Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várhidi kijelentette, hogy kezelhetetlen erre. megjelent az NSO-n ez a cikk:barca99 írta:A legújabb hírek szerint ma úgy döntöttek, Priskin, Tőzsér és Tisza az elkövetkezendő meccsekre nem kap behívót. Egyrész örülök, másrészt erre miért most jöttek rá? Főleg Tőzsérnél... amikor olyat olvas az ember, hogy állítólag a legutóbbi bekapott gól előtt duzzogott, és azért nem figyelt Vass otthagyott labdájára.Két pofon és szevasz. Ilyen szinten ez kegyetlen ciki.
Németh Krisztiánt igazán behívhatnák már...
Ismét sikerült érdemben válaszolnod, indoklások nélkül..., gondoltam, hogy ha én azt csinálom, s úgy fejtem ki rólad a véleményem, ahogy te a válogatottról..., ismét kapunk tőled egy igényes, s értékes hozzászólást...Ede72 írta:
Hát öreg godolom, hogy focit csak a tv-ben látsz de ott sem sokat...
Hallgasd meg mit mondott az öreg Mészöly a tv-ben szó szerint lepofozta volna a pályárol akiváló Tőzsért, meg még vagy öt embert...öreg ezek válogatott focisták (elvileg) és nem képesek egymáshoz kettőt passzolni.
nem hogy a válogatottban, de az NB III ban sem lehet ilyet csinálni..de gondolom te is szakértő vagy úgyhogy kívánom neked nézzél még sok ilyen meccset...de ha igazi jó foci érdekel gyere ki nézzél meg egy futsaalos meccset az NB I ben ott láthatsz, nem csodákat de legalább tudunk egymáshoz nem egyet, de kettőt is passzolni.
Na további jó tévézést...
Hát öreg godolom, hogy focit csak a tv-ben látsz de ott sem sokat...torrestoni írta:Az, hogy leírod a negítív véleményed, még nem ér semmit, sőt, meggondolatlan. Perxe egy szaktekintély vagy, s mindent jól látsz ez ügybenEde72 írta:Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Várhidi egy bohóc...és eddzőnek meg teljesen tehetetlen, de ezeket az állsérülteket meg el kellene tiltani, bár számukra az lenne ai igazi megváltás legalább nem kellene ebben a [auto_cenzúra] csapatban focizni...ez a Tőzsér gyerek meg egyenesen röhej...én nem tudom mennyit játszik Athénban, de gondolom ott legalább egy passza sikerül meccsenként, mert itt egy sem..neki kéne kifizetnie minden szerencsétlen nézőnek a meccs árát, aki volt olyan idióta, hogy megnézte őket a helyszínen. Gondolom a kinti fizetéséből simán telne belőle..még eljutunk oda hogy Várhidi behívja a keretbe a villámgyors Juhár Tomit és akkor igazán ütős kis brigád lesznek...szerintem vissza kellene lépni a VB selejtezőktől és akkor nem esünk vissza a ranglistákon...Talán az érem másik oldalát is meg kellene nézni, s nemcsak tőled ezerszer jobb futballisták felett itélkezni...
Egyébként Dzsudzsák esete pofon egyszerű, ahogy annak megindoklása is, hogy miért volt tartalékos a válogatott... Egy jelentéktelen edzőmeccsre a klubcsapatok nehéz szívvel, vagy egyáltalán nem engedik el játékosaikat, nehogy megsérüljenek, s egy ilyen kaliberű meccs (bohóckodás) miatt hagyják ki a bajnokság hajráját.
Kit érdekel a ranglista..., ezt a baromságot..., igen is, lépjenek páylára, mégha a képességeik nem is engedik meg, hogy sikerüljön kijutniAfrikába..., s mellettük kellene állni...
Egyszerű a megoldás, ha neked ennyire nem tetszik, irány, s mutasd meg mit tudsz, vagy csak egyszerűen hagyd az egészet. Te is csak a [auto_cenzúra] látod meg a biliben, hát egészségedre!
Az, hogy leírod a negítív véleményed, még nem ér semmit, sőt, meggondolatlan. Perxe egy szaktekintély vagy, s mindent jól látsz ez ügybenEde72 írta:Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Várhidi egy bohóc...és eddzőnek meg teljesen tehetetlen, de ezeket az állsérülteket meg el kellene tiltani, bár számukra az lenne ai igazi megváltás legalább nem kellene ebben a [auto_cenzúra] csapatban focizni...ez a Tőzsér gyerek meg egyenesen röhej...én nem tudom mennyit játszik Athénban, de gondolom ott legalább egy passza sikerül meccsenként, mert itt egy sem..neki kéne kifizetnie minden szerencsétlen nézőnek a meccs árát, aki volt olyan idióta, hogy megnézte őket a helyszínen. Gondolom a kinti fizetéséből simán telne belőle..még eljutunk oda hogy Várhidi behívja a keretbe a villámgyors Juhár Tomit és akkor igazán ütős kis brigád lesznek...szerintem vissza kellene lépni a VB selejtezőktől és akkor nem esünk vissza a ranglistákon...
Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy ez barátságos meccs volt. Tegnap ugyan annyi csapat kikapott mint amennyi nyert (kivétel a döntetlenek), nem hiszem, hogy máshol ezekből a meccsekből radikális következtetéseket kéne levonni. A tegnapi egy mocskos [auto_cenzúra] volt, Várhidi túltaktikázta és elqúúrta rendesen az ő oldalát, ez tény. Viszont a játékosok is igen gyatrák voltak, pl. a Németországban egekig emelt Huszti semmit nem csinált.Varga Tamás írta:Nem kívánok okoskodni, de én már rég megmondtam, hogy ez az ember alkalmatlan a kapitányságra. És mindannyiszor, sokan, sokféleképpen elküldtek, lehülyéztek, nekemestek. Most csak védelmezzék, megérdemli. Szánalmas MLSZ-bagázs! "Szebb jövőnk kerékkötői."
Gera "nyaral"(siófokon van, azt hiszem megszületett a lánya) Hajnal sérült el se utazott, Dzsudzsi meg ott volt, de lesérült, így nem játszhatott.tenkl írta: Gera, Dzsudzsák és Hajnal miért nem tudtak eljönni? Bocs nem vagyok képben:9
A mindenkori magyar válogatott ezt a szégyenteljes emmittevést nem engedheti meg magának. Az a csapat, amely 90 perc alatt egyszer találja el a kaput, az ássa el magát - de jó mélyre. Csak tudnám, hogy mi értelme volt ennek, merthogy taktikailag semmi újat nem láthattunk a fiúktól, az biztos. Vagy Peti bá' már tud valamit, ami mi nem?Ordog írta:Az ucsó 10 percet sikerült kicsit meghúznunk, de a maradék 80 perc az kritikán aluli volt
De ne vonjunk le messzemenő következtetéseket ebből a meccsből... Nem ez a csapat igazi arca. Ez a meccs csak arra volt jó, hogy kiadja magából a feszültséget a tv előtt ülő ember:DDD
Én is azt mondom, amit az ott lévő egyik nagyobb szurkolótábor: "VELETEK VAGYUNK!!!"
Ha, már Te is...Akkor én inkább meg sem szólalok. Én, ott is hagytam az egészet, eddig bele-belenéztem, de a hányinger kerülgetett.Ordog írta:Ekkora egy telibevágott [auto_cenzúra] játékot én még életemben nem láttam.......... Huhhhhhhhhhhh, anyám meg is kérdezte tőlem hogy be vagyok e rúgva annyira ki vagyok kelve magamból a idegességtől :DDD
Szégyen ez a meccs, mi ez egyáltalán??? ez csapat lenne?? ez egy lócitrom, ez egy minősíthetetlen semmi!!!!! áhhhhh, ha már nincs gera, hajnal, dzsudzsi akkor megáll az élet?? Úgy látszik igen![]()
![]()
ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ!!!!!