Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szerintem abszolút nem, akár mszp-s vagy akár fidesz-es, te fizetnél tandíjat ha lenne egy olyan eset is mikor nem kell? ugyan a vizitdíj és a kórházi napidíj ránk nem nagyon vonatkozik, de azért valahogy nincs rendben az, hogy azok az idős emberek akik magyarországon dolgoztak 45-50 éven át, adóztak, stb. ne tudjanak elmenni orvoshoz mert nincs pénz vizitdíjra...Los Banditos írta: Egyébként nézőpont kérdése, hogy kinek mi az okos döntés.![]()
És ez itt kit érdekel?Varga Tamás írta:Én okosan szavaztam.Ordog írta:Fiúk, lányok!!! Éljünk alkotmányos jogainkkal és menjen mindenki szavazni aki tud!! Aztán csak okosan
Mielőtt még vita lenne, szavazni mindenki, de ne boncolgassuk a hovatartozásokat, csak vita lenne belőle. DrigoOrdog írta:Fiúk, lányok!!! Éljünk alkotmányos jogainkkal és menjen mindenki szavazni aki tud!! Aztán csak okosan
Ordog írta: Most zsákszámra készül itthon a Gyros:DDD Házi készítésű pita, husi finom kis görög sültek fűszerkeverékkel, ezermillió zöldséggel, ubi, jégsaláta, retek, paradicsom stb. megbolondítva egy kis joghurttal és tejföllel... Huhh de szét zabálom magam fradi meccs előtt...) Ott úgyis kiordibálom magamból a kalóriákat:DD
Most hagyom összeérni az ízeket aztán elkezdem kisütni a dolgokat!!!
Most zsákszámra készül itthon a Gyros:DDD Házi készítésű pita, husi finom kis görög sültek fűszerkeverékkel, ezermillió zöldséggel, ubi, jégsaláta, retek, paradicsom stb. megbolondítva egy kis joghurttal és tejföllel... Huhh de szét zabálom magam fradi meccs előtt...Tim írta:Nem is tudtam hogy ennyire érdeklődsz a gasztronómia iránt!Ordog írta: Kéne csinálni egy főzős topicot lassan, nem??:)
És igen, megint elsütötte valakiDrigo írta:Vito, Zozz BOLDOG NŐNAPOT, a csajoknak meg BOLDOG NÉVNAPOT! Na jó csak vicc volt fordítva helyes a dolog, kiegészítve a többi Zoltánnal.