2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Képtelenség,ekkora szerencsétlenség azért még nem uralkodik a pályán,a Valladolidot megverük,simán,bizzunk már 1 kicsit bennükbarcafan0911 írta:a valladolid ellen egy nyomorult és gyenge döntetlent fogunk játszani
Ja, de hol az az egygólos?...dr. Mezey írta:A Valencia 4 pontra van a kieső helytől, úgyhogy nagyon nem dőlhetnek hátra. Sztem sem nyer a reál, sőt még annyi pontot fog elhagyni hogy bajnokok lehetnénk ha hoznánk az összes meccsünk, de effelől kétségeim vannak. Azért hajrá Barca, jól jönne egy k.o. győzelem.
Azzal is van gond, de ha megnézed mind az utolsó három idegenbeli meccsen két gólt lőttünk, mégis egy bukta, egy x, meg egy kupa kiesés lett az eredmény. Nem azt a támadó játékot látjuk amit szeretnénk, de az eredményesség közelít hozzá. Ilyen védekezéssel meg kb. akárhány gólt lőhetünk, ugyanannyit kapunk. Puyol -Milito játszotta a legtöbb meccset és szemmel láthatóan nem bírják, ráadásul puyol sérült is volt, eléggé siettették a felépülését, meg is látszik rajta. Abidal leült és bármennyire technikás nem tud beadni, sztem kb. 0 gólpasszt adhatott, Zambrottának meg sosem ment nálunk igazán jól, bár 1-1 jó meccse volt. Szóval a márciusi mélyrepülést én a védelem nyakába varrom, persze eddig meg nekik köszönhettük hogy egyáltalán a második hely megvan.Brasil írta:Kedves Dr. Mezey! Nemcsak a védelmünk csőd, hanem a hozzáállásunk is!!!![]()
![]()
![]()
Teljesen egyetértek, sajnos én sem dugom homokba a fejem, de ettől még legalább annyira boldog lennék ha összejönne valami, viszont nem sok esélyét látom. De ahogy szokták mondani, jóban-rosszban....LG írta:A szurkolást nem is adom fel soha. De attol, h ugy gondolom, h ez a csapat a Bajnokságot, meg BLt nem nyeri meg, én attol még ugyanugy szurkolok neki. Attol, h vki reális, esetleg még pesszimista is, lehet igazi szurkoló. Hülyeség, h mindig azt kell irni, h fu lezuzunk mindenit, BLt, Bajnokságot, Kupát nyerünk, nem, nem ettől lesz vki igazi szurkóló.aronba írta:Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.
A szurkolást nem is adom fel soha. De attol, h ugy gondolom, h ez a csapat a Bajnokságot, meg BLt nem nyeri meg, én attol még ugyanugy szurkolok neki. Attol, h vki reális, esetleg még pesszimista is, lehet igazi szurkoló. Hülyeség, h mindig azt kell irni, h fu lezuzunk mindenit, BLt, Bajnokságot, Kupát nyerünk, nem, nem ettől lesz vki igazi szurkóló.aronba írta:Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.
Ha őszinték vagyunk, bizakodásból azért egyre kevesebbet látni....Sajnos:( Megjegyzem, nem csoda...aronba írta:Muris kicsit a hozzászólásokat olvasgatni az utóbbi hónapban. A meccsek előtt nagy a bizakodás, a na majd most feltámad a Barca, aztán a hétvége, meg a hétfő kedd azzal menjen el, hogy kritizálják a csapatot, s hogy aztán megint jöjjön a bizakodás. Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.