Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel csak az a baj hogy Puyol meg Oleguer nagyon össze vannak szokva és most megbolygatni azt a kettőst ott hátulBodi írta:Én inkább úgy tudnám elképzelni Mottát,hogy Marquez visszakerülne a védelembe,Motta meg menne vkp-be.Oleuger meg visszaülne a kispadra.
Ez hülyeség,hogy Motta Marquez helyén kezdjen,a mexikói sokkal jobb,mint Oleuger.
Én Mottát és Marquezt is a kezdőbe szeretném!
De nem hinném,hogy Rijkaard ilyen hirtelen változtat az eddigi felálláson.
Egy félidőt szerintem tuti játszani fog!A szezon elején is Rijkaard valamiért eröltette a játékát,2 meccsen is kezdő volt Edmilson helyett,csak aztán sajnos megsérült...TeeeB0R írta:fogja birni...legalabb 1 felidot kellene jatszodjon...jojjon formaba
Jó csak most nem játszik Marquez eltiltás miatt, de nem hiszem hogy erőltetni kéne még a 90 percet de azért jó lenne!Bodi írta:Én inkább úgy tudnám elképzelni Mottát,hogy Marquez visszakerülne a védelembe,Motta meg menne vkp-be.Oleuger meg visszaülne a kispadra.
Ez hülyeség,hogy Motta Marquez helyén kezdjen,a mexikói sokkal jobb,mint Oleuger.
Én Mottát és Marquezt is a kezdőbe szeretném!
De nem hinném,hogy Rijkaard ilyen hirtelen változtat az eddigi felálláson.
Lehet, hogy igazad van,de a vezetőség valamiért nagyon nem akarja Saviolát.Bár nem figyelem a francia bajnokságot, de a monacoban nincsenek töle elájulva...Silvanus írta:A MEZ KIRÁLY ! ! !Ilyet kéne csináltatni a fórumos csapatnak!
Egyébként igaza van az előttem szólónak is, Saviolát meg kéne tartani FELE FIZETÉSÉRT a jobb szélre, hogy Giuly-nek legyen egy kis konkurenciája!!! Vagy inkább Saviolának legyen?....
Egyszerű - az aki nem tudja kihasználni a ziccereit, illetve aki nem teljesít jól az edzéseken!?...TeeeB0R írta:hat soha nem lehet tudni...giuly tapasztalt, savigol is az kezd lenni es mindketto a valogatottjuk alapembere...ki koptatna akkor a padot?
euróban...HAnonymus írta:A kisfröccs ott van![]()
![]()
, csak kétlem hogy a kocsmáknak lenne 25 millájuk évente...
![]()
![]()