FC Barcelona 08/09
-
- Eurobarca Staff
Berosálok, ha a két játékos valóban szándékosan sárgult be...Pedig csak úgy felvetődött bennem.
Az mindenesetre nagyon furcsa, hogy azt mondták, hogy nem tudtak a veszélyről...Eto'o helyzetében duplán, mert ha Deco a szünetben tudta meg, hogy ez volt a 10. lapja és nem játszhat, akkor ilyenkor egy csapattársban az az első gondolat, hogy na és nekem mennyi sárgám van? Nekem legalábbis ez jutna először eszembe.
Kicsit már kezdem sajnálni Franket, hogy így visszaéltek a jóndulatával, persze ettől még a sikerek után kellett volna odébb állnia, mert Ő ilyen, egy motivált sikerre éhes csapatban tud partner lenni, de - személyiségéből adódóan - egyszerűen nem tud kemény lenni, és most pont arra lenne szükségünk, mindenesetre az egyre több "kirohanása" sokmindent elárul...
Az mindenesetre nagyon furcsa, hogy azt mondták, hogy nem tudtak a veszélyről...Eto'o helyzetében duplán, mert ha Deco a szünetben tudta meg, hogy ez volt a 10. lapja és nem játszhat, akkor ilyenkor egy csapattársban az az első gondolat, hogy na és nekem mennyi sárgám van? Nekem legalábbis ez jutna először eszembe.
Kicsit már kezdem sajnálni Franket, hogy így visszaéltek a jóndulatával, persze ettől még a sikerek után kellett volna odébb állnia, mert Ő ilyen, egy motivált sikerre éhes csapatban tud partner lenni, de - személyiségéből adódóan - egyszerűen nem tud kemény lenni, és most pont arra lenne szükségünk, mindenesetre az egyre több "kirohanása" sokmindent elárul...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Jugador d'estrella
Már régóta vártam egy ilyen nyilatkozatot, a vezetőség vmelyik tagjától.Amit mondott,sajnos simán elképzelhető,sőt kézenfekvő.Nem hinném,hogy azért öntött olajat a tűzre,mert Laporta helye kell neki.Sőt,most így visszagondolva,itt volt még Edmilson kirohanása,ami után pont Deco volt legjobban felháborodva.Ja,mostmár értem miért...
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
em tudom elképzelni, hogy csak úgy véletlenül partizánkodott volna az illetékes úr.
Szerintem megfontolt döntés volt ez megfelelően időzítve. Lássuk miért: a nép fele még hisz bizonyos játékosok megújulásában, a világból is kifutna ha "ok nélkül" eladnák a szeretett játékost, ezeket a személyeket el lehet ezzel bizonytalanítani, a többiek pedig meggyőződnek, hogy nyáron a jó döntés az illetékesek kirúgása, mert ez nem engedhető meg. Másrészről nem említ neveket, így mindenki sejthet vkiket, de 100%-osan nem tudjuk pontosan kikről is van szó. Nem egyből a 2 ominózus sérülés után lett a nyilatkozat, hanem kis idővel rá, ami megint csak a sejtetést erősíti, de nem bizonyítja.
Az említett ár nem igazán reális, Ronaldinho piaci ára vagy szabott (16 milla), vagy nem sokkal több, azt meg a nevéért kifizetik. Deco piaci értéke nincs az egekben, nem is lehetne, hiszen 30 éves, alig játszik, tavalyi szezonja égés volt. Plusz pont a megfelelő ember nyilatkozott, mert Txikiék nem állhatnának így ki a közönség elé, míg egy magas rangú, mégis média szempontjából perifériára szorult ember megteheti.
Szóval lehet én szövök összeesküvéselméleteket, de számomra így tűnik logikusnak.
Szerintem megfontolt döntés volt ez megfelelően időzítve. Lássuk miért: a nép fele még hisz bizonyos játékosok megújulásában, a világból is kifutna ha "ok nélkül" eladnák a szeretett játékost, ezeket a személyeket el lehet ezzel bizonytalanítani, a többiek pedig meggyőződnek, hogy nyáron a jó döntés az illetékesek kirúgása, mert ez nem engedhető meg. Másrészről nem említ neveket, így mindenki sejthet vkiket, de 100%-osan nem tudjuk pontosan kikről is van szó. Nem egyből a 2 ominózus sérülés után lett a nyilatkozat, hanem kis idővel rá, ami megint csak a sejtetést erősíti, de nem bizonyítja.
Az említett ár nem igazán reális, Ronaldinho piaci ára vagy szabott (16 milla), vagy nem sokkal több, azt meg a nevéért kifizetik. Deco piaci értéke nincs az egekben, nem is lehetne, hiszen 30 éves, alig játszik, tavalyi szezonja égés volt. Plusz pont a megfelelő ember nyilatkozott, mert Txikiék nem állhatnának így ki a közönség elé, míg egy magas rangú, mégis média szempontjából perifériára szorult ember megteheti.
Szóval lehet én szövök összeesküvéselméleteket, de számomra így tűnik logikusnak.
- albicelesteX
- A Vadász
amióta barcanak szurkolok és nézem a meccseket meg nyomon követem az eseményeket ilyen balhék nem nagyon voltak!jó hogy nem nyertek semmit!de azért legalább edzésre elmentek!

-
- Llegenda del Barça
nem hinném, hogy marad.Lesy írta:De még az se tuti, hogy Frankie megy...![]()
nagyon úgy néz ki, hogy csak és kizárólag Laportanak köszönheti, hogy még mindig a padon van. a szurkolók leváltanák, az elnökség nagy része is leváltaná, talán csak a zsírosbödönhöz közeli Laporta-fanok tartanak ki mellette.
mindegy.
nem gondoltam volna, hogy ilyen szégyenteljes hattyúhalála lesz annak a két embernek (Laporta és Ronnie), akiknek az irányításával a Barcelona újra a világfutball trónjára tudott ülni...

Sztem meg tuti megy. Már idény közben is az elnökségi tagok nagyrésze elküdte volna. Sztem Laporta is csak azért tartja meg év végéig, mert nem nézne ki szépen 10-20 év távlatából azt olvasni, hogy 8 fordulóval a szezon vége elé kirakták. 

-
- Capitá del Barça
Nagy a valószínűsége annak is, hogy "házon belül" történik majd a váltás. Guardiola sokban hasonlít a hollandra. Mikor Laporta idehozta Rijkaardot ő sem tartozott a legjobb edzők közé. Aztán bajnoki címek, BL győzelem + mi1más. De még az se tuti, hogy Frankie megy...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha jól tudom, Grant nemrég hosszabbított, úgyhogy a Chelsea szerintem kilőve, a Barça szerintem túl nagy falat lenne neki, ahogy Schusternek a Real, inkább egy nevesebb és felkészültebb edző kéne, aki felrázná a csapatot, mint Scolari vagy Benítez.

-
- Director del Fútbol
Egyébként ez a Laudrup fiú szimpatikus. Elfogadnám edzőnek. Elegáns, jó taktikus, csak őt is el fogja vinni más. Most a Chelese-val hozták hírbe.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
De ezaz! Ahányszor mi botlunk tiis botlotok! És ez a mi malmunkra hajtja a vizet mert a mérkőzések száma rohamosan csökkenLG írta:Ha a RMond múlik, akkor sztem van esély, sztem többet is ellhulajtanak, mint 7.
De mi amilyen formába vagyunk....ugy nehéz lesz nagyon. Egy biztos, a klasszikust nyerni kell, ha akarunk 1átalán vmit. Örülök, h a BLben Schalket kaptuk, mert majd akkor nem kell annyira tartalékolni a bajnokikon, de utánna, durva lesz...
Ha 2ből 1-et begyűjtenénk hatalmas hőstett lenne. Sztem most 7végén csökken a hátrány a Bajnokságban, min. 5 pontra.
A BLben meg ha bejutunk a legjobb 4be, ott már akármi történhet...3 jó meccs kell csak a sikerhez, ami sztem meg lehet. Annyi kell, h a jelenlegi keret összekapja magát, kiegészülünk a sérültekkel: Ronie, Deco, Messi, Rafa és akkor még a Mut is le tudjuk verni![]()
A bajnokságban annyira nem, de a BLben omptimista vagyok, bizok a sikerben
Azér arra nagyon kíváncsi leszek (mármint a BL párharca) Messi vagy CRoni kábélionelmessi19 írta:Nemszeretem sose eltemetni a csapatot. Amíg matematikai esélyünk van a bajnokságra, addig van esélyünk. Hiába játszunk így, mindenki látja a Madridot is...
A BL pedig MU ellen már Messivel, kicsit más.
Lepényhal meg utoljára. Ugye.
- Andris
- Adminisztrátor
Nemszeretem sose eltemetni a csapatot. Amíg matematikai esélyünk van a bajnokságra, addig van esélyünk. Hiába játszunk így, mindenki látja a Madridot is...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ha a RMond múlik, akkor sztem van esély, sztem többet is ellhulajtanak, mint 7.
De mi amilyen formába vagyunk....ugy nehéz lesz nagyon. Egy biztos, a klasszikust nyerni kell, ha akarunk 1átalán vmit. Örülök, h a BLben Schalket kaptuk, mert majd akkor nem kell annyira tartalékolni a bajnokikon, de utánna, durva lesz...
Ha 2ből 1-et begyűjtenénk hatalmas hőstett lenne. Sztem most 7végén csökken a hátrány a Bajnokságban, min. 5 pontra.
A BLben meg ha bejutunk a legjobb 4be, ott már akármi történhet...3 jó meccs kell csak a sikerhez, ami sztem meg lehet. Annyi kell, h a jelenlegi keret összekapja magát, kiegészülünk a sérültekkel: Ronie, Deco, Messi, Rafa és akkor még a Mut is le tudjuk verni
A BLben meg ha bejutunk a legjobb 4be, ott már akármi történhet...3 jó meccs kell csak a sikerhez, ami sztem meg lehet. Annyi kell, h a jelenlegi keret összekapja magát, kiegészülünk a sérültekkel: Ronie, Deco, Messi, Rafa és akkor még a Mut is le tudjuk verni

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
sinya gvr6 írta:Még kettőben talpon vagyunk , ezekből még lehet valami . Reméllem az egyik meg lessz . VISCA EL BARCA
Hát a BL [auto_cenzúra] nagy lutri még mindig, a bajnokságban meg tök nem reaális a 7 pont behozása....

-
- Barça B
Még kettőben talpon vagyunk , ezekből még lehet valami . Reméllem az egyik meg lessz . VISCA EL BARCA
sinyavr6
-
- Barça C

am meg azért bukjuk el a meccseket mert nincs meg az a régi tűz legalábbis 90 percig
BARCA 4EVER!!
-
- Director del Fútbol
Ne felejtsük el, hogy a Barca védelme nem csak a játékosok miatt volt ennyire hatékony. A taktikánk lényege évek óta, hogy a labdabirtoklás a lényeg, a vesztes meccseken is rendre 60-70% körül birtokoljuk a játékszert, így az ellenfél jóval kisebb területen és kevesebb ideig tud próbálkozni. Ez a játékunk adottsága. Igazolja, hogy a kapott gólok többsége megelőzhető lenne, de rendre [auto_cenzúra] helyezkedünk, vagy oltári blama szitukat teremtünk.barcafan0911 írta: nos a barca idén nem fog nyerni semmit sem, sőt a 2. heyl sem lessz meg.
akkor lesz igazán [auto_cenzúra] a helyzet ha messivel vagy ronival is ilyen pocsék lessz a játék.
amúgy meg nem kéne ennyire megérezni egy két ember hiányát.
hihetetlen hogy a bajnokság legjobb védelme ilyen [auto_cenzúra] lett.
Ahogy Puyol mondta, a csapat egésze van gödörben. Mentálisan, fizikailag (őrületes és szembetűnően sok sérülés), motivációját tekintve pedig nulla az egész...
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
nos a barca idén nem fog nyerni semmit sem, sőt a 2. heyl sem lessz meg.Etooka írta:A mai Barcelona felfogása:(legalábbis a tények alapján ezt tudom elképzelni)
"Ez egy fantasztikus eredmény!Egy nagyon jó Valencia ellen csak 1-gyel kaptunk ki!Ez csodálatos!Frankie munkája meglátszik!Övé a felelősség,hogy ilyen zseniálisan jól támadó,jól védekező csapatot rakott össze!Bravó Frank!"
Nos,ha a nyilatkozatokat vesszük,ez a realitás!Ez a BArca idén semmit nem fog nyerni,és talán még a 2. hely sem lesz meg!
Ui.: De hagyjuk dolgozni Franket!!!
akkor lesz igazán [auto_cenzúra] a helyzet ha messivel vagy ronival is ilyen pocsék lessz a játék.
amúgy meg nem kéne ennyire megérezni egy két ember hiányát.
hihetetlen hogy a bajnokság legjobb védelme ilyen [auto_cenzúra] lett.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

A mai Barcelona felfogása:(legalábbis a tények alapján ezt tudom elképzelni)
"Ez egy fantasztikus eredmény!Egy nagyon jó Valencia ellen csak 1-gyel kaptunk ki!Ez csodálatos!Frankie munkája meglátszik!Övé a felelősség,hogy ilyen zseniálisan jól támadó,jól védekező csapatot rakott össze!Bravó Frank!"
Nos,ha a nyilatkozatokat vesszük,ez a realitás!Ez a BArca idén semmit nem fog nyerni,és talán még a 2. hely sem lesz meg!
.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hány vereség kell még Istenem, hogy elküldjék, hány??? Hány ilyen produkció? Kezdünk úgy játszani az utóbbi időkben, mint egy középcsapat. Ez a Barca nem az a Barca...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Fernando
- Llegenda del Barça
Kíméljetek már az ilyen idétlen hozzászólásoktól, komolyan kezdek ritkábban fórumot olvasni az ilyenek miatt.Giga999 írta:Tudjátok én hogy áltam volna fel?? 4-4-2
Abidal puyol gabi zambrotta
Sylvinho yaya deco iniesta
henry Eto'o
Mért kell mindig a 4-3-3 t erőltetni amikor két oan csatárunk van mint henry meg eto'o és nincs tipikus szélsőnk mer se messi se roni nem volt!!!Ilyenkor simán átlehetne állni 2csatárosra mer henry meg eto'o érzi egymást!!!
Most vagy Henry és Eto'o a két utolsó ember vagy pedig Abidal és Sylvinho jobb oldali játékos...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem kell már az is hogy Laportának kiteljen itt a mandátuma!!!

Ja télleg!!elírtam xavira gondoltam!!!LG írta:Deco sérült, ő nem játszhatott volna. Pedig Guddy helyett de jó lett volna ha ő irányit
Deco sérült, ő nem játszhatott volna. Pedig Guddy helyett de jó lett volna ha ő irányit