Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
nem hinném, hogy marad.Lesy írta:De még az se tuti, hogy Frankie megy...![]()
De ezaz! Ahányszor mi botlunk tiis botlotok! És ez a mi malmunkra hajtja a vizet mert a mérkőzések száma rohamosan csökkenLG írta:Ha a RMond múlik, akkor sztem van esély, sztem többet is ellhulajtanak, mint 7.
De mi amilyen formába vagyunk....ugy nehéz lesz nagyon. Egy biztos, a klasszikust nyerni kell, ha akarunk 1átalán vmit. Örülök, h a BLben Schalket kaptuk, mert majd akkor nem kell annyira tartalékolni a bajnokikon, de utánna, durva lesz...
Ha 2ből 1-et begyűjtenénk hatalmas hőstett lenne. Sztem most 7végén csökken a hátrány a Bajnokságban, min. 5 pontra.
A BLben meg ha bejutunk a legjobb 4be, ott már akármi történhet...3 jó meccs kell csak a sikerhez, ami sztem meg lehet. Annyi kell, h a jelenlegi keret összekapja magát, kiegészülünk a sérültekkel: Ronie, Deco, Messi, Rafa és akkor még a Mut is le tudjuk verni![]()
A bajnokságban annyira nem, de a BLben omptimista vagyok, bizok a sikerben
Azér arra nagyon kíváncsi leszek (mármint a BL párharca) Messi vagy CRoni kábélionelmessi19 írta:Nemszeretem sose eltemetni a csapatot. Amíg matematikai esélyünk van a bajnokságra, addig van esélyünk. Hiába játszunk így, mindenki látja a Madridot is...
A BL pedig MU ellen már Messivel, kicsit más.
Lepényhal meg utoljára. Ugye.
sinya gvr6 írta:Még kettőben talpon vagyunk , ezekből még lehet valami . Reméllem az egyik meg lessz . VISCA EL BARCA
Ne felejtsük el, hogy a Barca védelme nem csak a játékosok miatt volt ennyire hatékony. A taktikánk lényege évek óta, hogy a labdabirtoklás a lényeg, a vesztes meccseken is rendre 60-70% körül birtokoljuk a játékszert, így az ellenfél jóval kisebb területen és kevesebb ideig tud próbálkozni. Ez a játékunk adottsága. Igazolja, hogy a kapott gólok többsége megelőzhető lenne, de rendre [auto_cenzúra] helyezkedünk, vagy oltári blama szitukat teremtünk.barcafan0911 írta: nos a barca idén nem fog nyerni semmit sem, sőt a 2. heyl sem lessz meg.
akkor lesz igazán [auto_cenzúra] a helyzet ha messivel vagy ronival is ilyen pocsék lessz a játék.
amúgy meg nem kéne ennyire megérezni egy két ember hiányát.
hihetetlen hogy a bajnokság legjobb védelme ilyen [auto_cenzúra] lett.
nos a barca idén nem fog nyerni semmit sem, sőt a 2. heyl sem lessz meg.Etooka írta:A mai Barcelona felfogása:(legalábbis a tények alapján ezt tudom elképzelni)
"Ez egy fantasztikus eredmény!Egy nagyon jó Valencia ellen csak 1-gyel kaptunk ki!Ez csodálatos!Frankie munkája meglátszik!Övé a felelősség,hogy ilyen zseniálisan jól támadó,jól védekező csapatot rakott össze!Bravó Frank!"
Nos,ha a nyilatkozatokat vesszük,ez a realitás!Ez a BArca idén semmit nem fog nyerni,és talán még a 2. hely sem lesz meg!
Ui.: De hagyjuk dolgozni Franket!!!
Kíméljetek már az ilyen idétlen hozzászólásoktól, komolyan kezdek ritkábban fórumot olvasni az ilyenek miatt.Giga999 írta:Tudjátok én hogy áltam volna fel?? 4-4-2
Abidal puyol gabi zambrotta
Sylvinho yaya deco iniesta
henry Eto'o
Mért kell mindig a 4-3-3 t erőltetni amikor két oan csatárunk van mint henry meg eto'o és nincs tipikus szélsőnk mer se messi se roni nem volt!!!Ilyenkor simán átlehetne állni 2csatárosra mer henry meg eto'o érzi egymást!!!
Ja télleg!!elírtam xavira gondoltam!!!LG írta:Deco sérült, ő nem játszhatott volna. Pedig Guddy helyett de jó lett volna ha ő irányit