Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.19. 09:11:20

A sorsolást elnézve én is bizakodó vagyok. Elképzelhető, hogy a Clasicóra lövőtávon belülre érünk, vagy utána kerülünk oda. Ezt a Ronaldinho-kérdést viszont meg kellene oldani addigra, így ugyanis nincsen rend a fejekben. Több helyen olvastam már, hogy Ronnie kimaradt éjszakára, csak azt nem értem, ha tényleg így van, akkor miért nem hozzák nyílvánosságra a büntetését? Ez a titkolózás is csak árt az egésznek.
A másik: Nem tudom, jól láttam-e, de mintha a bajnokin egyszer a Barca nem adta vissza a labdát, miután Henryt ápolták, ás almeriaiak kirúgták. Nem láttam tisztán, de ha ez így volt, akkor szégyellje magát nagyon a csapat! Pontosan ilyen dolgokkal lehet megutáltatniuk magukat! Ha jól emlékszem, akkor 1-2 volt az állás, és az eset után (7 perc volt hátra) mondtam is a barátnőmnek, hogy megérdemelnék, hogy kapjanak még egy gólt. Na de hogy egy középcsapattól kétszer ugyanúgy, ekkora hibából! Ez már-már kontárság!!!
A hitem még megvan, és amíg a legkisebb esély is mutatkozik a triplázásra, nem is fog elveszni...
valkobela
Barça B

2008.03.19. 08:49:02

Hát ha igaz, hogy roni ilyen hozzáállással készül a meccsekre akkor nem érdemli meg, hogy a klub eltartsa. Ja segítsünk szegénynek olyan nehéz az élete, havi szinten annyit keres ami egy kisebb afrikai ország évi költségvetése, az a minimum, hogy a mentalitása kifogástalan, és lelkiismerettel készül a meccsekre. Nem muszáj mindig jól játszani, ez természetes, és meg is lehet érteni, de ha ténleg piázik és nem megy edzésre, meg ilyenek arra nincs mentség... Szerintem
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.19. 07:20:36

A Nemzet Sporton megjelent valami találgatás, hogy Dinho azért nem játszott vasárnap, mert szerdán este prityizált, s csütörtökön másnaposan ment edzésre.
Hm. Nem vagyok benne, hogy a hír igaz, a Barca spanyol honlapján Dinho hivatalosan sérült volt.
Másrészt még ha ivott volna is, Riijkard nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy kihadja egy ilyen fontos meccsen. Mit képzelt ez az ember, hogy Inesta, Bojan, vagy Gudjonsen helyettesíteni tudják Dinhot?
Bojan még fiatal tapasztalatlan Dinhonak vele szemben részegen is több rutinja, Gudival szemben meg részegen is több tehetsége van. Hát ennyit erről.
Másrészt minden valamirevaló klubbnak sportpszzichológusai vannak. Hol vannak ilyenkor az agyfürkészek, nekik kéne Dinhot helyre rakniuk. Segítségre van szüksége, hogy ha tényleg ivott mert már nem első esett lett volna. Segíteni kell neki, hogy túltegye magát a hullámvölgyön. Fog ő még úgy játszani mint két éve, de ehhez segítség kell neki nem büntetés.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.19. 06:00:50

Militó azt mondja " továbbra is harcolni fogunk ". Nah ürülnék neki csak idegesitő ahogy eddig harcoltak a fiuk. Puyol szerint 110 %-ot nyujtott a csapat. Itt kezdődnek a bajok, ha ez 110 % a kapitánynak akkor ez baj.
Meg kellene nézetni vele egyy 2006 évi meccset.
Fecó
puyol29
Barça C

2008.03.18. 22:48:39

Siralmas vt a vasárnapi meccs.... nagyon fájt nézni.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.03.18. 19:28:31

Ákocka írta:A következő 4 bajnokink:
Sun 23 Mar 17:00 FC Barcelona - R. Valladolid
Sat 29 Mar 20:00 Real Betis - FC Barcelona
Sun 06 Apr --:-- FC Barcelona - Getafe CF
Sun 13 Apr --:-- Recreativo - FC Barcelona

Nylvánvaló, hogy ezeket nyerni kell. És úgy talán feljöhetünk 4 pont hátrányra, vagy még kevesebb. :roll:
Persze ezek között van még BL és kupa.
nyerni Kellene, de nem fogják. talán a 2 hazait,a többit biztos nem...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.18. 19:23:33

aynas írta:már megint mennyi baromságot összehord itt némelyikötők :lol:
b csapatnak verni az almeriát. haver a b csapat a negyedik vonalban tolja. ha olyan nagy utánpótlásbázisunk van, akkor mi a fenét keresnek ott? a 2. vonalban kéne tolják.
Azért ott tolják, mert amíg a Barca B csapata 16-17 éves suhancokból áll, addig a többi másod-harmadosztályú csapatban lehetnek az elsőosztályt is megjárt, felnőtt, rutinos játékosok is.

Ezzel persze nem azt mondtam, hogy verniük kellett volna az Almeriát...
aynas
Capitá del Barça

2008.03.18. 18:50:19

már megint mennyi baromságot összehord itt némelyikötők :lol:
b csapatnak verni az almeriát. haver a b csapat a negyedik vonalban tolja. ha olyan nagy utánpótlásbázisunk van, akkor mi a fenét keresnek ott? a 2. vonalban kéne tolják.
almeria elleni játékon kibukni? lehet sőt kell is, de
mikor rúgtunk mi 2 gólt idegenben? zaragoza. az már megint milyen meccs volt. ha a bíró nem segít 1 pont, de azt se érdemeltük volna.
azon kéne kibukni, hogy olyan gyermeteg helyezekedési hibákat követünk el, amik még megye 1-ben sem jellemzőek.

valaki bevédte itt militot. tény hogy a 2 szabálytalanságán kívül jól tolta, de az senkit sem érdekel. ha már van sárgája mi a fallosznak rúg oda az argentin parasztja. és azért ha az idén bekapott gólokat összeválogatnánk, bizony jópárban ludasnak találnánk őt.
persze nem egy emberről szól a történet.

számolgatni meg felesleges előre. hogy itt meg ott kell nyerni.
azt mondjátok, hogy az uccsó 3 bajnokiból 1 pontot hoztunk le.
ha mind a 3-at megnyertük volna, már vezetnénk a bajnokságot.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.03.18. 13:00:32

OvaMind írta:A mentális felkészítés is az edző egyik feladata. Rijkaard pedig ülve nézi végig pl. a meccseket, kb. ugyanez a csapat mentalitása is... passzolgatás hátra-vissza elképzelés nélkül...
Ez tényleg abszolut megfigyelhető....A csapatnak manapság elsőrangú dolog a hátra játék, mint a gyors passz és ívelés,hosszú passz.Vasárnap is annyi eset volt, mikor láttuk, h fenn éppen vki kifut a képből a labda meg megy Puyolnak vagy Valdesnek. :roll:

Azokat a meccseket nyerni kéne.....Az Almeríát a B csapatnak is 2-vel kéne verni.Erről ennyi a véleményem. :oops:

Ezt a csapatot egyszerűen nem motiválja semmi.Kikap a madrid újból nagy meglepetésre ( én éreztem) erre passzolgatnak hátra.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.03.18. 12:06:32

Teljesen igazatok van. Ha 1 csapat lenne aki jó formát mutat az már 10 pontos elönnyel vezethetné a ligát. Söööt!! Sajnos az idei szezonra nagyon leeset a liga szinvonala érthetetlen módon. Pedig lenne ott egy nagyszerü kerettel rendelkező Sevilla, At. Madrid, Villarreal, Zaragoza, Espanyol, persze a két nagy klub mellett. A játékosainkon pedig Én is azt érzem, látom, hogy kimegyünk a pályára ott vagyunk, de futni, ütközni, akarni már tényleg ne keljen nekünk akik már BL-t is nyertek. Mintha evidensnek éreznék, hogy az ölükbe hullik a gyözelem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.18. 11:54:46

Ákocka írta:A következő 4 bajnokink:

Nylvánvaló, hogy ezeket nyerni kell. És úgy talán feljöhetünk 4 pont hátrányra, vagy még kevesebb. :roll:
Így van...egyetértek veled, ezeket a meccseket mindenképpen nyerni kell! A Betis utáni meccsen lesz még a Schalke idegenben és a Recre után lesz a visszavágó itthon valamint 16-án a CDR döntő (márha bejutunk). Utána pedig már nem lehet lazsálni mivel jön az Espanyol, Valencia és El Clásico valamint ezek között még a BL elődöntő (márha persze továbbjutunk)! :roll:
Szóval erre a következő 5-6 meccsre nagyon de nagyon össze kell szedni a társaságot, mert ezek kulcsfontosságú meccsek lehetnek a végelszámolásnál! A 4 bajnokinkon NEM szabad pontot veszíteni!!! Ezek a meccsek megnyerése akár még egy nagyobb lökést is adhat a folytatásra. Remélem ott Barcelonában is így gondolgodnak és végre majd tesznek is valamit érte... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.03.18. 11:37:02

A következő 4 bajnokink:

OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.18. 11:24:53

A mentális felkészítés is az edző egyik feladata. Rijkaard pedig ülve nézi végig pl. a meccseket, kb. ugyanez a csapat mentalitása is... passzolgatás hátra-vissza elképzelés nélkül...
robag
Jugador d'estrella

2008.03.18. 10:20:38

robag :arrow: helyesírás: egyes alá!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
robag
Jugador d'estrella

2008.03.18. 08:23:48

Sokat gondolkodtam rajta, vajon milyen szóval lehetne a Barcát jellemezni, és rá is jöttem végre: FRusztrált.
Mintha sértödött lenne az egész csapat mert futni kell, ütközni kell, gólt kell rúgni.
Már nem is elég ha kimegyünk a pályára? Akkor bas...tok meg.
Mintha az egész csapat átvenné Roni mentalitását. Egész idáig védtem őket, de már nem megy tovább. És én már nem Frank-ben látom a hibát.
Minden játékoson inkább a mentális próblémák látszanak. Gyermeteg labdakezelési hibák, nulla könnyedség a játékban, a védőink mostanában csak fát vágnak....szörnyű.....pláne tehetetlenül nézni...

Persze hozzátéve, hogy ha teljes a keret, akkor talán nem így történne, de nálunk azért a kispad is erős, kivéve Edmilsont, aki képes meccseket pályán lenni labdaérintés nélkül.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.03.18. 01:25:46

sztem lassan nem a bajnokság megnyerése lesz a téma hanem a BL indulási lehetőség :roll: csak azért szeretném ha megnyernék ilyen "jó"játékkal a bajnokságot vagy a BL-t mert kis önbizalmat adna a csapatnak reményeim szerint!bár fordítva is elsülhet h nincs itt baj Frenky megnyerte ezt meg azt maradjon,edmilson a legjobb vkp szal... tudja a fene mi lenne a legjobb :evil:

Vedd kisebbre az avatarod légyszi.Drigo
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.17. 22:42:41

Sok hozzászólóval egyetértek. A vicc és a szánalom az, hogy évek óta ez a legpocsékabb bajnoki szezon. Egy ilyen szezonban ha van egyetlen egy jó formában lévő csapat, utcahosszal nyerheti a ligát. A két nagy bénázik (barca/real), a kisebb csapatok ebből adódóan néha elcsípnek 1-1 nagyobb skalpot.

De az igazán humor tényleg az, hogy sem a Madrid, sem a Barca nem érdemli meg a címet, utóbbi valószínűleg nem is fogja megkapni. Rég látott pocsék szezon, komolyan a Villarealnak kellene nyernie.... :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.17. 22:22:51

Nem tudom minek szurkoljak... Nyerjük meg - csodával határos módon - a bajnokságot, vagy a BL-t és szenvedjünk le mégegy évet Rijkaarddal... Vagy bukjunk és kezdjünk el építkezni újra! Utóbbihoz új elnök is kell, aki nemcsak egy elfogult szurkoló szívével gondolkodik...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.17. 21:39:29

A meccs közben gondolkodtam azon, hogy ha megnyernénk a bajnoki címet, akkor hogy a fenébe gondolunk erre a szezonra? Jó szívvel, hogy sikerült ledolgozni a 7 pontos hátrányt, vagy keserűen, hogy a szezon 90%-ban borzasztóan játszott a csapat és csak azért nyert bajnokságot, mert a Madrid is hasonlóan teljesített a szezon végére.

A tavalyi szezon végén egy másik fórumon kérdeztem a Real-szurkolókat, hogy annak a bajnoki címnek tudnak-e szívből örülni, mert ugye a tény, hogy a Barça adta nekik a bajnoki címet, nem ők szerezték meg, közük nem volt ahhoz a bajnoksághoz, mégcsak nem is lehet azt mondani, hogy legalább 1 ponttal, de jobbak voltak, mert egál volt, csak egy szerencsétlen szabály miatt (egymás elleni eredmény) a Real nyert. (Argentínában pontegyenlőség esetén egyébként döntőt rendeznek)
Most ez lenne vica-verza is a helyzet, én nem tudnék szívből örülni idén, ha meglenne a bajnokság, mert szenved egész szezonban a csapat. Persze boldogtalan se lennék, mert azt azért elmondhatnám, hogy nagy hajrával sikerült előzni. De erre kicsi már az esély. Azért a remény még él.
Kép
Kép
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2008.03.17. 21:19:36

jaja, nem az a jó szó, h elvesztettük a bajnokságot, hanem, hogy meg sem érdemeljük!!! egy ilyen bukdácsoló margit ellen simán vezetnünk kéne már 2-3 ponttal!!! de ez soha nem fog sikerülni!!! a real egymás után 2X veszi el a Barcától a bajnoki elsőséget!!! nem mert annyira jó a margó, hanem mert annyira szerencsétlen társaság a Barca!!! és itt a szerencsétlent nem sajnálatos módon értem, hanem, hogy egyszerűen nem képesek kicsit összekapni magukat!!! ha csak egy pici akarat is lenne bennük, legalább futnának, akarnának, hajtanának és megnyernék legalább az almeira elleni meccset!!! kiábrándító!!! ez nem a barca!!! ez 11 megfáradt ember, aki ki tudja mi a francért nem képes végig játszani egy meccset!!! mint 11 full másnapos előző este csutkára beba*ott nagyképű "én vagyok a sztár" emberke!!! kéne ide valaki aki komolyan MERI azt tenni, amit kell: elő a "nadrágszíjat" és aki nem dolgozik, azt elzavarni!!! bármekkora játékos Ronaldinho, ami sok az sok!!! sokáig kiálltam mellette és Rijkard ellen is, de most azt mondom: el kell fogadni, ami elmúlt, elmúlt, vége. sajnos kevesebb ideig tartott, mint gondoltuk!!!
jokesz
Barça C

2008.03.17. 21:00:37

Rivaldo11 írta:Sokáig gondolkoztam a tegnapi gyalázat után, hogy mit írjak. De csak annyit: Nem érdemeljük meg a bajnoki címet, még egy ilyen Real ellenében sem. Ezzel mindent elmondtam.
Teljesen egyet értek veled. :evil:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.03.17. 20:52:17

Sokáig gondolkoztam a tegnapi gyalázat után, hogy mit írjak. De csak annyit: Nem érdemeljük meg a bajnoki címet, még egy ilyen Real ellenében sem. Ezzel mindent elmondtam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
noodle77260
Jugador del Barça

2008.03.17. 19:46:36

Sziasztok!

Sajnos azt kell mondanom, hogy megérdemelné a csapat, hogy idén semmit ne nyerjen. Ilyen meccset mint az almeira ellen nem láttam a Barcától.Hihetetlen számomra, hogy ilyen játékosok így focizzanak.Mintha egy átmulatott buli után fociztak volna, hótt másnaposon. Úgy futkoztak jobbra-ballra, mint a mérgezett egerek.

Nem tudom, hogy miért, de valamin sürgősen változtatni kell.

:evil: :evil:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.17. 19:07:07

gianni írta:Következő bajnoki kivel mikor?
A Guglival vasárnap délután ötkor, de lehet h a bugró a Valladolid lesz :wink:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.17. 19:05:21

Következő bajnoki kivel mikor?
Lezárt