Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
helyesen:Tibi1982 írta:Marci üzenete:
jah van 3 alaptételük a székelyeknek
Marci üzenete:
1.-a sör nem alkohol
Marci üzenete:
2.-a nő nem ember
Marci üzenete:
3.-a medve nem játék
bár már kínmban nevetekMessi-#19 írta az Élö közvetitések topicban írta:egyébként lehget hogy előkészítéás a hibás mert sok az izomsérülés![]()
![]()
Láttam már ennél dúrvábbat:Chris0527 írta:http://www.youtube.com/watch?v=MrQWJGmb9ms&NR=1
Ez nem semmi a végén hogy kikészül.
Szerk.: Csongor pü![]()
Ja, azok.noname írta:De azok.Rendes nevükön logisztorik, mert a megoldás szinte mindig olyan , amire nem gondol az ember, mégis az az egyetlen logikus megoldás, ami létezhet a sztorihoz.grecki írta:Ezek nem olyan sztorik, hogy elmeséled az alapinfókat, majd kérdéseket lehet feltenni, amire csak igennel és nemmel lehet felelni, és így kell kitalálni az egészet? Mert ilyen történeteket én is ismerek egy jó párat. Szerintem marha jó közösségi játék.
Ennek van több verziója.Amit most beugrik:Tibi1982 írta: Találóskérdés: Mi a különbség a feketehumor, és a morbidhumor között???
De azok.Rendes nevükön logisztorik, mert a megoldás szinte mindig olyan , amire nem gondol az ember, mégis az az egyetlen logikus megoldás, ami létezhet a sztorihoz.grecki írta:Ezek nem olyan sztorik, hogy elmeséled az alapinfókat, majd kérdéseket lehet feltenni, amire csak igennel és nemmel lehet felelni, és így kell kitalálni az egészet? Mert ilyen történeteket én is ismerek egy jó párat. Szerintem marha jó közösségi játék.
Messi, ezen én reggel 10óta visítok:D:D:D:D:D:Dmessi1918 írta:
Amúgy nekem is vannak olyan dolgaim, hogy képes vagyok rajta akár 10 percet is elröhögni!
Pl. a múltkor Drigo beírt egy faviccet:
Hajóskapitány leszól a gépházba:
-Mennyi?
-Harminc
-Mi harminc?
Mér', mi mennyi?
Na ezen szerinem minimum félórát röhögtem...![]()
Vannak ilyen dolgok...