Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.10. 21:38:05

Henry eddig 13 gólt rúgott. Hét simán összejöhet neki a hátralévő meccseken.
Rdinho
Barça C

2008.03.10. 21:24:27

nem fogja sztem meglőni a maga 20gólját ilyen teljesitménnyel...azt hittem egy gólerős csodálatos Henryt kapunk akire mindig számithatunk erre kaptunk egy halvány leszálóágban lévő nem futó csatárt... :?
remélem jobb lesz Hajrá Barca!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.10. 20:47:57

Jogosak a kritikák. Tegnap tényleg gyengén játszott. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy Eto'oval ne tudnának együtt játszani. A Murcia ellen például hengereltek. Még mindig azt mondom, hogy összességében nem volt rossz vétel, mégiscsak ő rúgta a második legtöbb gólt Messi után. (+gólpasszok.)

Abban is biztos vagyok, hogy meg fogja rúgni a maga 20+ gólját. Az azért nem rossz teljesítmény szerintem...

Los, a hsz-ed láttán meg a hányinger kerülget. A madridistán érdekes módon még Titi 14 néven regeltél. Elég könnyen fel- meg leszállsz a bandwagonra/ról...
Rdinho
Barça C

2008.03.10. 19:20:35

ez egy szégyen amit ő csinál reménytelen idény végén vonuljon vissza!!! :evil: naon bírtam őt de a tegnapi undorító teljesitményével elásta magát nálam....
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.10. 19:18:11

albicelesteX írta:Megint csak ott vagyok ezzel a sráccal hogy felesleges vétel volt!!!Meccsek óta Xavinak kell gólt lőni!!És állítólag nekünk van a legerősebb támadós sorunk!Az a bajom ezzel hogy a neveken kívül ez másba nem mutatkozik meg!!!

Ez a duma meg hogy majd fel kell neki vennie a spanyol bajnokságot jó ez az első fél évbe oké volt de most már?Meddig várjunk??Vicc az egész már nem az aki volt!Van Nistelrooy-nak elég hamar sikerült felvenni a légkört és azótai is termeli a gólokat lehet nincs olyan technikás mint Henry de az eredmény meg nála van!ÁÁÁ nem tudom szerintem itt potyogni kell egy két emberkének!Akár nagyneveknek is!
Egyetértek. Amikor idény elején volt egy szavazás, hogy szükség volt-e Henry-ra, én a nemre szavaztam és ezt most az élet be is bizonyította. Azt nem vitatom hogy voltak fontos góljai (Sevilla elleni kupameccs, Murcia elleni győztes gól, ha jól emlékszem), de ezért nem érte meg a 24 vagy hány millió eurót. Inkább jött volna két jó játékos, akik még annyiba se kerültek volna együtt összesen, mint Henry és akkor maradt volna még pénz is. Állítólag csak azért jött ide, mert Laporta nagy kedvence. Na az ilyen indokokat nem szeretem!
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.10. 12:35:08

Henry egy nagyon jó játékos (volt), de az évek, illetve a sérülések rajta is kifogtak. Ez persze a régi Arsenalos fénykorához viszonyítva igaz, nem hinném, hogy a jelenlegi csapatnak ő lenne az első számú hátráltatója.

Ugyanakkor hiába szídja nagyon sok ember Wengert, nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb edzőjének. Amellett, hogy a fiatal játékosokat rendkívül jó szemmel választja ki a kiöregedő játékosokkal is rendkívül jól bánik. Nem egyik gyenge pillanatában találta ki, hogy 30+ éves játékosokkal csak egy éves szerződéseket köt...Vajon miért nem sikerült az elmúlt években megszereznünk Henryt-t? Azért mert látott benne Wenger fantáziát, most már nem volt rá szüksége, ezért sikerült Laportának leigazolnia...

Amikor Henry a fénykorát élte az egész Arsenal szinte rá épült kapta a labdákat, és ő berúgta. Most mennyi labdát kap? Nem sokat. Amikor ez a keret a fénykorát élte, akkor Henry is jól játszott volna ebben a csapatban.

Neki csak labda kéne, ahogy ősszel a Levante ellen, és akkor jönnének a gólok, elvégre egy középcsatárnak az a dolga, hogy gólt szerezzen, igen ám, de azokból a labdákból amivel a társak helyzetbe hozzák. Az érem kétoldalú.

Lehet meccsenként megtalálni egy-egy játékost, de a csúcson a CSAPAT volt, és most a mélyben is egy CSAPAT van, mindneki egyformán részese a dolgoknak...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
albicelesteX
A Vadász

2008.03.10. 11:23:57

Megint csak ott vagyok ezzel a sráccal hogy felesleges vétel volt!!!Meccsek óta Xavinak kell gólt lőni!!És állítólag nekünk van a legerősebb támadós sorunk!Az a bajom ezzel hogy a neveken kívül ez másba nem mutatkozik meg!!!

Ez a duma meg hogy majd fel kell neki vennie a spanyol bajnokságot jó ez az első fél évbe oké volt de most már?Meddig várjunk??Vicc az egész már nem az aki volt!Van Nistelrooy-nak elég hamar sikerült felvenni a légkört és azótai is termeli a gólokat lehet nincs olyan technikás mint Henry de az eredmény meg nála van!ÁÁÁ nem tudom szerintem itt potyogni kell egy két emberkének!Akár nagyneveknek is!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.03.10. 11:03:51

robag írta:Az a baj vele, hogy nem férnek meg együtt Eto'o-val a pályán. Mindkettő középcsatár, Henry mellé Iniesta kellett volna a jobb szélre Messi helyére. Vagy pad és Eto'o középen, Roni bal Ini jobb szél. Vagy akár Bojan a jobb szélen.
Nagyon egyetértek, jól látszik, hogy nem tudnak együtt játszani, nem is érzik egymást és csak elveszik egymás elől a területet.
Valóban szerencsésebb lenne Ronnie-Eto'o/Henry-Iniesta hármassal próbálkozni.
robag
Jugador d'estrella

2008.03.10. 10:37:54

Az a baj vele, hogy nem férnek meg együtt Eto'o-val a pályán. Mindkettő középcsatár, Henry mellé Iniesta kellett volna a jobb szélre Messi helyére. Vagy pad és Eto'o középen, Roni bal Ini jobb szél. Vagy akár Bojan a jobb szélen.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
orska
Jugador del Barça

2008.03.10. 10:24:13

Teljesen impotens, most már nem először. Türelem, meg majd belejön, ez szerintem már azért túlzás. 25 millió euróért ez nem teljesítmény, ennyit Guddi is tudna hozni amit most mutatott, sajna be kell látni. Forintos labdákkal nem tudott mit kezdeni, magának nem tudott helyzetet kialakítani, érthetetlen. Lassan egy éve itt van, hova várjunk még az akklimatizálódással? Már nagyon a bögyömben van...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.10. 06:24:39

Kár mentegetőzni, jelenleg egy nulla, és nincsenek is biztató jelek, hogy azt tudjuk mondani, hogy na jó majd legközelebb összejön.

Eto'o és Ronaldinho most fényévekkel jobb nála. :roll:
in to exile
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.10. 00:21:25

Igen, engem is kicsit aggaszt a mostani formája. De, hogy ne lenne hasznára a csapatnak, az szerintem túlzás. Francisco pedig elég erősen rátesz még pár lapáttal, hogy ne is kerülhessen bombaformába. Kezdem azt hinni, hogy ebben a felállásban csak szenvedni fog. Remélem rámcáfol.

Kell még idő neki. Nézd meg Luis Fabianót. Brazíliában istencsászár volt, ontotta a gólokat. Emlékszem, amikor szó volt róla, hogy őt vesszük meg (Rosell őt nyomta ugye, Laporta akarta Samut) olvasgattam a Sao Paulo honlapját, és ha jól emlékszem, akkor 0,6-07-es gólátlaga volt. Elment Portóba, gyakorlatilag semmit nem mutatott, megvette a Sevilla, szenvedett, nem is játszott túl sokat. Most pedig 19 meccsen 20 gólnál jár...

Henry-nak nagyon sok minden új. Gondolj bele, eddig ebédidőben játszott, most meg este tízkor. És ez csak a legkisebb baj neki szerintem. Baromi nehéz lehet akklimatizálódnia. Időre van szüksége, nem állandó fikázásra.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.09. 23:16:29

grecki írta:
Viszont: egész egyszerűen nevetséges amit csinál.
Áll és bamba pofával figyeli
Elfogult vagyok, igen. De, ha nem lennék, akkor sem érteném, hogy miért kell kiemelni, amikor senki nem játszik jól.

Ja, és ezek a mondatok, szavak pláne azt támasztják alá, hogy te meg kifejezetten nem szereted. Kiváncsi vagyok, ugyanezekkel a szavakkal illetnéd-e Messit vagy Iniestát is, ha nem menne neki a játék...
Iszonyat mérges voltam, nyilván ritkán használok ilyen kifejezéseket. De mondjuk akik kevésbé állnak közel a szívemhez, mint Guddy, Zambro, ésatöbbi... néha meccs közben elesik az ilyen.

Mindenesetre tudot te is gondolom, Henryt nagyra tisztelem mint futbalistát, de így, hogy minden meccsén látom játszani immár, kicsit kétségeket ébresztő az ő helyzete, számomra legalábbis.
Változatlanul bízok benne, hogy javulhat, beépülhet, és mindig is minden meccsen bízok abban, hogy valamit látunk a klasszisából, de egyre inkább elmaradozik ez.

Semmivel sincs sajnos jobb formában, mint Dinho volt a legrosszabb időszakában, semmivel sincs több hasznára a csapatnák. Persze az egész dologhoz hozzátartozik, Henry olyan tiszteletet és megbecsülést vívott ki magának minden focit szerető embernél, hogy magasabbak az átlagnál a felé támasztott elvárások.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.09. 23:05:27

Henry nem illik be ebbe a csapatba!
Nem fexik neki a stilus!
Sajna!
Ez nem arsenalos foci!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.09. 22:26:54

:!:

Személyeskedést tartsd meg máshova :arrow: 'okosok', amikor jól küldte akkor megkapta a dicséretet is,ez nem az FC Barcelona topic,hanem a Titis topic,talán meg lehet jegyezni a teljesítményét a saját topicjában :roll:

O. B. V. T. F.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.09. 22:22:22

Így van szidjuk Titit! Megérdemli....
Komolyan elég nagy gond van az fejekben itt is...Egyértelmű, hogy egy másik nemzet csapatának szurkolás soha nem lehet olyan szívbőljövő, és igen könnyen tud negatív hullámokat gerjeszteni...
Ezt pedig ki lehet tölteni az olyan játékosokon mint Titi. Csak legalább gondolnátok kicsit mélyebben bele ebbe. Ugyanigy Dinho szidásánál is.
Persze most Messi a szent és sérthetetlen, mindegy ha rosszul is játszik. Node nem nyitok erről vitát, mindjárt ugyis jönnek az okosok és leosztanak

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 22:19:58

Nézd, ismét szeretném kihangsúlyozni. Egy szóval sem mondtam, hogy nem lehetne kritizálni. Ezt mondom én is minden egyes alkalommal, hogy nem ezzel van a bajom. Számomra is "csalódás" az eddig látott Henry. Azt tartom nevetségesnek, hogy egyesek fröcsögő szájjal követelik a fejét, miközben semmivel sem mutat kevesebbet másnál. Ez inkább az egész csapatot minősíti. A kérdéseidre sajna nem tudom a választ.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.09. 22:11:21

grecki írta:Nevetségesek vagytok.
Elismerem,h nem az a posztja,de magyarázdd meg nekem Marci,hogy egy ekkora klassszis (legalábbis a válogatottban,és Arsenalban az volt) miért nem villant vmi meglepőt saját magától,vagy ezt most el kell úgy képzelni,h edző bácsi megmondta nekem,h itt legyek,és én ezért nem próbálhatok meg semmi mást :?: :?: :?:
Ha érzi h ott semmire se jó,és nem megy neki,menjen középre,szélre,kapufa mellé,középkörbe bárhova,kérje a lasztit,lökje odébb R10et ,vegye el tőle a zsugát,induljon meg,vagy bármivel probálkozzon :roll: Ezt hiányolom...

(természetesen vannak elrugaszkodott példáim,nem belekötni :lol: )

Yah és ez Henry topic,ne azzal jöjjünk,h hát de más is szhar,itt őt kell elemezni...ez nem Marcinak szól.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 22:09:04

Áll és bamba pofával figyeli
Elfogult vagyok, igen. De, ha nem lennék, akkor sem érteném, hogy miért kell kiemelni, amikor senki nem játszik jól.

Ja, és ezek a mondatok, szavak pláne azt támasztják alá, hogy te meg kifejezetten nem szereted. Kiváncsi vagyok, ugyanezekkel a szavakkal illetnéd-e Messit vagy Iniestát is, ha nem menne neki a játék...
Andris
Adminisztrátor

2008.03.09. 22:02:26

grecki írta:Nevetségesek vagytok.
Te meg elfogult. :)
Nemhittem, hogy ezt neked mondom majd, én. :-s

Samu legalább futkározik fel le. Henry meg néha meglódul és hátulról nyújtott lábbal felvág vkit.. :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 22:01:34

Nevetségesek vagytok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.09. 21:59:51

Andris!
A szívemből szóltál, vicc amit ma művel! Egy cserére megérett a francia!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.03.09. 21:56:37

Nem hibáztatom a 0-1es félidei ereményért, és a csapatból más sem lehet kiemelni pozitív oldalon.

Pontosabban amit nem csinál.
Meg se mozdul, nem bír labdátkezelni, nem helyezkedik.

még nem volt labda, amit lebírt volna kezelni úgy, hogy ne pattanjon tőle 2 méterre minimum. Kezdem úgyérezni, a szép labdakezelések csak véletlenek nála.

A másik, hogy nem mozdul meg. :evil: :evil: :evil: :evil: Áll és bamba pofával figyeli ahogy szerencsétlen Iniesta három emberen viszi át, és B+ meg se mozdul még akkor se, mikor a negyedik is rámegy, továbbra is áll áll áll egyhelyben. :evil: :evil: Aztán szétteszi a kezét, hogy ugyan mért nem kapta meg a labdát. És még 2 perc múlva sem érti, hogy állt egyhelyben, hat méteres lesen.

Megjegyzem, most kiemeltem egyet, de általánosan az egész félidőre igaz, hogy meg se mozdul, kicsit se. Az meg hogy a labdakezelés a foci alapiskolájának része... :roll:
Iszonyat mérges vagyok rá.
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.09. 19:23:36

lacisac írta:igaz, de nem fér el máshova ha mindenki egészséges. most, hogy Messi lesérült már a jobb oldal is problémás, mert a Roni,Eto'o, Henry hármasból senki se szeret(szokott), jobb oldalon játszani Giovaninak meg még nincs helye a csapatban szerintem...
Akkor marad Bojan. Amúgy is jól megy neki a Villarreal ellen. :D Henry inkább kezdjen ma a padon és esetleg Ronaldinho cseréje lehet, ha úgy dönt Rijkaard.
Kép
Kép
Kép
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.03.08. 17:16:04

sinya gvr6 írta:Talán itt is kijön a két stilus közti külömbség .
KülöNbség jöhet csak ki max... amúgy igazad van, szerintem is ez a helyzet Henry-val kapcsolatban.
Lezárt