Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fáj kezed, h ilyet le irszMental_Theo írta:remélem lesérült, és remélem Edmilson, és Oleguer meg rúgdosták egymást az öltözőben hogy mindegyik lesérüljön
Szerencsétlen Oli nem is játszik mostanában. Edmilson meg... inkább játszon Toure és tegye tönkre magát? Mert Marquez is sérült. Vagy játszunk vékápé nélkül?Mental_Theo írta:remélem lesérült, és remélem Edmilson, és Oleguer meg rúgdosták egymást az öltözőben hogy mindegyik lesérüljön
Hétvégén igazán hasznosan játszott,még gólt is szerzett,hogy szerintem ha így halad,akkor végre úgy fog játszani,ahogyan a szurkolók is várják(magamat beleértve)!!varga tamás írta:Amit tavaly láttunk tőle, ahhoz képest az idén jobb teljesítményt nyújt. Bár, annál nem nehéz. Igaz, most más szerepkörben, más poszton is játszik. Megbízhatóbb, jobban lehet rá számítani. Talán belelendül, és hasznos tagjává válhat a csapatnak.
LG írta:Sztem nem játxott akkorát, sok pontatlan passza, eladott labdája volt. 2x villant, az 1iből kiharcolt egy veszélyes szabit, a másiknál Zambrotta gyönyörű beadását váltotta golra. Szoval összeségében jo volt, hiszen a focit golra játxák, de azért nem hiszem, h egy Deco ne lenne jobb nála.
ez igaz,de szerintem nagy hiba lenne őt játszatni,és deco-t a padra ültetniFernando írta:Szerintem minden elfogultság nélkül tudom mondani h most játszott a legjobban a Barcába kerülése óta. Néha néha elfektetett 1-2 embert bejöttek a cselei gyorsabban játszott mint eddig, kiharcolt egy szabit igen, lőtt egy gólt igen. Szerintem ennyi az ő szintjén elég volt ahoz h az eddigi legjobbját nyújtsa. A 2. félidőre visszaesett valamivel a teljesítménye, lehet ezért is cserélte le Franky. Kíváncsian várom a folytatást.
Ott lex ő még a kezdőben is, nem kell félni. Rijkaard most rakta ki Decot meg Roniet.Replay írta:Botrányosan játszott a Mallorca ellen, ilyen teljesitmény után a keretbe sem nevezném.