Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, Bellettinél jobb.Charlie írta:Jobbvédőnek igazoljuk le Mendy-t!
C.
Cole és Basti Schweinsteiger mindketten nagyon jó játékosok! A falábú erős túlzás. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy le kellene őket igazolni.Deco01 írta:Charlie írta:Colenak se,"Disznótoszónak" se örülnék!Inkább spanyol gyereket kéne vásárolni.Cooltiszo írta:A jobb oldalra a már említett nevek mellé nagyon örülnék Joe Colenak és Schweinsteigernek is. Mindketten fiatalok, még nem kiforrott sztrátok, de sztem biztosan azok lesznek.
C.
Üdv!
hát én sem örülnék ilyen falábúaknak inkább a spanyol ligábol kellene igazolni!
Charlie írta:Colenak se,"Disznótoszónak" se örülnék!Inkább spanyol gyereket kéne vásárolni.Cooltiszo írta:A jobb oldalra a már említett nevek mellé nagyon örülnék Joe Colenak és Schweinsteigernek is. Mindketten fiatalok, még nem kiforrott sztrátok, de sztem biztosan azok lesznek.
C.
Colenak se,"Disznótoszónak" se örülnék!Inkább spanyol gyereket kéne vásárolni.Cooltiszo írta:A jobb oldalra a már említett nevek mellé nagyon örülnék Joe Colenak és Schweinsteigernek is. Mindketten fiatalok, még nem kiforrott sztrátok, de sztem biztosan azok lesznek.
Hír az van, csak tök fölös lefordítani. Ha akarod itt megnézheted: http://skysports.planetfootball.com/lis ... nnel=SpainBodi írta:Kíváncsi vagyok az eurobarca-n írnak-e majd róla.
Én az rtlclub teletexten olvastam,de nem néztem meg,hogy mi a forrás.
Nem fogunk írni róla, egyelőre semmi alapja a dolognak.Bodi írta: Kíváncsi vagyok az eurobarca-n írnak-e majd róla.
Én az rtlclub teletexten olvastam,de nem néztem meg,hogy mi a forrás.
Jah meg amúgy se kell 15 milliót kifizetni egy 15 perces játékosért,lehet,hogy még annyit se játszana.Enrique írta:Mi alapján állítod?? 10-15 percek alapján amit Maxi játszik úg általában??Mihu írta:Én sztem igen is kell Smith.Maxitól jóval többet mutatott fel.Viszont a 15 mill. az sok.![]()
Elég rossz indok....
Igaz-igaz de én nagyobbra tartom Smith-et mint Maxi-t.Enrique írta:Mi alapján állítod?? 10-15 percek alapján amit Maxi játszik úg általában??Mihu írta:Én sztem igen is kell Smith.Maxitól jóval többet mutatott fel.Viszont a 15 mill. az sok.![]()
Elég rossz indok....
Mr. Master írta:Én mindig azon vagyok elájulva, hogy hogyan fedezi a labdát. Valami isteni az a srác. Ha egy kicsit megtanul lőni, akkor nagy sztár lesz. (minden meccsen van 1-2 lövés, amiből majdnem bedobás lesz)
Ez a taccsralövés sztem betudható a nagy akaratnak, nagyon akar bizonyítani.És most van neki itt a lehetőség,és élni is fog vele, remélem.Mr. Master írta:Én mindig azon vagyok elájulva, hogy hogyan fedezi a labdát. Valami isteni az a srác. Ha egy kicsit megtanul lőni, akkor nagy sztár lesz. (minden meccsen van 1-2 lövés, amiből majdnem bedobás lesz)
Mi alapján állítod?? 10-15 percek alapján amit Maxi játszik úg általában??Mihu írta:Én sztem igen is kell Smith.Maxitól jóval többet mutatott fel.Viszont a 15 mill. az sok.
PetI írta:Nem kell ide Smith ügynök, esetleg Giuly helyére valaki megbízhatóbb (gólerősebb szélső) + van Bommel, és akkor Marquez mehet a védősorba Puyollal meg Edmílsonnal. Ja és Bellettinek egy vetélytárs (Gabri).