Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
wolfy
Barça C
Kapcsolat:

2008.03.22. 21:12:40

Sztem amíg Riijkard nem vesz egy értelmesebb kapust, addig esélyünk sincs nyerni vmi rangosabb kupát. Messi nélkül pedig nem is kéne felálnia a csapatnak 1 mecsre sem, mert ő a kulcsfigura. Nélküle a barca nem ér csak egy celtic szintet... :oops:
Aprieto

2008.03.22. 21:06:10

Ronaldinhot nem nevezte a Valladolid ellen Rijkaard.

:idea:

a keret egyébként a következő:

Valdés, Pinto, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Eto'o, Zambrotta, Henry, Edmílson, Sylvinho, Thuram, Abidal, Touré, Bojan, Víctor Sánchez, Pedrito és Víctor Vázquez. :shock:
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.22. 11:23:06

A Reál megadta a lehetőséget, hogy befogjuk, de nem élt vele a gárda. Ha a Valldolid elen nem gyözünk az erkölcsi bukás lenne. Tehát nyerni fogunk, de nem sok hozadéka lesz.
Fecó
Deus
Boixos Nois

2008.03.22. 10:25:43

de mit keres henry a padon, vazz?!! Sylvinho?!

bazz még a veresség után is képes őket padoztatni....

frankiemonnyonle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az aláírásodban ne használj feleslegesen annyi sortörést!
S.
KépKép
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.22. 09:49:43

A védekezés hibáiban és abban hogy könnyűszerrel áttörik a védelmar Franki boy is bennevan, kétlem hogy dolgoztak volna ki új taktikát. Az ellenfélnél az edző 2 napon keresztül a megkerüölési lehetőségeket sujkolna a playereibe.
Nálunk meg azért csak a klasszisok villogással lehet nyerni mert azokra nincs gyógyír mindíg mást csinálnak taktikától függetlenül. szóval csapatjátékos támadásra csak a kiesőzónában jelölt csapatok ellen van esély :D
Kép
Més que un club
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2008.03.21. 21:57:43

barcafan0911 írta:a valladolid ellen egy nyomorult és gyenge döntetlent fogunk játszani
Képtelenség,ekkora szerencsétlenség azért még nem uralkodik a pályán,a Valladolidot megverük,simán,bizzunk már 1 kicsit bennük :wink:
FC Barcelona!
ABIDAL!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.21. 21:34:36

Nem tudom, de nem is akarom látni. Annyira idegesít idén a meccsnézés, meg a sok pofára esés hogy már kizárólag többgólos győzelmeket szeretnék látni. Amúgy egygólosat nem is tudunk, mert abból mindíg x lesz. Már csak akkor tudok megnyugodni ha a 92. percben két góllal megyünk, mert különben garantált a pontvesztés. Ja és valaki magyarázza meg nekem legyen szíves hogy miért árt nekünk ha idegenben vezetést szerzünk? Most hiretlen négy meccs ugrik be (Espanol, Athlectic B, ATM, Almeria) ahol idegenben megszerezzük a vezetést, az ember azt hinné hogy már csak arra kell várni hogy kitámadjanak és akkor kitömjük őket, erre kitámadnak és berámolnak 1-2-4 gólt. Ezeken a meccseken 9 pontot hagytunk ott. Na mindegy nem bosszatom magam, remélem vasárnap megfordul a világ és HAJRÁ BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.21. 19:55:12

dr. Mezey írta:A Valencia 4 pontra van a kieső helytől, úgyhogy nagyon nem dőlhetnek hátra. Sztem sem nyer a reál, sőt még annyi pontot fog elhagyni hogy bajnokok lehetnénk ha hoznánk az összes meccsünk, de effelől kétségeim vannak. Azért hajrá Barca, jól jönne egy k.o. győzelem.
Ja, de hol az az egygólos?...
Kép
XsNoDeX
Barça C

2008.03.21. 19:54:28

Sziasztok!

Szerintem nem kell ragozni azt a témát hogy ezdő váltás vagy sem vagy adjuk el ezt vagy azt a játékost!!!!!

Szerintem ha valaki játszott már bajnokságban (több évig) akkor tudja hogy nem mindig habostorta a csapat élete hosszabb idő után egy csapatot ki lehet ismerni. Itt lényegében nem arra célzok hogy Frankie nem tud újjat mutatni hanem arra hogy kellene egy kis változás és itt sem a keretre vagy Rijkaardra gondolok hanem egymentális változás kell.Egy nagyon komoly hullám völgybe esett a Barca mecsről meccsre másképp játszik lsd: Celtic- Atma hihetlen amit a barca a Celtic ellen csinált igazi focit játszott.
Ellentétben a spanyol bajnokságban szereplő csapatokkal nem bírnak el.
Én a mai napig focizom és tudom milyen amikor az emberre ráhárul a teher és hidjétek el ha annak az embernek nem megy a játék akkor az rányomja a bélyeget az egész csapat teljesítményére, azzal hogy Ronnie-t kivette Frankie a csapatból szinte össze esett a csapat mivel Messi sérült volt rá alapból nem lehetett számítani.
És azért azt sem felejtsük el hogy Ronnie a Cetic ellen is jól játszott mert ott ismét szabad kezet kapott......
Ha neki ez kell ahoz hogy jól játszon akkor adják meg neki.
/Minden bizalmat megadunk Ronnie-nek hisz már nagyon sok mindent megnyert a csapatnak..."Joan Laporta"/ Azt hiszem ez nem így van.....
Visszatérve az előttem szólókhoz akár hogy is nézzük Valdes egy Zamora-díjas kapus miért kellene eladni? Jázusom senki nem figyeli a statisztikákat? jelenleg Valdes 25 gólt kapott pont annyit mint Casillas miért lenne jobb ha egy másik kapust igazolna a Barca?
A kapus az utolsó ember hozzá nem lenne szabad eljusson a labda...
Semmi másra nincs szüksége ennek a csapatnak csak mentális változásra....
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.21. 19:53:44

Ezek után szerintem már az sem biztos,hogy a Valladolid ellen nyerünk!A Valencia meg szerintem pont most fogja a Realt megverni ,mivel "kaptak tőlünk ajándékba egy jókora önbizalomfröccsöt"!A bajnokságot még magunktól függetlenül is megnyerhetjük,de visszább is csúszhatunk!Ennél a csapatnál én már nem tudok semmit sem mondani!Hullámzó teljesítményt nyújtunk!Azért:

:!: Hajrá Barca :!:
.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.21. 19:53:02

A Valencia 4 pontra van a kieső helytől, úgyhogy nagyon nem dőlhetnek hátra. Sztem sem nyer a reál, sőt még annyi pontot fog elhagyni hogy bajnokok lehetnénk ha hoznánk az összes meccsünk, de effelől kétségeim vannak. Azért hajrá Barca, jól jönne egy k.o. győzelem.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.21. 19:34:49

Lassan itt az ideje egy győzelemnek, sztem simán hozzuk is a Valladolid ellen, de sajnos a Madrid egy teljesen elégedett Valenciával találkozik... Jól vannak lakva a kupadöntőbe jutással, kár hogy most találkoznak a Madriddal...
Előre a TITOlusokért!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.21. 18:37:15

Brasil írta:Kedves Dr. Mezey! Nemcsak a védelmünk csőd, hanem a hozzáállásunk is!!! :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Azzal is van gond, de ha megnézed mind az utolsó három idegenbeli meccsen két gólt lőttünk, mégis egy bukta, egy x, meg egy kupa kiesés lett az eredmény. Nem azt a támadó játékot látjuk amit szeretnénk, de az eredményesség közelít hozzá. Ilyen védekezéssel meg kb. akárhány gólt lőhetünk, ugyanannyit kapunk. Puyol -Milito játszotta a legtöbb meccset és szemmel láthatóan nem bírják, ráadásul puyol sérült is volt, eléggé siettették a felépülését, meg is látszik rajta. Abidal leült és bármennyire technikás nem tud beadni, sztem kb. 0 gólpasszt adhatott, Zambrottának meg sosem ment nálunk igazán jól, bár 1-1 jó meccse volt. Szóval a márciusi mélyrepülést én a védelem nyakába varrom, persze eddig meg nekik köszönhettük hogy egyáltalán a második hely megvan.
Brasil
Barça B

2008.03.21. 18:08:15

Kedves Dr. Mezey! Nemcsak a védelmünk csőd, hanem a hozzáállásunk is!!! :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Blaugrana10
Barça B

2008.03.21. 17:16:21

Hat eleg nagy csalodast okozott gondolom minden Barca szurkolonak h nem sikerult a kupa dontojebe bejutni, na de azert remenykedek h a Valencia Madridban nem fogg kikapni, s a Sevilla is egy jo merkozest fog jatszani a margo ellen. Foghato lenne a real, csak hat a jelenlegi csapatunkkal mi is eleg sebezhetok vagyunk. A Valladolid ellen gondolom h nem lesz nagyobb problemank, majd aztan kovetkezik a Betis idegenben, ami nagyon nehez merkozes lesz. Na de ha a margo a kovetkezo ket bajnokin kb 2-3 pontnal nem szerez tobbet, akkor ismet minden lehetseges, persze mi kene nyerjunk a Valladolid es a Betis ellen. Na de a Betis ellen sajnos ilyen jatekkal, amilyent mostanaba produkalunk nem lesz konnyu, de kell kuzdeni es nem szabad feladni. Szerintem a kovetkezo ket merkozesen fog eldolni a bajnoksag sorsa. Forca Barca
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.21. 16:53:01

Hát jó lenne, de azért az nem remélhetjük hogy a reál az összes meccsét elbukja. A védelmünk totális csőd, puyollal az élen, az utolsó négy meccsen 12 gólt kaptunk ami botrányos. Nem tudom, lehet ez a szívás kell hogy jövőre megint sikere éhesen játszanak. Én már alig várom a szezon végét mert ez kínszenvedés. Persze a reál is annyira kaka hogy akár még bajnokok is lehetünk, de ezek után akkor sem lesz egy jó emlék ez a szezon ha dupláznánk, bár pillanatnyilag reálsabb hogy a villareal megelőz minket mint hogy BL-t nyerünk, sajnos.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.21. 15:38:40

Az utolsó sanszot érzem, a Valencia most talán egy jó meccsre képes a madrid ellen, főleg a tegnapi továbbjutáson felbátorodva. Nekünk agyon kell ütni a Valladolidot, de ahogy a kollégák is mondták, fogunk játszani egy szép döntetlent... A realitás ezt mutatja. Bízzunk benne, hogy a tegnapi pofon egy picit javít a motivációnkon, bár ebben a szezonban már semmi ilyenben nem lenne szabad hinnünk. Sajnos.

Ettől még ha minden a leírtak szerint alakulna, ismét csukódhatna az a bizonyos 7 pontos olló. Reméljük.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.21. 15:28:45

a valladolid ellen egy nyomorult és gyenge döntetlent fogunk játszani
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.03.20. 04:27:11

Komáim!
Ami biztos: Barcelona-Valladolid vasárnap 17:00, Sport2 élő!
Ami pedig nem, az a győzelem!
Már semmit nem merek írni az almeirai döntetlen után...
Reménykedjünk egy acélos Valenciában, aki utánunk 19:00-tól
vizitál a Bérnabeuban ugyancsak a Sport2-n élőben!
Izgalmas húsvét vasárnap elé nézünk annyi szent!
Véli a Ti Krojf komátok.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.19. 12:26:57

Véleményem szerint, Bajnokira már csak a remény maradt, matematikailag bőven van esélyünk, ígyhát bizakodhatunk. De hiába botlik a real, ha mi a botlásra egy botlással válaszolunk.
BL-ben akkor van esélyünk, ha a sérültjeink akik nagyon fontos részei a csapatnak értem itt: Messit, Tourét és Márquezt ha visszatérnek a sérüléseikből akkor lesz esélyünk. Bár megkaptuk a Schalkét ami kissebb szerencse volt, ígyhát szerintem továbbjutunk. De utánna már kellenek a meghatározó játékosaink, nehéz meccsek jönnek, ahol megkéne mutatni a Barcelona valódi oldalát.

CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 10:58:52

A szivem mélyén én még mindig a triplázásban reménykedek, de az esszem ennek teljesen ellentmond. De hát amig matematikailag nem dőlt el semmi, addig van remény, szurkolhatunk
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.19. 10:42:12

LG írta:
aronba írta:Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.
A szurkolást nem is adom fel soha. De attol, h ugy gondolom, h ez a csapat a Bajnokságot, meg BLt nem nyeri meg, én attol még ugyanugy szurkolok neki. Attol, h vki reális, esetleg még pesszimista is, lehet igazi szurkoló. Hülyeség, h mindig azt kell irni, h fu lezuzunk mindenit, BLt, Bajnokságot, Kupát nyerünk, nem, nem ettől lesz vki igazi szurkóló.
Teljesen egyetértek, sajnos én sem dugom homokba a fejem, de ettől még legalább annyira boldog lennék ha összejönne valami, viszont nem sok esélyét látom. De ahogy szokták mondani, jóban-rosszban....
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 10:40:24

aronba írta:Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.
A szurkolást nem is adom fel soha. De attol, h ugy gondolom, h ez a csapat a Bajnokságot, meg BLt nem nyeri meg, én attol még ugyanugy szurkolok neki. Attol, h vki reális, esetleg még pesszimista is, lehet igazi szurkoló. Hülyeség, h mindig azt kell irni, h fu lezuzunk mindenit, BLt, Bajnokságot, Kupát nyerünk, nem, nem ettől lesz vki igazi szurkóló.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.19. 10:38:08

aronba írta:Muris kicsit a hozzászólásokat olvasgatni az utóbbi hónapban. A meccsek előtt nagy a bizakodás, a na majd most feltámad a Barca, aztán a hétvége, meg a hétfő kedd azzal menjen el, hogy kritizálják a csapatot, s hogy aztán megint jöjjön a bizakodás. Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.
Ha őszinték vagyunk, bizakodásból azért egyre kevesebbet látni....Sajnos:( Megjegyzem, nem csoda...
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.19. 09:24:48

Muris kicsit a hozzászólásokat olvasgatni az utóbbi hónapban. A meccsek előtt nagy a bizakodás, a na majd most feltámad a Barca, aztán a hétvége, meg a hétfő kedd azzal menjen el, hogy kritizálják a csapatot, s hogy aztán megint jöjjön a bizakodás. Megjegyzem ilyen az igazi szurkoló soha nem adja fel.
Lezárt