Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na akkor nekiállok én isBarcafeco írta:Nekem az már késztorrentkiller írta:Akkor a határidő hétfő 16:00? Mert már 3 sig kész van, de a mezes témához egyenlőre lövésem sincs hogy mit csináljak...
Sztem elég más a stílusuk, nem olyan nehéz eldönteni, melyik kié.FCB_gábor írta: de pl Pulga és Balboa munkái között nincs akkora különbség sem minőségben sem technikában
a névtelenben pedig pont ez a lényeg, hogy a nagyon hasonló minőségű művek között lehessen um objektívan dönteni
ahol nagyobb eltérés van már nem számít, mivel egyértelmű a döntés és a pontkülönbség mértéke nem lényeges
de pl Pulga és Balboa munkái között nincs akkora különbség sem minőségben sem technikábanMaster19 írta:Sztem az ilyen név nélküliek azért nem jók mert pl. G müveit simán fel lehet ismerni mert ugyabárpant-al csinálja...Torrentkiller munkáinak szintén van jellegzetesége....
Mert valami bajod van a műveimmel??Master19 írta:Sztem az ilyen név nélküliek azért nem jók mert pl. G müveit simán fel lehet ismerni mert ugyabárpant-al csinálja...Torrentkiller munkáinak szintén van jellegzetesége....
Hogy te mekkora **** vagyOleguer írta:Ha valami verseny lesz, az csak nyílt szavazással, ha valaki megszervezi, nevezek is... Hajrá "okoskodók"
Okés,kíváncsian váromBarcafeco írta:Capoeira után megcsinálom. azt már elkezdtem.ozsimiki írta:Én is várnám a Schumis bannert![]()
Lentebb írtam,please vki csináljon egy ütőset....Feco bevállalod?