A Chelsea már tovább ment nem ?:roll:Fernando írta: Énmeg remélem kiesik a másik "pénzbeszélkutyaugat" csapata real után
![]()

Énmeg remélem kiesik a másik "pénzbeszélkutyaugat" csapatkovinho írta:remélem nem, már bocsFernando írta:Megtettem ma többek közt egy Liverpool-i győzelmet![]()
Sztetek esélyes?
bár félek, hogy nyer az Inter, de a Pool jut tovább. remélem kiesik a másik "csakablregyúrok" csapat, ám erre sajnos kevés esélyt látok.
de azért, Forza Inter!
Szerintem egyértelműen.Fernando írta:Megtettem ma többek közt egy Liverpool-i győzelmet![]()
Sztetek esélyes?
remélem nem, már bocsFernando írta:Megtettem ma többek közt egy Liverpool-i győzelmet![]()
Sztetek esélyes?
az mi?barca99 írta:az elején érdemes x sportággal játszani,
Itt a pont..köv. talin mindenki Game vendége.Zozzy 5 írta:Ha nekem lenne 3ezrem, akkor eleve nem is játszanék mert gazdagnak hinném magam...Game90 írta:Én 3ezerből nyertem ma 31ezret...
Szép volt Roma, Chelsea és Porto
Ne is kérdezdGame90 írta:Los!
Interre mennyit is tettél?
KösziDrigo írta:Az igen, gratulálok!
Egyébként mondtam már, hogy különös okok miatt hírtelen felment a DB árfolyama? Szal egy nullát még csapj az összeghezNe félj lassan küldöm, de lehet, hogy átcsúszik a jövőhétre ismételten.
Szabad tudni, hogy kiket játszottál meg? Vagy a fenti trió jelentett 10+ szorzót?
Az igen, gratulálok!Game90 írta:Én 3ezerből nyertem ma 31ezret...
Szép volt Roma, Chelsea és Porto
Szerintem a jelenlévők közül nem sokan fakadtak sírva azért, mert kiesett a Madrid.Oleguer írta:Meg egy kis örömet , ugye?Los Banditos írta:A Roma ezzel a győzelmével egy szép kis ezrest nyert nekem.![]()
![]()