Grecki!

Szóval odaírtam,h szerintem nem viselte meg,meg emlékeim szerint volt olyan nyilatkozat,hogy inkább Ő volt a ludas benne,hogy végülis elváltak. Na de csak azért hoztam szóba,mert már legalább 3adszor láttam mint egyik indok a gyenge szereplésére,az én saját véleményem szerint ez nem játszik közre. (nem vagyok vmi nagy bulvárrajongó,de tudtommal röviddel azután már fel is szedte jelenlegi barátnőjét (vagy azóta már beújjított fingom nincs),erre is alapozom,hogy annyira csak nem lehet szegény lelkileg sérült...
Tavalyi R10 vs. Idei Henry:
oda is írtam,h a legtöbb kritika megalapozott volt R10 felé,sok gól ide,sok gól oda...én sem kívántam a vesztét,sőt bizalmamat fektettem bele,de azt meg lehet érteni,hogy felé egy BARCA drukkernek több oka van bizakodni,mint egy klasszis,ámbár ebben a csapatban még nem meggyőző játékos iránt, ennek tudom be,hogy már sokan el akarják küldeni Titi-t. Én nem tartozom közéjük,az előző hszben is úgy írtam,hogy ha jövőre sem sikerül ezt a teljesítményt felülmúlnia akkor valszínű,h nem is fog sikerülni....
Azt nem tartom teljesen helytállónak,hogy Titi mindent kiadna magából, de igaz,h én is emlékszem jópár meccsre amikor nagyon nagyokat hajtott és küzdött,de olyan is akadt bőven,amikor beletőrődőtt úgymond a dolgokba...és ilyen esetben amikor egy ekkora sztár új csapatba kerül,persze ,h ezek a meccsek maradnak meg leginkább a kritikusokban,mivel a másik szitu,amikor hajt,küzd, az telejsen elvárható tőle,neki itt még van bőven bizonyítani valója.
De sajna rengeteg egyenlőre nagyon sok hozzá képest amatőr hibákat vét a meccseken...és megfigyelhető ebben egy folyamatosság. Vannak üdítő kivételek,de szerintem elég kevés esetben. Bízok egy jobb folytatásban,mert akár kedvencem,akár nem,egy jó Henryra nagyon nagy szüksége lenne a Barcának,mégha Messi-k,R10-ek futkoznak vele együtt a pályán akkor is...