Meg az is valószínű, h éjszakázik. Ez pedig nem profi hozzáállás, akárhogy is nézzük.Léfe írta:Nagyon biztosra mondod vajon honnan tudod? Mindenki a sajtóra van utalva. De az mégiscsak igaz, hogy R10 harmatgyenge.
Ronaldinho Gaúcho #3
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
-
- Eurobarca Staff
Esetleg a megbízhatóbb spanyol oldalakról. Persze mindneki a sajtóra van utalva, ugyanakkor a hat perces edzés szinte mindenhol hír, a megsértődős folytatás már koránt sem, azért ebből le lehet vonni a következtetéseket.Léfe írta:Nagyon biztosra mondod vajon honnan tudod? Mindenki a sajtóra van utalva. De az mégiscsak igaz, hogy R10 harmatgyenge.
Azt még ő sem engedheti meg magának, hogy csak úgy levonul 6 perc után...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Lehet, hogy nem a foci24-re kellene hagyatkozni a dolgok megítélésekor.Léfe írta:Most olvastam /1 perce/, hogy 6 perc edzés után levonult, mert megsértödőtt. Ősszefüggnek a dolgok. A gond az, hogy másról hihető lenne, de Ő ugye nagy kedvenc /volt?/ és pszihés a dolog mert a csalódás szemlyes is. Könnyebb nem hinni. Vajon Adrianó is csak rosz sorozatban van? A sport hirstartban van

Én is olvastam, hogy csak hat percet edzett csak tegnap, de sehol nem láttam, hogy azért tette volna, mert megsértődött - hanem mert fájt a lába. És Rijkaard sem azért nem vitte el Almeríába, mert "rosszban" vannak...
-
- Entrenador del Barça
Most olvastam /1 perce/, hogy 6 perc edzés után levonult, mert megsértödőtt. Ősszefüggnek a dolgok. A gond az, hogy másról hihető lenne, de Ő ugye nagy kedvenc /volt?/ és pszihés a dolog mert a csalódás szemlyes is. Könnyebb nem hinni. Vajon Adrianó is csak rosz sorozatban van? A sport hirstartban van
Fecó
2 dolog biztos az életben: a halál és az adó. Én azokkal értek egyet akik szerint valószínű, hogy kacsa a hír. máskülönben: ha tényleg nem volt baja, akkor mi a francért volt MRI-n?
Amúgy meg az elmúlt meccsein sz.tem látszott rajta hogy akar --> az ellenségeinek ez jó ok arra, hogy megpróbálják megakadájozni a törekvéseit egykis sz.r keveréssel.
Amúgy meg az elmúlt meccsein sz.tem látszott rajta hogy akar --> az ellenségeinek ez jó ok arra, hogy megpróbálják megakadájozni a törekvéseit egykis sz.r keveréssel.
Barca, Ronaldinho
-
- Entrenador del Barça
Holtbiztos, hogy igaz a hir. Ez mindent megmagyaráz. Miért nincsen jó erőben, mennyit találgaták itt a forumon is. Volt olyan elfogult aki rejtélyes betegsgről irt. Kérem a kondihoz munka kell bármilyen sportban. Ne legyünk naivak ennyire, alibizett elég régóta. Én azt mondom alibizzen máshol. Egy hajtos D.Lopez többet ér mine egy ácsorgó R10.
Fecó
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Erről a "bulis éjszakáról" már olvastam a nemzetisport honlapján is. Én is csak remélni tudom hogy az az egész csak kacsa. De ha tényleg igaz akkor húzzon el a tuggya hova. 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Director del Fútbol
R10 formán kívül, fizikai problémák, sok padozás....
Tökéletes alkalmat ad 2006 óta arra, hogy a sajtó kivesézze. Profi játékos nem ad lehetőséget ilyenekre, csinálja a dolgát, ha mégis kikezdik, lexarja és bizonyít.
Ronaldinhonak teljes erőbedobással a játékra kellene figyelnie, megmutatni, hogy a világ egyik legjobbja és a sajtó is csendben lenne már régen....
Ezt azért ne felejtsük el.
Tökéletes alkalmat ad 2006 óta arra, hogy a sajtó kivesézze. Profi játékos nem ad lehetőséget ilyenekre, csinálja a dolgát, ha mégis kikezdik, lexarja és bizonyít.
Ronaldinhonak teljes erőbedobással a játékra kellene figyelnie, megmutatni, hogy a világ egyik legjobbja és a sajtó is csendben lenne már régen....
Ezt azért ne felejtsük el.
A sérülést el felejtettek idézőjelbe tenni. Arra céloztam, h már máskor is volt, h pontosan nem lehetett tudni, mi miatt is marad ki.
-
- Eurobarca Staff
Ezt nemértem. Megjelent egy hír, miszerint azért nem játszott, mert éjszakázott. Ebből nem tudom, hogy mi igaz...LG írta:Idén nem ez az első rejtélyes sérülése, de remélem, h az ilyen találgatások nem igazak. Én is inkább ugy gondolom, h ez most kacsa, pont amiatt, amit alattam ir a kolléga
Ugyanakkor az orvosi stáb kiadott egy tájékoztatást, miszerint Ronaldinho nem volt sérült(az MRI világosan kimutatta), tehát nem emiatt hiányzott.
Innentől már csak az újságírók fantáziáján múlik, hogy "vajon miért nem játsszott?".
Én mindenesetre kiváncsi lennék a valódi ok(ok)ra.
Idén nem ez az első rejtélyes sérülése, de remélem, h az ilyen találgatások nem igazak. Én is inkább ugy gondolom, h ez most kacsa, pont amiatt, amit alattam ir a kolléga 

-
- Director del Fútbol
Remélem hogy csak kacsa ez a hír !! Az szól ellene hogy amikor Ronaldinho az utóbbi mérkőzéseken játszott akkor nagyon odatette magát látszott rajta hogy nagyon akar,és a Barcelona legjobbja volt!!!
Még ha nem is volt sérült, simán lehet azzal magyarázni a kimaradását, hogy csütörtökön kupameccs lesz, Franki meg úgy számolt, hogy az Almeriát legyőzik nélküle is
Barca, Ronaldinho
-
- Eurobarca Staff
"Los médicos dicen que Ronaldinho no está lesionado"
Azaz Ronaldinho nem volt sérült, a jobb lábában sem izom sem ínsérülés nincs.
Viszont a bulis dologról nem ír semmit a Sport, egyre misztikusabb ez az ügy...
Azaz Ronaldinho nem volt sérült, a jobb lábában sem izom sem ínsérülés nincs.
Viszont a bulis dologról nem ír semmit a Sport, egyre misztikusabb ez az ügy...
-
- Llegenda del Barça
mivel (valószínüleg) egyikünk sincs a gyerek mellett nap, mint nap, ezért nem tudhatjuk, h igaz-e a hír, v kamu (én az indexen olvastam).
mindenesetre az, amit az utóbbi 1-1,5 évben mutat, sajnos az ilyen találgatásokra is okot adhat.
mert el nem felejtett focizni, az tuti.
mindenesetre az, amit az utóbbi 1-1,5 évben mutat, sajnos az ilyen találgatásokra is okot adhat.
mert el nem felejtett focizni, az tuti.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én csak remélni tudom, hogy kacsa a hír, van annyi esze szerintem Ronaldinhónak, hogy amikor nem megy se neki, se a csapatnak, akkor ne bulizgasson, hanem a gyógyulására koncentráljon.

-
- Llegenda del Barça
Én sem találtam ilyen hírt máshol sem, tuti, hogy megint csak a rosszmájú, fröcsögni vágyó, semmirekellő újságírók kreálmánya. Ez az éjszakázás meg a VB óta tiszta sablon, nem tudom mikor unják meg.Varga Tamás írta:Az origón és a samsungsport-on is (tudom, tudom, kacsaportál, de akkoris) is azt olvastam, hogy Ronnie igazából nem is sérült, hanem a múlt csütörtök éjszakát átmulatta, és kihagyta a következő edzést.
Ha - ismétlem, ha és amennyiben - ez igaz, akkor nálam sincs maradása. Akkor menjen oda, ahova ezt nyugodtan, következmények nélkül teheti. Ha kacsa, akkor az újságíróknak nevezett majmok ássák el magukat.
Remélem, ez utóbbi az igaz.
Egyébként ne olvass samsungsportot

Ez nagyon korrekt. Tudom(képzelem) mennyire szereted Ronnie-t, de ahogy látom nálad is van egy bizonyos határ.Varga Tamás írta:Az origón és a samsungsport-on is (tudom, tudom, kacsaportál, de akkoris) is azt olvastam, hogy Ronnie igazából nem is sérült, hanem a múlt csütörtök éjszakát átmulatta, és kihagyta a következő edzést.
Ha - ismétlem, ha és amennyiben - ez igaz, akkor nálam sincs maradása. Akkor menjen oda, ahova ezt nyugodtan, következmények nélkül teheti. Ha kacsa, akkor az újságíróknak nevezett majmok ássák el magukat.
Amúgy, ha ez valóban így lenne akkor nem tudom, hogy egy profi futbalistának akinek nem megy a játék még bulizni is jár.
Mert ha megy a szekér és becsúszik egy ilyen baki az még esetleg belefér.
De ilyen hozzáálással nem lehet, őjra a csúcsra kerülni se neki és egy jó Ronni nélkül a Barcának se.
Remélem nem igaz a hír.
-
- Eurobarca Staff
Szorgalmasan bújtam a hírforrásokat - mármint az igaziakat - de ilyen hírrel nem találkoztam, és elnézve a főoldalt más "koléga" sem. Amúgyis mást sem hallani hónapok óta, minthogy Ronaldinho a barcelonai éjszakába "betegedett" bele. Igaz egyszer már csak eltalálják az időjósok is néha-néha eltalálják, hogy milyen idő lesz mánap. De ez eléggé hápog.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Tamás! Szerintem ez a hír egy nagy kacsa, ezt nem nézem én ki R10-ből!
Amugy meg ez a cikk se rossz: http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=32529
Mikor mondta azt henry h nem érzi jól magát a Katalánoknál?
Újságírók melyik bolygóról jöttek???
Egyálltallán tudják mi az a foci?
off vége.
Amugy meg ez a cikk se rossz: http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=32529
Mikor mondta azt henry h nem érzi jól magát a Katalánoknál?

Újságírók melyik bolygóról jöttek???

off vége.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az origón és a samsungsport-on is (tudom, tudom, kacsaportál, de akkoris) is azt olvastam, hogy Ronnie igazából nem is sérült, hanem a múlt csütörtök éjszakát átmulatta, és kihagyta a következő edzést.

- elprat
- Capitá del Barça
Én sem bírnám ki ha veszendőbe menne egy csiszolt, ámde szépségeket még bőven rejtő "gyémánt"...........Boixos írta: a franc tudja, biztos nagy volt rá...
Sztem meg kicsi,mivel az összes létező sajtoogánum lehozta anno a súlyfelesleges témát
mindegy, egy állat ronaldinhót se' így, se' úgy nem lehet kihagyni sehonnan sem, pláne nem a válogatottból.
talán felpörgeti magát a gyerek, és akkor meg lesz a tuti helye is, és a póló is, ha minden jól megy.
én ennek örülnék a legjobban!
Hihetetlen kontraszt...sosem gondoltam volna hogy lehet még így is...ha értitek mire gondolok

Hogy ennyire................................váááááááááááááá...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Holvan még 2010
ááá
Bőven örülnék neki ha 2008ban eldöntene meccseket,jó esetben címeket

Bőven örülnék neki ha 2008ban eldöntene meccseket,jó esetben címeket

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.