Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre azért nem tennék nagy tétben pénzt.Rivaldo11 írta:Ha ők akkor ők. A kank*rva, és Rooney gólja mindent eldöntött. Jöjjenek csak, majd mi hazaküldjük őket.
Először, mikor olvastam, én is elintéztem egy legyintéssel, de aztán végül elolvastam az eredeti helyét a "jóslásnak". Ha jól számoltam hirtelen fejben, akkor az esélye ennek a párosításnak 1:105.vaLe5 írta:Ez akkora kamu , mindig vannak ilyenek , leirták még a többi variációt is , csak az nem jött be ezért nincs róla szó.Mindig ez van
![]()
Nemtudom, sztem már egy jó ideje nem jelemző a cselzire ez a utolsó percekben szerzett mákos győzelem. Mostanában egész jól játszanak, sztem 2x ütik a Fenert.Drigo írta:És ott van még a szúrkolótáboruk, nem véltelnül tudták otthon megverni a Sevillát.Fernando írta:Ennyire ne írjátok le a Fenerbahcét, elég jo kis csapat, szerintem képes kiütnia Chelseat ha otthon megverik az angolokat.
Kezman, RobiCarlos, stb... vannak ott jo játékosok és mint csapat szerintem erősebb mint a Chelsea
Bár szerintem a Chelsea a szokásos brilliáns játékával átgázol a törökökön. Magyarul a 95. percben egy többször is megpattanó lövés után sikerül majd kivívni a továbbjutást.
De bízom benne, hogy ez mégsem így lesz.
És ott van még a szúrkolótáboruk, nem véltelnül tudták otthon megverni a Sevillát.Fernando írta:Ennyire ne írjátok le a Fenerbahcét, elég jo kis csapat, szerintem képes kiütnia Chelseat ha otthon megverik az angolokat.
Kezman, RobiCarlos, stb... vannak ott jo játékosok és mint csapat szerintem erősebb mint a Chelsea
A Mut is le lehet győzni.Richi írta:most a Romanak úgy fogok szurkolni mint ha a Barcának szurkolnék...a MU-t nagyon nehéz lenne legyőzni míg a Romat le lehet
Vito írta:Ati a kardjába dőlsenzu írta:UEFA:
PSV - Fiorentina
hajrá Dzsudzsi
Sztem:Los Banditos írta:Arsenal - Liverpool.: 65-35%
Chelsea - Fenerbache.: 85-15%
Manchester Utd. - Roma 70-30%
Barcelona - Schalke 70-30%
Na meg a Chealsea-tsenzu írta:Elcsalták a Bajnokok Ligája sorsolását?
http://index.hu/sport/foci/blbug0314/
érdekes, ha tényleg elcsalták, akkor nagyon szerethetik a barcát