Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Más csapat is gyengébb a madridnál, és sikreül a 3 pontot elhozniuk!Lionel85 írta:Szerintem meg az Espanyol pont a városi riválisa miatt kap majd ki, és amúgy is gyengébbek a Madridnál.
Ez sztem nem lenne jó a középpálya miatt mert ugye Thuram bármilyen rutinos is nem birja majd az eröltetett iramot mivel azért igy jobban kell figyelnie és így a két szélső védő se tudna felfutni mert neki is joban kell figyelni hátra fele...de azért kiscsapat ellen és mondjuk hátrányban meccsközben meg lehet huzni egy ilyen lépést...barca0417 írta: -----------------------------Valdes----------------------------
Zambi---------Thuram------------------Milito-----------Abidal
---------Xavi-----------------Iniesta-----------------Deco
--------------------------Ronaldinho-----------------
-----------Eto'o--------------------------Henry----------
Utólagos okoskodás. Mellesleg nem biztos hogy azért kaptunk ki az Atletico-tól, mert a Valencia ellen hajtottunk.Léfe írta:Most látszik igazán mennyira elszámitották magukat a Barcánál. A Valancia ellen tök tarcsi kellett volna mig a Celtic ellen közepesen. Meg lehetett volna tartani a 2 pont külömbséget, de a Valancia ellen nagyon hajtós meccs után gond volt. A Real csak a bajnokságban érdekelt. Félő, hog semmitnem nyerünk, max kupát, de az nulla.
08?Enrique írta:Szerintem bajnokok leszünk, meglátjátok.![]()
Enrique, 08.03.06., -5 pont, 12 meccs vissza.
Mondtam én egyetlen árva szóval is hogy nemEnrique írta:Szerintem bajnokok leszünk, meglátjátok.