Elég jó napom van mert ma néztem meg h esetleg nyertem-e tippmixen és nyertem...nem is keveset 181e ft-ot!!Majd holnap töltök fel képet róla h hihetőbb legyen mivel én se nagyon akartam elhinni!Na most elmegyek megünneplem

Huhh, te aztán igazi elvakult Barca szurker vagy!Los Banditos írta:3000-et tettem fel a Barçára, hogy továbbjutunk a Manchester ellen. Nem hiszem, hogy viszont látom ezt a pénzt, de azért bízok egy kicsit a csapatban.
Rohadjanak meg. Pedig 5 rongyot tettem fölMaster19 írta:90 perc számit sajnos....
1-es szorzóval írják jóvá, tehát mintha meg sem raktad volna.Fernando írta:Ha elmarad egy meccs? Jelen esetben a Juve vs. Parma akkor azzal mi lesz a tippmixnél?
Köszönöm nagy kő esett le a szívemrőlEnrique írta:Tippmixben mindig a 90 perc játszik.
MivaaaanPerrero írta:
szerk.: Nem tudjátok miért van az, hogy még mindig nyitott fogadásként van a Torres lövi első gólt az inter -poolon![]()
Máshogy nem tudom megkapni a lémet, csak ha elküldöm a személyim, lakcimkártyám beszkennelt képét-ott irnak vmi aktiválásos dolgot abba ez van, de nincs szkennerem...
3/1Oleguer írta:A Chelsea már tovább ment nem ?:roll:Fernando írta: Énmeg remélem kiesik a másik "pénzbeszélkutyaugat" csapata real után
![]()
![]()
Még korántsem biztos a győzelmem:Perrero írta:én is a poolra tettem 400at+torres első goljára a meccsen 300at, és bejöttFernando írta:Megtettem ma többek közt egy Liverpool-i győzelmet![]()
Sztetek esélyes?arra is tettem 2 kilot, félig poénból, hogy félidőben inter nyer a végén a pool...
Grat