Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:58:20

a Real megadta a lehetőséget a Barcának, hogy utólérje, sőt meg is előzze!!! 3 vereség szinte egymás után, most 1 ponttal vezethetnénk előttük!!! helyette 2 vereség és egy X egy almeira ellen!!! mit is akarunk mi??? ne mondja senki, hogy az almeira nem rossz csapat!!! ezt elfogadom! DE! aki bajnokságot akar nyerni, annak rangadókat KELL megnyernie!!! a rangadó eddig a real/atletico/villareal volt. mindhármat simán buktuk!!! ha ezeket nyertük volna még a mostani X-et belevéve is 9 ponttal több állna a csapat neve mellett, ami több lenne 2 ponttal a Realétól!!! a mai döntetlen rámutatott végleg: ezek a srácok nem tudják mit kezdjenek a pályán! nem felejtettek el focizni, de nincs egy ember aki motiválja őket!!! túlzottan baráti a kapcsolat a játékosok és az edző között! ha nem megy neki, nem ordítja le a hajukat és hajtja ki a lelküket, hanem sétálgat fejlehorgasztva... úgy érzem, Rijkarddal is csak egyel többen vagyunk!!! nagyon kell ide egy új edző!!! az utóbbi 2 év igazolásai meg nagy csalódások!!! annak idején eto'o, roni, edmilson, sylvinho, gio, stb. mind jó vételek voltak és legalább 3-4 évig jól tolták! egyenlőre sem henry, sem zambrotta, sem a többi nagy név nem vállt be!!! én nagyon megszabadulnék: zambrotta/thuram/edmilson/henry/gudjohnsen/oleguer, hoznám: dani alves/alex/fabiano/david silva/diego capel/tiago
ők mind megszerezhetők, mert nem nagyon akarnak maradni jelenlegi klubjuknál...
az edző kérdése pedig nem kérdéses: Rijkard ideje lejárt, nem fog már megújulni!!! mennyi idő kell még neki??? vagy ha marad, hozzuk már vissza henket, mert azóta ilyen katasztrófális a csapat teljesítménye!!!!! ha így haladunk nagyon félek tőle, hogy a végén a villa/atletico/sevilla trio valamelyike elénk kerül és szégyenszemre BL-selejtezőt játszhatnak a fiúk...
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:48:51

IGEN AZON MÚLIK KI BUKIK TÖBBET DE A mADRIDNAK ÍGY 10 FORDULÓVALA VÉGE ELŐTT IGEN TETEMES AZ ELŐNYE. 7 PONT. a mADRID
MEGENGEDHETI A BUKDÁCSOLÁST A bARCA NEM EZ A NAGY KÜLÖNBSÉG
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.16. 21:48:35

Ha ezek után valaki még bízik a bajnoki címben, az túlságosan elfogult. Természetesen én is ugyanúgy fogok tovább szurkolni, hogy nyerjen a csapat, de a realitás azt mondja, hogy idén nem a Barca lesz a bajnok. Az idei bajnokság színvonalát remekül mutatja, hogy egy ilen Real vezeti a bajnokságot, és egy ilyen Barca a második. Idén az lesz a bajnok aki kevésbé gyenge.

Nekünk most már nem a Real meccsét kell nézni, és azon izgulni, hogy kikapjanak, hanem már hátrafelé, a Villareal meccseit kell néznünk. Mert már a második hely is veszélyben lehet...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:48:23

vaLe5 írta:A remény hal meg utoljára. :wink: :)
Hát nekem is már csak ez jutott...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:44:22

Másrészt ahogy a madrid játszik ők is Sokat fog még bukni , mert még nálunk is SOKKAL s.z.arabbak voltak, mi x-eltünk 2 ponteugás miatt , de ha Henry ( aki mecsek óta messze a legrosszabb) berugja szinte üres kapura , az 5ös ről akkor "simán" nyerünk .DE a madrid nem is lőtt kapura gyakorlatilag.És lefocizták őket , + mi 10 emberrel voltunk , persze ez mind nem mentség a mai produkcióra , de azt túlzás irni hogy: "100% hogy nem nyerünk madridban" , meg " a madrid biztos nem bukik többet". Szóval azon múlik ki bukik többet.

A remény hal meg utoljára. :wink: :)
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.16. 21:44:05

Talán most már mások is belátják amit jópáran folyamatosan irtunk. Nem létezik feltámadás. Csak uj csapat képes nagyot lépni uj edzővel. Szép volt, jó volt VÉGE. Nem érdemlünk bajnokságot. Nem csak edzö hibája, hát a fiuk nem törték össze magukat. Ez a vége ennek a csapatnak. A BL.-ben sem bizom.Elképzelés nélküli, tempotlan játék. csetlés, botlás, akarat sincs. Nem hiányzott ebből a csapatból senki.
Fecó
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:38:14

[/quote]

A barcának nincs. A sevilla meg hoz egy X-et max. De mi nem fogunk ott nyerni az 100...[/quote]

Ott lessz messi , tesó. Ezzel már mi vagyunk az esélyesebbek :D :roll: De ha belegondoltok szánalom , messi megsérült a valencia ellen ezután rövid idő alatt 8 pont lett a hátrány. Messi felépült , rövid idő mulva 2 pontra csökkent aztán az atletico ellen már nem játszott , és ujra 8 pont lett...ez röhej. :?
Qpi
Barça B

2008.03.16. 21:37:55

A következő meccseket és a formát tekintve a villa nem esélytelen. A valenciát letudták a nagyok közül már "csak" a sevilla van, bár ott van getafe, espanyol, ath madrid...az el classico akár jól is jöhet nekik....:$ A gigák között a reálé a könnyebb, két rangadót játszanak és a többit hozni tudják...tövig kell nyomni most a pedált...:D
Peace!
Giga999

2008.03.16. 21:37:00

[quote="M.Riijkaard"]Gyerekekk kirakhattnának egy 18-as karikát mert ez a futtbal (ha ezt ann
-ak lehet hivni)amit ő csinálnak ez szégyen :( .Egyszerűen ilyen sanszot egy csapatt nem is kivánhatott volna hogy a listavezető Real kikapjon és tovább botladozzon a bajnokságban és akkor
mit csinálunk 1.sz..rul játszunk mégha 2 gólt rúgúnk is.2.védelem egy
büdös 0(NAGY NULLA)3.egy esélytelenebb csapatt ellen is 3-pontott veszí
-tünk.NEM HISZEM EL!!!aki látta a mecsett az ezek útán nem hiszem hogy
G.Millitót dicsérné(Egy szabálytalankodó reklamáló,köcs..g,és amit csiná
-lt hogy páros lábbal csúszik neki a játékosnak hát egyszerűen........????)
Nem baj megis érdemeljük hadj gyönyörködjenek Laportáék bennük elvé
-gre ők hozták ide őket és jöhetnek itt Garayall,Lahmal ezeket Millitóék
helyére kellet volna hozni???nem???Abidalról meg egy 12-éven aluli kari
-kát kellene kitenni hogy a fiatalsrácok netőle tanuljanak meg focizni mert
ahogyan játszott az borzalmas volt.És ezzek után jöhet a kérdés hogy ki
a hibás igaz ????????????????????miért sz...r a védelem????????
Nem hiszem hogy mégegy ilyen sanszunk lesz hogy a Madrid botlani fog!!!
Egyszerűen kizártnak tartom????és akkor ezután a futtball után még azt
nyilatkozzák hogy a Bl-ben a örüljünk hogy az esélytelenebbnek tünnő
Schalke 04-el kerültünk össze amikor x-tünk az Almériával???????????
Hát gyanús nem vérezzünk el??De nem baj Laporta úr hamár (MILLIÓS
FIZETÉSE MELLET)kihúzta a sz...-ból a klubot akkor igaza van hagya
is ott nem???Átigazolási politika??????MI???

Te miről beszélsz ember??Millito meg Abidal jó igazolás volt!!Igaz hogy ezen a meccsen [auto_cenzúra] se csináltak de ne csak ezt az egy meccset nézd!!!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:36:25

Hát Tamás, látom Neked is eldurrant az agyad, csak a Mélyen Tisztelt Moderátorok imádnak törölgetni! :evil: Mondjuk lehet hogy nem tudok finomkodással írni, mivel amikor ideges vagyok, elég nehéz épp finoman fogalmazni! Egyébként teljes mértékben egyetértek Veled! Én mondom hogy a vezőség egy nagy f*sz, de ehelyett mindenki lehurrog, gratula, jelenben élünk, nem a múltba!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.16. 21:36:14

gergo9 írta:Egyetértek kivéve a végével nem!!!! Nem hiszem hogy lenullázta volna!!!Azért anno ő húzott ki minket a [auto_cenzúra] és lettünk 2x bajnokok és bl győztesek!!! De tény hogy jobb lenne ha elmenne!!!
Olyan sikerre éhes,zseniális játékosokkal énis megcsináltam volna..meg mindenki. :roll:
Szandi
Főnökasszony

2008.03.16. 21:35:29

Varga Tamás írta: Iniesta nem csinált semmi értékelhetőt, nem volt egy jó megindulása, egy jó elképzelése. Milito fáradt, látszik rajta, jót tesz neki a pihenés. Bojan és Samu a góljáért dícsérhető, oszt' jó napot!

Hát, én nem várom meg - felfogadok valakit, hogy golyózza ki onnan.
Iniesta küzdött. Az első gól is az ő érdeme volt, ő lőtte meg úgy, a kis Bojan csak bebelsőzte. Nemtudom, hogy játszol, de ez neked is ment volna. Borzasztó súlytalan volt az a kölyök, nem küzdött. Hányszor támadta meg a kapust? Nem hajtott! Hajtson már azér a fizetésért! Sokkal sokkal hamarabb lekaptam volna Edmilsonnal együtt. Na ő meg a másik áááá borzasztó borzasztó :!:

Kérled, tényleg fogadj fel valakit és intézd el, én veled vagyok! :wink:

Ilyen a védelmünk, Thuram papa már nem is lát, mindenki úgy hagyta ott ahogyan csak akarta. Hányszor mentek el az oldalán? Már nézni is fájt! Sztem ennél még Oleguer is jobb lenne.
Abidal nagypn jól adta el a labdákat.
A bíró meg szépen minden sz..ért, h...ért sárgát adott. Szánalom.
Ha ez nem tüzeli fel a csapatot, hogy a margó már megint rohadt nagy sanszot dobott elénk, akkor már nem is tudom mi.

szerk: Minden másban dettó ugyanezt gondolom. Borzasztó csalódás a teljesítmény. Várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, nem lehetünk mindig Bl győztesek, csak fájó, hogy mennyire relatív könnyű dolgunk lenne ebben a mezőnyben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.03.16. 21:38:01-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:35:06

Egyetértek kivéve a végével nem!!!! Nem hiszem hogy lenullázta volna!!!Azért anno ő húzott ki minket a [auto_cenzúra] és lettünk 2x bajnokok és bl győztesek!!! De tény hogy jobb lenne ha elmenne!!!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.16. 21:32:53

Gyerekekk kirakhattnának egy 18-as karikát mert ez a futtbal (ha ezt ann
-ak lehet hivni)amit ő csinálnak ez szégyen :( .Egyszerűen ilyen sanszot egy csapatt nem is kivánhatott volna hogy a listavezető Real kikapjon és tovább botladozzon a bajnokságban és akkor
mit csinálunk 1.sz..rul játszunk mégha 2 gólt rúgúnk is.2.védelem egy
büdös 0(NAGY NULLA)3.egy esélytelenebb csapatt ellen is 3-pontott veszí
-tünk.NEM HISZEM EL!!!aki látta a mecsett az ezek útán nem hiszem hogy
G.Millitót dicsérné(Egy szabálytalankodó reklamáló,köcs..g,és amit csiná
-lt hogy páros lábbal csúszik neki a játékosnak hát egyszerűen........????)
Nem baj megis érdemeljük hadj gyönyörködjenek Laportáék bennük elvé
-gre ők hozták ide őket és jöhetnek itt Garayall,Lahmal ezeket Millitóék
helyére kellet volna hozni???nem???Abidalról meg egy 12-éven aluli kari
-kát kellene kitenni hogy a fiatalsrácok netőle tanuljanak meg focizni mert
ahogyan játszott az borzalmas volt.És ezzek után jöhet a kérdés hogy ki
a hibás igaz ????????????????????miért sz...r a védelem????????
Nem hiszem hogy mégegy ilyen sanszunk lesz hogy a Madrid botlani fog!!!
Egyszerűen kizártnak tartom????és akkor ezután a futtball után még azt
nyilatkozzák hogy a Bl-ben a örüljünk hogy az esélytelenebbnek tünnő
Schalke 04-el kerültünk össze amikor x-tünk az Almériával???????????
Hát gyanús nem vérezzünk el??De nem baj Laporta úr hamár (MILLIÓS
FIZETÉSE MELLET)kihúzta a sz...-ból a klubot akkor igaza van hagya
is ott nem???Átigazolási politika??????MI???

És most meglehet a modiknak kérdezzni hogy miért raktam annyi kérdőjelt
hiszem a csapatt is az nem egy??????????????????????????????????????
Giga999

2008.03.16. 21:32:31

Frankie: húzz el a jó büdös francba, és soha vissza se térj, de még vissza se nézz. Felejtsd el, hogy valaha ennek a csapatnak az edzője voltál! Én, leírtalak, és minél előbb el akarlak felejteni. Ami jót tettél velünk, azt lenulláztad, azt szétkúrtad, azt elrontottad, azt elb...tad.[/quote]

Azt nem szabad elfelejteni hogy mit tett a klubbért,mer azért mégis csak vele értünk fel europa csúcsára!!De ha nem mond le akkor előkerülnek a zsepkendők és megalázóan elfoglyák üldözni!!!Most még tisztességgel mehetne el,úgy hogy még az lenne a szurkolók szemábe hogy bl és 2 bajnoki győzelemig vezette a csapatott!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.16. 21:25:39

"A fiúk óriásit küzdöttek, nagyon jók voltunk, minden szép, előre a győzelemért! Küzdenünk kell az utolsó pillanatig, még nincs veszve semmi. Nagy pozitívuma a meccsnek, hogy tíz emberrel sikerült kibekkelnünk az ikszet. Előre, tovább a lenini úton!"

Előre elnézést, ha indulataim elragadnának, és olyasmit mondanék, ami bántó.
Forr a lelkem, forrnak az idegeim, mérges vagyok. Becsapottnak, megalázottnak érzem magam. Én, innen többezer kilóméter távolságból idegeskedem a kedvenc csapatomért - Veletek együtt -, de a fiúkon, az edzőn, a vezetőségen nem látom ugyanezt. Ők ülnek nyugodtan, rágóznak, bólogatnak. Tetszik nekik ez a lötyögés, ez a nihil, ez az elképzelés nélküli gurigázás. Csak a második félidőt láttam, de egy begyakorolt, traktikus és tudatos támadást nem láttam. Henry, mikor megkapta a guruló labdát, vagy nem tudta lekezelni, vagy elpattant tőle 50 méterre. Abidal a második gólnál lemaradt az emberéről, mint a borravaló. Guddy egyáltalán a pályán volt? Iniesta nem csinált semmi értékelhetőt, nem volt egy jó megindulása, egy jó elképzelése. Milito fáradt, látszik rajta, jót tesz neki a pihenés. Bojan és Samu a góljáért dícsérhető, oszt' jó napot!
És végül, de nem utolsósorban, az edző. Minek nevezzem ezt a majmot? Edzőnek, nem lehet, mert amit 2006 nyarától művel, az hivatásának a megcsúfolása. Ül, mint [auto_cenzúra] a fűben, rágózik, néha valamit súg Eusebiónak vagy Neeskens-nek, néha betöri a plexit. Ennyi. Mit csinál? Hogyan űzi-hajtja a fiúkat? Meg lehetett nézni az Almeria 36 éves edzőjét: ég és föld, és nem a mi hervadt tulipánunk javára. Utálom, mint a [auto_cenzúra] ezt a marhát, idegesít a jelenléte. Nem is tudom, mit tudnék vele csinálni. Jól seggbe rúgni, hogy hazáig szálljon. A játékosok is ludasak, de a főbűnös Foch marsall, és a tutyi-mutyi vezetés. Még meddig tart a türelem? 2045-ig. Hát, én nem várom meg - felfogadok valakit, hogy golyózza ki onnan. Laporta kezdi elveszíteni minden ítélőképességét, kezd lesüllyedni Gaspart szintjére, Foch marsall pedig magával rántja a csapatot. Mentálisan teljesen taccsra tette a gárdát, ez a napnál világosabb. Aki nem látja, az vagy vak, vagy szemellenzős, és szerelmetes frankie boy-ba.
Frankie: húzz el a jó büdös francba, és soha vissza se térj, de még vissza se nézz. Felejtsd el, hogy valaha ennek a csapatnak az edzője voltál! Én, leírtalak, és minél előbb el akarlak felejteni. Ami jót tettél velünk, azt lenulláztad, azt szétkúrtad, azt elrontottad, azt elb...tad.
Kép
Giga999

2008.03.16. 21:22:37

Még ha lehetne látni hogy kélpes felrázni a csapatot akkor aztmondom hogy oké ne rúgjuk ki,de így hogy...tudjátok!!!!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:22:09

gergo9 írta:Ez a bajnokság nem azon fog eldőlni hogy melyik csapat a jobb hanem hogy melyik a [auto_cenzúra]!!!! Hihetetlenül kiélezett eddig a verseny :lol: :evil: :evil:
Ez nagy! :lol: Csak Ránk nézve ne lenne igaz!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:18:32

Giga999 írta:Laporta jó elnök!!!Visszaemelte a Barcát oda ahova való!!Europa elitjébe!!!Csak egy nagy,rohadt nagy hibája van!!!Az hogy nem rúgja Rijkaardot!!!!
Ebben teljes mértékben egyetértek, jó munkát csinált, de olyannyira hülye lett az utóbbi időben, hogy az fájdalmas! Nem lehet egy sikercsapatot arra feláldozni, hogy milyen jó lenne, ha végig egy edző lenne uralkodásom alatt! :evil:

Laportanak van saját topikja! Innentől kezdve minden nem ideillőt törlök.
S.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:17:47

Giga999 írta:Laporta jó elnök!!!Visszaemelte a Barcát oda ahova való!!Europa elitjébe!!!Csak egy nagy,rohadt nagy hibája van!!!Az hogy nem rúgja Rijkaardot!!!!
Nincs több hibája ez tény...Viszont jelenleg itt kellene kezdeni, mégsem teszi meg.
Giga999

2008.03.16. 21:16:16

Laporta jó elnök!!!Visszaemelte a Barcát oda ahova való!!Europa elitjébe!!!Csak egy nagy,[auto_cenzúra] nagy hibája van!!!Az hogy nem rúgja Rijkaardot!!!!
Mihu
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:13:47

gekkodan írta: Főleg, hogy Laporta nem indulhat többet...2 ciklus lejár és viszlát. Soriano fog indulni helyette.
És szerinted nem Laporta osztogatná a lapokat a háttérben? :roll:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:13:06

Saviola írta:Elúszott ez is.. :cry:
már mikor...pff
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.16. 21:12:31

Elúszott ez is.. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.16. 21:11:48

Mihu írta:
gekkodan írta: Ezer éve meg kellett volna tennie, mégis ő az edző. Töketlen ő is, meg az elnökség is...szánalom.
Kezd erősödni bennem az az érzés hogy jobban járnánk Rossell-el az elnökválasztáskor :roll: Pedig Laporta párti vagyok :roll: MÉG........
Főleg, hogy Laporta nem indulhat többet...2 ciklus lejár és viszlát. Soriano fog indulni helyette.
Lezárt