Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valszeg a linkem, nemtudod hogy lehet ugy megcsinálni h ne az egész linket kelljen kimásolni csak egy vezérszóra kattintva bejöjjön a link?ozsimiki írta:Én se tudok jól angolul,de azt kérném,ha vmi spoiler a 4. évadról,akkor azt sárgázzátok majd kiKöszi.
U.i.: vmi nagyon széthúzza a topicot
Itt keresgéljhorvimate9 írta:A szökés 1-2 évadát DVD-n hol lehet megvenni met nem találom sehol?
Szerintem egész jo film, kis mesebeli kaland vígjáték. Szerintem aranyos és nevettető. Nekem nagyon teccett.Victor_Valdes írta:Most töltöm a stardust miről szól??
Most töltöm a stardust miről szól??Slither írta:NY bandái oscar(oka)t is nyert asszem (legalább is ha jó filmre gondolok), be kéne szereznem nekem is.bouba írta:
Más : Megvan a New York bandái és a Csillagpor...
Jó film valamelyik![]()
A stardust sztem egész jó, a Golden Compassnál messze jobb.
NY bandái oscar(oka)t is nyert asszem (legalább is ha jó filmre gondolok), be kéne szereznem nekem is.bouba írta:
Más : Megvan a New York bandái és a Csillagpor...
Jó film valamelyik![]()
Vár még rám a Rambo 4, kiváncsi vagyok hogy milyen lett...
Ugyanilyen a Rambo is.Csak egy kicsit több a hulla.Step up meg...nem bonyolított sztori. Nem kell használni benne az agyunkat, kikapcsolódni tökéletes.
Nekem tetszett.G-Jay írta:
Vár még rám a Rambo 4, kiváncsi vagyok hogy milyen lett...beszámolok arról is majd.
G.[/color]
Ami 1000%,hogy Sun,és Hurley így tudja! A sírkövön a lezuhanás napja van,szal ő tuti nincs benne az O6-ba,így valszeg a szigeten halt meg...Slither írta:
Más:
A mostani Lostban: a szabotőr kiléte tényleg nagyot ütött, de visszagondolva elég logikus.
Szerintetek Jin tényleg meghalt?