Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem olvasol híreket. Tedd meg, és belátod, igenis vannak. Még Boixos is elimerte pár hete. A télen a klub eladása is felvetődött, de elvetették. Súlyos százmilliókkal tartoznak a bankok és egyéb hitelezők felé a Roma tulajdonosai.VIII.Henrik írta:Ma este is hajrá Roma! Jó lenne, ha DeRossiék a középpályán meg tudnák állítáni a milánói játékmestereket - amire most is jó esély van -, illetve ha Perrotta és Taddei újra villoghatna, gólt lőne. Perrottának javítania kéne a helyzetkihasználásán.
Tamás, már jó ideje nincsen a Roma csődközelben, pláne, hogy az idei szezontól mezszponzora is van a csapatnak.
jogodban áll utálni tottit, bár több "patkányt" nem hiszem, h fel tudnál onnan sorolni. egyébként az elnökötök lekakilta volna a lábszárát örömében, ha totti odament volna játszani, amikor kergette...LG írta:Azért a Romát sem kell félteni, ott is van egy csomó patkány. Lehet, h te pl. Tottit tiszteled, de számomra ő az 1ik legnagyobb patkány az egész focivilágból.Boixos írta:de olyat sem, ami miatt szimpatikusnak kellene lenniük. persze, egy interhez közelálló biztos másképpen látja ezt.
Azért a Romát sem kell félteni, ott is van egy csomó patkány. Lehet, h te pl. Tottit tiszteled, de számomra ő az 1ik legnagyobb patkány az egész focivilágból.Boixos írta:de olyat sem, ami miatt szimpatikusnak kellene lenniük.Varga Tamás írta: Szerintem, lehet tisztelni Julio Césart, Cambiassót, Maicont, Jiménezt, Toldót, Crespót is. Nem tettek semmi olyat, ami miatt unszimpatikusak lennének.
persze, egy interhez közelálló biztos másképpen látja ezt.
Ronaldo még focizni akar
2008-03-14 17:05:58
Visszatért Ronaldo (31) életkedve, és kijelentette, futballozni akar.
A brazil válogatottal világbajnoki címet szerző labdarúgó, a vb-k legerdményesebb játékosa néhány hete még nagyon el volt keseredve. A Milan játékosa a Livorno elleni bajnokin súlyos térdsérülést szenvedett, elszakadtak a szalagjai, s műteni kellett. Az orvosok szerint nyolc-kilenc hónap telik el, amíg újra felépül, így sokan már arról beszéltek, hogy Ronaldo pályafutásának vége.
– Túl vagyok a nehezén, már nincsenek fájdalmaim, hamarosan a mankókat is eldobhatom. Nagy kihívás következik az életemben, ugyanis vissza akarok térni a pályára – jelentette be Ronaldo.
Hurrá...darmian írta:Empoli - Milan 1-3
Siena - Fiorentina 1-0
Ez kellett! 1 pontra a BL-t érő helytől.![]()
Miből derül ki,hogy szimpatizál velünk? Abból,h csak seria a-ba ír,és csak a Milánról szinte? Nem kötözködés,de érdekel. Lehet az elején említette,de a BArcáról sokat nem írt...de mind1Zsolti írta:De szimpatizál a Barcával is...és gondolom érdekli,hogy Mi mit gondolunk az Ő kedvenc csapatáról.
de olyat sem, ami miatt szimpatikusnak kellene lenniük.Varga Tamás írta: Szerintem, lehet tisztelni Julio Césart, Cambiassót, Maicont, Jiménezt, Toldót, Crespót is. Nem tettek semmi olyat, ami miatt unszimpatikusak lennének.
Szerintem, lehet tisztelni Julio Césart, Cambiassót, Maicont, Jiménezt, Toldót, Crespót is. Nem tettek semmi olyat, ami miatt unszimpatikusak lennének.Boixos írta:ha valaki tartja magát a fórum szabályaihoz, akkor nyugodtan írogathat oda, ahová akar. ha olyanja van, h csak ide, akkor ide is, tök mindegy, h kinek szurkol.
amúgy én sem csípem a milant, viszont egyénileg sokkal több olyan ember van náluk, akikre fel lehet nézni, mint mondjuk az internél, akiknél max a zanetti tisztelhető...
nem mellesleg:
napoli-ASR 0-2![]()
Én sem,szntem Kovi sem akarta elzavarni,nem írt semmi bántót meg ilyenek,csak annyi,hogy elég nyílvánvaló,h Milan drukker,nem Barca,ez sem zárja ki,h ide irogasson,csak furának tartom,h egy másik csapat szurkolói oldalán beszélget a csapatáról...részemről ennyi. Nem bűnnek,csupán furának tartom/juk.Boixos írta:ha valaki tartja magát a fórum szabályaihoz, akkor nyugodtan írogathat oda, ahová akar. ha olyanja van, h csak ide, akkor ide is, tök mindegy, h kinek szurkol.
Ha Nápolyban nemjárnak szurkolok akkor is csak szemét van manapság. Szóval nehéz észrevenni a külömbségetBoixos írta: gonolom, nápolyt ismét átrendezik a szurkolóik, mint tavaly v tavaly előtt a Roma elleni coppameccs után, amikor egy hétig mutogatták a tg1en a romeltakarítást...
[auto_cenzúra] eredmény, győzelemre számítottam, de legalább egy X-re. De már mindegy bennmaradtunk, kiesni csak nemfogunk a többi meg mindegy.Boixos írta:napoli-ASR 0-2![]()