2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nekem is már csak ez jutott...vaLe5 írta:A remény hal meg utoljára.![]()
Olyan sikerre éhes,zseniális játékosokkal énis megcsináltam volna..meg mindenki.gergo9 írta:Egyetértek kivéve a végével nem!!!! Nem hiszem hogy lenullázta volna!!!Azért anno ő húzott ki minket a [auto_cenzúra] és lettünk 2x bajnokok és bl győztesek!!! De tény hogy jobb lenne ha elmenne!!!
Iniesta küzdött. Az első gól is az ő érdeme volt, ő lőtte meg úgy, a kis Bojan csak bebelsőzte. Nemtudom, hogy játszol, de ez neked is ment volna. Borzasztó súlytalan volt az a kölyök, nem küzdött. Hányszor támadta meg a kapust? Nem hajtott! Hajtson már azér a fizetésért! Sokkal sokkal hamarabb lekaptam volna Edmilsonnal együtt. Na ő meg a másik áááá borzasztó borzasztóVarga Tamás írta: Iniesta nem csinált semmi értékelhetőt, nem volt egy jó megindulása, egy jó elképzelése. Milito fáradt, látszik rajta, jót tesz neki a pihenés. Bojan és Samu a góljáért dícsérhető, oszt' jó napot!
Hát, én nem várom meg - felfogadok valakit, hogy golyózza ki onnan.
Ez nagy!gergo9 írta:Ez a bajnokság nem azon fog eldőlni hogy melyik csapat a jobb hanem hogy melyik a [auto_cenzúra]!!!! Hihetetlenül kiélezett eddig a verseny![]()
![]()
Ebben teljes mértékben egyetértek, jó munkát csinált, de olyannyira hülye lett az utóbbi időben, hogy az fájdalmas! Nem lehet egy sikercsapatot arra feláldozni, hogy milyen jó lenne, ha végig egy edző lenne uralkodásom alatt!Giga999 írta:Laporta jó elnök!!!Visszaemelte a Barcát oda ahova való!!Europa elitjébe!!!Csak egy nagy,rohadt nagy hibája van!!!Az hogy nem rúgja Rijkaardot!!!!
Nincs több hibája ez tény...Viszont jelenleg itt kellene kezdeni, mégsem teszi meg.Giga999 írta:Laporta jó elnök!!!Visszaemelte a Barcát oda ahova való!!Europa elitjébe!!!Csak egy nagy,rohadt nagy hibája van!!!Az hogy nem rúgja Rijkaardot!!!!
Főleg, hogy Laporta nem indulhat többet...2 ciklus lejár és viszlát. Soriano fog indulni helyette.Mihu írta:Kezd erősödni bennem az az érzés hogy jobban járnánk Rossell-el az elnökválasztáskorgekkodan írta: Ezer éve meg kellett volna tennie, mégis ő az edző. Töketlen ő is, meg az elnökség is...szánalom.Pedig Laporta párti vagyok
MÉG........