2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor én azt mondom erre, hogy már három-négy hónapja azt mondtam, hagyjuk az önámítást..., majd jött a néhány meccsen tartó "parádé" (sajnos ebben az idénybenez annak számított), s aztán megint a szomorkodás..., ezért én még 2 pont különbségnél is óvatos voltam, s most is az vagyok...Varga Tamás írta:Hát, valahogy így vagyok a dologgal én is. Egyik héten sírunk, amásikon nevetünk.Slither írta:Hát ez hihetetlen, hoztunk 3 pontot a Madridon. Köszönjük meg a madridnak és bízunk abban hogy a Sevilla is nyer majd jövő héten.
Bár nem tuodom minek bizakodok még, de hatalmasat röhögnék ha mi nyernénk a végén.
És a Sevilla meg fog dögleni, mert kell nekik a 4. hely. Szóval, megint jók az esélyeink. Almeria - már nem is idegesítem magam.
Hát, valahogy így vagyok a dologgal én is. Egyik héten sírunk, amásikon nevetünk.Slither írta:Hát ez hihetetlen, hoztunk 3 pontot a Madridon. Köszönjük meg a madridnak és bízunk abban hogy a Sevilla is nyer majd jövő héten.
Bár nem tuodom minek bizakodok még, de hatalmasat röhögnék ha mi nyernénk a végén.
Mindenki haragszik Ronira, a valószínűsíthető kilengései miatt, de azért ez hatalmas blődség, hogy miatta tartunk itt. Az a hsz jutott eszembe róla - nem tudom már ki írta, nem is lényeg-, hogy Messi nélkül nem csapat a Barcelona, nem is kell kiállni, nem érünk semmit...etc.haze71 írta: Ronnira pedig mérhetetlenül haragszom, mert ő miatta tart itt a csapat, ahol tart. Miért nem adták el? Hatalmas tévedés volt...
Ellenünk jól védekeztek? Ez vicces... Úgy emlékszem mi voltunk S zarok előlLaPulga19 írta:Sztem nyer a Valencia, legalább ha olyan jól védekeznek mint ellenünk, akk jó. Ja meg Hildebrand alkodhat a kedvünkre is egyet.