Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A strong-ra gondoltam....barcakiraly írta:a Pro street asszem 4-6 gb között mozog, ami nem is lenne sok, ha normálisan jönne, de a legjobb amit találtam 56 kb/s al jött tehát kicsit sokáig tartott volna. Ezért tettem le a letöltéséről.Victor_Valdes írta:Kb mekkora egy játék?
a Pro street asszem 4-6 gb között mozog, ami nem is lenne sok, ha normálisan jönne, de a legjobb amit találtam 56 kb/s al jött tehát kicsit sokáig tartott volna. Ezért tettem le a letöltéséről.Victor_Valdes írta:Kb mekkora egy játék?
Az eddigi 3-4 helyett nem játszok csak 2 órát.kovinho írta:Football Managerrel én is sokat játszok, de annak legalább van valami értelme is, nem csak kitalált szörnyeket ölök, stb. Helyes, minél többen FM-ezzetek, + ha van kedvetek online, akkor keressetek meg engem, vagy Oleguert.
Pes,NFS,GTA, nekem ennyi van fent meg persze az FMbarcakiraly írta:Nekem az FM nem jött be, valaki mondhatna valami ütőset, nincs semmi játékom, csak a fifa08 de arról tudjuk mien.
Nah 4-5 órát még az FM-mel se játsok.(csak3-4-etkovinho írta:Igen-igen, csak ők képesek 4-5 órákat is játszani. Ők sajnos nem tudják hol a határ...barcakiraly írta:Vigyázz a WoW-val, ne vidd túlzásba a játszást, és tudd hol a határ
Me' teli van ilyen hülye szörnyekkel meg ilyenekkel....de azért nem feledkeztem meg az FM-ről sekovinho írta:Sok haverom WoWozik, "néha" elkezdenek beszélni róla, kb. minden második szót nem értek. Akkora kockák, hogy hihetetlen. Egyébként lehet, hogy jó játék ettől függetlenül, de...
Erre gondoltam.Most én nagyon rákattantam a Warcraftra .Ezért nem is Fm-ezek annyit.Amugy magyarositás van a Stronghold-hoz?barcakiraly írta:Ha a Stronghold-ra gondolsz, az egy középkorban játszódó stratégiai játék, hasonló mint az Age of empires.Victor_Valdes írta:Valaki pls!
Fontos lenne:hogy kell leírni hogy stronkold?
Már csak azért mert kellene a játék....Amugy valaki szokott Warcraftozni??
World of Warcrafttal játszottam, egy ideje nem nyomom a suli miatt.
Ha a Stronghold-ra gondolsz, az egy középkorban játszódó stratégiai játék, hasonló mint az Age of empires.Victor_Valdes írta:Valaki pls!
Fontos lenne:hogy kell leírni hogy stronkold?
Már csak azért mert kellene a játék....Amugy valaki szokott Warcraftozni??
Nagyon jól megcsinálták, hogy egy feladatot legalább négyféle módon lehet megoldani(nem úgy mint pl: MOH, ahol egy keskeny sávban egy út vezetett a küldetés végéhez). Meg kell említeni, hoy magyarok is dolgoztak a játékban, s egyébként egy horvát team készítette. Azóta már kapható a második, még élvezetesebb rész, amely teljesen magyarul jelenet meg, hállisten'!Messa írta:Nekem is megvolt. Nagyon brutál kemény 1 játék.el fuero írta:Isten jó játékkal játszok, 2004es, de iszonyatosan jó. Mindenkinek ajánlom. Mutánsok és emberek ellen egy szigeten. Jah és a neve FarCry.
Nekem is megvolt. Nagyon brutál kemény 1 játék.el fuero írta:Isten jó játékkal játszok, 2004es, de iszonyatosan jó. Mindenkinek ajánlom. Mutánsok és emberek ellen egy szigeten. Jah és a neve FarCry.