2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megint a 80. percben száll be és megnyeri a meccset nekünkVarga Tamás írta:Kezdő:
VV - Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal - Yaya Touré, Iniesta, Deco - R10, Eto'o, Henry.
Xavi hol van? Ezt megmagyarázhatná nekem valaki!
Forrás: fcbarcelona.com.sabres írta:mi?? ez a hivatalos kezdo???Varga Tamás írta:Kezdő:
VV - Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal - Yaya Touré, Iniesta, Deco - R10, Eto'o, Henry.
Xavi volt a legjobb formaban levo ember az elmult 3-4 mecsen, kb ez a magyarazat ra
mi?? ez a hivatalos kezdo???Varga Tamás írta:Kezdő:
Persze, hogy meg: nem normális, idióta!Varga Tamás írta:Kezdő:
ugy biza, sargalapos eltiltas miatt.Haider írta:
Puyol nincs a keretben
kivancsian varom h mi lesz a kezdo11, amugy arra tobb eselyt latok h Abidal kezdo legyen mint Bojan. Habar en sokkal jobban szeretnem h Bojan kezdjen mint Giovani de na.... probaltam Rijkaard fejevel gondolkozniVictor_Valdes írta:
Szerintem is hasonló lesz csak:Sylvinho-->Abidal
Giovan-->Bojan(de ez nagyon sanszos)
Szerintem is hasonló lesz csak:Sylvinho-->Abidalsabres írta:sztem ez lesz a kezdo 11:
-----------Valdes
Zambi--- Thuram--- Milito-- Sylvi
-------------- Yaya
Xavi-------------------Iniesta
Giovani----------------Ronnie
-------------Henry
megprobaltam a mesterunk fejevel gondolkozni, meglassuk mennyire talaltam el.
guddy se támadóként, se középpályásként nem hozza azt a szintet, amit egy barca játékostól el lehetne várni. kicsit olyan ebben a csapatban, mint elefánt a porcelánboltban.Fernando írta:Gudjohnsen már jóideje középpályást játszikVaratrix írta:Oks! De mégis Fernandóval értek eggyet hogy Henry nem azért vettük hogy a padon üljön. Mégis úgy gondolom hogy ha Rajkard nem elégedett Henry vel akkor kapjon több játéklehetőséget Gudjohnsen vgy Bojan. SZerintem ők ketten meglepetést okzhatnának a nekünk szurkolóknak és Rahjkard nak is! Gudjohnsen gólra jáccik őt ez hajtja és ez a BArca előnyére válhatna... Bojan pedig kiszámithatatlan fiatal meglepő dolgokra képes.És sokkal jobban mint támadót
Gudjohnsen már jóideje középpályást játszikVaratrix írta:Oks! De mégis Fernandóval értek eggyet hogy Henry nem azért vettük hogy a padon üljön. Mégis úgy gondolom hogy ha Rajkard nem elégedett Henry vel akkor kapjon több játéklehetőséget Gudjohnsen vgy Bojan. SZerintem ők ketten meglepetést okzhatnának a nekünk szurkolóknak és Rahjkard nak is! Gudjohnsen gólra jáccik őt ez hajtja és ez a BArca előnyére válhatna... Bojan pedig kiszámithatatlan fiatal meglepő dolgokra képes.