mutatott játékban,sem eredményekben....
Szóval ezt nem jelenteném ki,h ők játszák a legszebb focit
ozsimiki írta:Szntem ha a Bl-t nézzük csak,akkor egyáltalán nem jobb az Arsenal mint a BArca,se mutatott játékban,sem eredményekben....
Szóval ezt nem jelenteném ki,h ők játszák a legszebb focit
A 2. vereség, már Ramossal volt. A kupában nagyon megütöttetek, ahogy a MU is. De sztem még se nagyon bányák az Arsenalosok, hiszen a két sokkal fontosabb sorozatban talpon vannak.kovinho írta:Azért az nem Ramos mesterrel volt még. Persze, elismerem, hogy, - nem csak Angliában - ti játsztátok a legszebb focit jelenleg Európában..LG írta:Attól h kupában lexartuk a meccset, a bajnokságban még oda-vissza ütve lett a Spurs. A játékos akit emlegetsz megint csak Ebué..ő csak 1 játékos. Angliában sok a favágó, de nem az Arsenalban, ott csak 1 van.