Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyetértek. Amikor idény elején volt egy szavazás, hogy szükség volt-e Henry-ra, én a nemre szavaztam és ezt most az élet be is bizonyította. Azt nem vitatom hogy voltak fontos góljai (Sevilla elleni kupameccs, Murcia elleni győztes gól, ha jól emlékszem), de ezért nem érte meg a 24 vagy hány millió eurót. Inkább jött volna két jó játékos, akik még annyiba se kerültek volna együtt összesen, mint Henry és akkor maradt volna még pénz is. Állítólag csak azért jött ide, mert Laporta nagy kedvence. Na az ilyen indokokat nem szeretem!albicelesteX írta:Megint csak ott vagyok ezzel a sráccal hogy felesleges vétel volt!!!Meccsek óta Xavinak kell gólt lőni!!És állítólag nekünk van a legerősebb támadós sorunk!Az a bajom ezzel hogy a neveken kívül ez másba nem mutatkozik meg!!!
Ez a duma meg hogy majd fel kell neki vennie a spanyol bajnokságot jó ez az első fél évbe oké volt de most már?Meddig várjunk??Vicc az egész már nem az aki volt!Van Nistelrooy-nak elég hamar sikerült felvenni a légkört és azótai is termeli a gólokat lehet nincs olyan technikás mint Henry de az eredmény meg nála van!ÁÁÁ nem tudom szerintem itt potyogni kell egy két emberkének!Akár nagyneveknek is!
Nagyon egyetértek, jól látszik, hogy nem tudnak együtt játszani, nem is érzik egymást és csak elveszik egymás elől a területet.robag írta:Az a baj vele, hogy nem férnek meg együtt Eto'o-val a pályán. Mindkettő középcsatár, Henry mellé Iniesta kellett volna a jobb szélre Messi helyére. Vagy pad és Eto'o középen, Roni bal Ini jobb szél. Vagy akár Bojan a jobb szélen.
Iszonyat mérges voltam, nyilván ritkán használok ilyen kifejezéseket. De mondjuk akik kevésbé állnak közel a szívemhez, mint Guddy, Zambro, ésatöbbi... néha meccs közben elesik az ilyen.grecki írta:Viszont: egész egyszerűen nevetséges amit csinál.Elfogult vagyok, igen. De, ha nem lennék, akkor sem érteném, hogy miért kell kiemelni, amikor senki nem játszik jól.Áll és bamba pofával figyeli
Ja, és ezek a mondatok, szavak pláne azt támasztják alá, hogy te meg kifejezetten nem szereted. Kiváncsi vagyok, ugyanezekkel a szavakkal illetnéd-e Messit vagy Iniestát is, ha nem menne neki a játék...
Elismerem,h nem az a posztja,de magyarázdd meg nekem Marci,hogy egy ekkora klassszis (legalábbis a válogatottban,és Arsenalban az volt) miért nem villant vmi meglepőt saját magától,vagy ezt most el kell úgy képzelni,h edző bácsi megmondta nekem,h itt legyek,és én ezért nem próbálhatok meg semmi mástgrecki írta:Nevetségesek vagytok.
Viszont: egész egyszerűen nevetséges amit csinál.
Elfogult vagyok, igen. De, ha nem lennék, akkor sem érteném, hogy miért kell kiemelni, amikor senki nem játszik jól.Áll és bamba pofával figyeli
Te meg elfogult.grecki írta:Nevetségesek vagytok.
Akkor marad Bojan. Amúgy is jól megy neki a Villarreal ellen.lacisac írta:igaz, de nem fér el máshova ha mindenki egészséges. most, hogy Messi lesérült már a jobb oldal is problémás, mert a Roni,Eto'o, Henry hármasból senki se szeret(szokott), jobb oldalon játszani Giovaninak meg még nincs helye a csapatban szerintem...
KülöNbség jöhet csak ki max... amúgy igazad van, szerintem is ez a helyzet Henry-val kapcsolatban.sinya gvr6 írta:Talán itt is kijön a két stilus közti külömbség .