Ismerem már nagyon rég óta, általánosba is együtt jártunk, akkor is csak azt hallgattam, hogy Kolozsiii mekkora király. Nem ismerem túlságosan, de nem arról van szó, hogy elszállna magától. Egyszerűen tök átlagos képességei vannak, mégis egyike a nagykirályoknak.
Nade, hogy valamit fel is tudjak hozni: kimentünk ma a Loki-Siófok meccsre -mivel kaptunk igyenjegyeket Very Happy- és hát mit mondjak, több volt mint szánalom. Élőben sokkal jobban lejön, hogy mennyire nullák Európához képest. Hogy ehhez a gyerekhez hasoníltsak vkit, pl. ott van Cvitkovics vagy ki a jóég. Szép kis babaarc, sérő belőve...Csak az volt a baj, hogy egy labdát nem tudott normálisan átvenni, sokszor belebotlott, és én gyorsabban nyitom meg a széleket kispályán mint Ő...Lassú, lomha, körülményes, ahogy a többiek is azok voltak...
Hát ien a világ...sajnos.
És Czvitkovics még válogatott is volt...sőt Te válogatott játékosokat nézhetsz.
Mit szóljon az aki Bányász drukker(mint én) és azt látja/tapasztalja,h egyszerűen harmatgyenge játékosok fociznak az első osztályban...
Komolyan mondom amikor megnézel egy edzést és azt látod,h Nb1 es játékosok nem tudnak egymásnak odaívelni egy lasztit a 16os oldalvonalaitól akkor azért elszomorodsz és elgondolkozol.
Főleg úgy,h közben az ifiedző aki annak idején kiegészítő ember volt a Bányászban mindkét lábbal oda rúgja a lasztit ahova akarja.
Az a baj,h vannak emberek akiknek megéri "beprotezsálni" a csapatokba mindenféle jött ment játékosokat.És amíg ez így megy addig egyszerű földi halandó gyereke csak nagyon nehezen fog odakerülni.
Mehetett volna Nb1 topicba is...de hát itt kezdődött a párbeszéd.