Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt sem vitatom el... Meglehet, hogy 1-2 évvel előbb hozzuk ide és most ő a sztár. 31. életévében van, ami önmagában még nem jelent semmit, de ennyi Angliában eltöltött szezon után lehet, hogy 31 évesen már nem tudsz olyan könnyen akklimatizálódni, mint 24-25 éves korodban. És teljesen más a szisztéma, a játékrendszer, a stílus és a bajnokság.ozsimiki írta:
Pokoli nagy zseni amit itt még nem bizonyítottEdző ide,edző oda,ennél akkor is többet illett volna felmutatnia. Remélem bizonyítja itt is,h mekkora zseni,mert egyenlőre múlt időben lehet erről beszélni.
Pokoli nagy zseni amit itt még nem bizonyítottgekkodan írta:Egyre több pletyka kap szárnyra, hogy távozik a nyáron....Remélem nem...Kéne egy edző aki nem ennyire dilettáns vele kapcsolatban és semmi baj nem lenne....Henry pokoli nagy zseni.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=173281gekkodan írta:Egyre több pletyka kap szárnyra, hogy távozik a nyáron....Remélem nem...Kéne egy edző aki nem ennyire dilettáns vele kapcsolatban és semmi baj nem lenne....Henry pokoli nagy zseni.
A teljesítményüket nehéz összehasonlítani, más-más szerepkör, más megmozdulások hasznosak... Az tény, hogy ahogy például a védelem, úgy Iniesta teljesítménye is viszább esett, sokkal többet nyújtott az ősszel. Ini sajnos keveset pihen, ez nem gond, de lehet ezért van ez a formaingadozás. Benne nem kételkedem, lesz még parádés meccse, ha nem is a lőtt góljaiban fog memutatkozni.Az események mögé kell majd nézni, s úgy lehet majd kiemelni, nemcsak gólok, gólpasszok számát nézve.chi omega írta:észnél vagy ember??? iniesta idén is az egyik legjobb. és ő nem támadó ember, hanem középpályás. nem elsődleges feladata a gólszerzés.Andrisveres írta:Szerintem a csapat egyik legjobbja!!!
ELEGEM van h mindenki Iniestával példálózik: rúgott 1-2 gólt és volt szintén ennyi gólpassza ,, ez egy nagy 0!!!!!
nem őt oltom hanem a játékrendszert tök felesleges egyszerre ő és xavi a pályán vagy ő és deco vagy avi és deco! belőlük csak egynek szabadna játszania!!!
ezért ilyen lassú körülményes a játék semmi üteme nincsen és épp ezért rúgnak a csatárok is kevesebb gólt.
Nem láttam a meccset de írtátok h a támadójáték egy 0 volt , Henrynak kellett kidolgoznia a helyzetet , kár h neki senki nem dolgozza ki!
mellesleg a mai első gól is totálisan az övé volt..
észnél vagy ember??? iniesta idén is az egyik legjobb. és ő nem támadó ember, hanem középpályás. nem elsődleges feladata a gólszerzés.Andrisveres írta:Szerintem a csapat egyik legjobbja!!!
ELEGEM van h mindenki Iniestával példálózik: rúgott 1-2 gólt és volt szintén ennyi gólpassza ,, ez egy nagy 0!!!!!
nem őt oltom hanem a játékrendszert tök felesleges egyszerre ő és xavi a pályán vagy ő és deco vagy avi és deco! belőlük csak egynek szabadna játszania!!!
ezért ilyen lassú körülményes a játék semmi üteme nincsen és épp ezért rúgnak a csatárok is kevesebb gólt.
Nem láttam a meccset de írtátok h a támadójáték egy 0 volt , Henrynak kellett kidolgoznia a helyzetet , kár h neki senki nem dolgozza ki!
kattsenzu írta:azt hiszem itt a válasz arra a kérdésre, hogy a magánélete befolyásolja-e vajon a játékát:
Na ez egy korrekt kritika.ozsimiki írta:Válását ne hozzátok már fel indokként,tudtommal ő k*rt fére,ami az egész előzménye volt,szal nem hullajtott krokodilkönnyeket emiatt szntem...
Ami számomra magyarázat lehet (nem 100%ig) az a sorozatos sérülései még az Arsenali pályafutása vége felé...de ha jövőre is kb ennyit produkál akkor elég egyértelmű a helyzet.
Mert egy ilyen kaliberű playatól,még a számára idegen (inkább idegenebb) pozició ellenére is jóval többet vár az ember,legalábbis én.
Igaz,szerzett 14gólt,de tavaly R10 is megvolt (legtöbb esetben jogosan) találva a gyenge teljesítménye miatt,pedig Ő ennél többet szerzett...
Te beteg vagy ember! Honnan tudod h Ibra jobb lett volna? Ott a volna! Sose tudjuk meg.Rdinho írta:na azért hadd lehessen már megszólalni okos....egnem nem érdekel ki milyen meccset néz ez akkor is undoritó harmatgyenge teljesitmény és a küzdeni akarást Iniestán és most Ronaldinhon lehet látni....ennyi pénzért elvárható lenne nem egy kis produkció....Ibrahimovic jobb vétel lett volna....