Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gera "nyaral"(siófokon van, azt hiszem megszületett a lánya) Hajnal sérült el se utazott, Dzsudzsi meg ott volt, de lesérült, így nem játszhatott.tenkl írta: Gera, Dzsudzsák és Hajnal miért nem tudtak eljönni? Bocs nem vagyok képben:9

A mindenkori magyar válogatott ezt a szégyenteljes emmittevést nem engedheti meg magának. Az a csapat, amely 90 perc alatt egyszer találja el a kaput, az ássa el magát - de jó mélyre. Csak tudnám, hogy mi értelme volt ennek, merthogy taktikailag semmi újat nem láthattunk a fiúktól, az biztos. Vagy Peti bá' már tud valamit, ami mi nem?Ordog írta:Az ucsó 10 percet sikerült kicsit meghúznunk, de a maradék 80 perc az kritikán aluli volt
De ne vonjunk le messzemenő következtetéseket ebből a meccsből... Nem ez a csapat igazi arca. Ez a meccs csak arra volt jó, hogy kiadja magából a feszültséget a tv előtt ülő ember:DDD
Én is azt mondom, amit az ott lévő egyik nagyobb szurkolótábor: "VELETEK VAGYUNK!!!"

Ha, már Te is...Akkor én inkább meg sem szólalok. Én, ott is hagytam az egészet, eddig bele-belenéztem, de a hányinger kerülgetett.Ordog írta:Ekkora egy telibevágott [auto_cenzúra] játékot én még életemben nem láttam.......... Huhhhhhhhhhhh, anyám meg is kérdezte tőlem hogy be vagyok e rúgva annyira ki vagyok kelve magamból a idegességtől :DDD
Szégyen ez a meccs, mi ez egyáltalán??? ez csapat lenne?? ez egy lócitrom, ez egy minősíthetetlen semmi!!!!! áhhhhh, ha már nincs gera, hajnal, dzsudzsi akkor megáll az élet?? Úgy látszik igen![]()
![]()
ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ!!!!!

Ezt mire érted? Az oldalra? Perxe, én sem olvasom. De a hír igaz, tehát elköszöntek, vagy még azt sem Róth Antaltól, nem is tudom megérteni, hogy miért, s hogyan. Számomra egy nagy szaktekintély, s sikereket is elért, valamint ő tehetségkutatásra is rengeteg energiát fordított. Köszönjük a munkáját!
Igen, a tegnapi Nemzeti Sportban is volt vele egy riport, ahonnan megtudhattuk - újfent -, hogy milyen 'tisztességes' emberek vezetik az MLSZ-t.

Hasonlóan gondolom én is Várhidivel kapcsolatban, erről, s egyéb dolgokról leírtam a véleményem két cikkben, ha gondolod olvasd el!grecki írta:Ezeket fordították...
Várhidi nagyon is tudja, hogy legtöbben ezt gondolják róla, hogy egy báb. Ami igaz is valahol. DE, ő szerintem azért vállalta el a megaláztatást, mert a szívén viseli ennek a csapatnak a sorsát. Minden egyes alkalommal "gyerekeknek" hívja a válogatott játékosokat. Ő nem a pénzért csinálja, mint Matthäus - aki nem mellesleg minden eladott játékos után zsebre rakott egy rahedli pénzt Filipoviccsal egyetemben - hanem azért, mert lát fantáziát ebben a csapatban. Mert az u19-es korosztályban is ő edzett őket.
Nem akarok senkit megbántani, így a magyar bajnokságot inkább nem kommentálnám. Valaki nézi, valaki élvezi, valaki örömét leli benne, számomra nem képvisel értéket. Személy szerint akármikor odakapcsolok véletlenül egy bajnokira, azonnal nyúlok a távirányító után.