Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát öreg godolom, hogy focit csak a tv-ben látsz de ott sem sokat...torrestoni írta:Az, hogy leírod a negítív véleményed, még nem ér semmit, sőt, meggondolatlan. Perxe egy szaktekintély vagy, s mindent jól látsz ez ügybenEde72 írta:Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Várhidi egy bohóc...és eddzőnek meg teljesen tehetetlen, de ezeket az állsérülteket meg el kellene tiltani, bár számukra az lenne ai igazi megváltás legalább nem kellene ebben a [auto_cenzúra] csapatban focizni...ez a Tőzsér gyerek meg egyenesen röhej...én nem tudom mennyit játszik Athénban, de gondolom ott legalább egy passza sikerül meccsenként, mert itt egy sem..neki kéne kifizetnie minden szerencsétlen nézőnek a meccs árát, aki volt olyan idióta, hogy megnézte őket a helyszínen. Gondolom a kinti fizetéséből simán telne belőle..még eljutunk oda hogy Várhidi behívja a keretbe a villámgyors Juhár Tomit és akkor igazán ütős kis brigád lesznek...szerintem vissza kellene lépni a VB selejtezőktől és akkor nem esünk vissza a ranglistákon...Talán az érem másik oldalát is meg kellene nézni, s nemcsak tőled ezerszer jobb futballisták felett itélkezni...
Egyébként Dzsudzsák esete pofon egyszerű, ahogy annak megindoklása is, hogy miért volt tartalékos a válogatott... Egy jelentéktelen edzőmeccsre a klubcsapatok nehéz szívvel, vagy egyáltalán nem engedik el játékosaikat, nehogy megsérüljenek, s egy ilyen kaliberű meccs (bohóckodás) miatt hagyják ki a bajnokság hajráját.
Kit érdekel a ranglista..., ezt a baromságot..., igen is, lépjenek páylára, mégha a képességeik nem is engedik meg, hogy sikerüljön kijutniAfrikába..., s mellettük kellene állni...
Egyszerű a megoldás, ha neked ennyire nem tetszik, irány, s mutasd meg mit tudsz, vagy csak egyszerűen hagyd az egészet. Te is csak a [auto_cenzúra] látod meg a biliben, hát egészségedre!
Az, hogy leírod a negítív véleményed, még nem ér semmit, sőt, meggondolatlan. Perxe egy szaktekintély vagy, s mindent jól látsz ez ügybenEde72 írta:Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Várhidi egy bohóc...és eddzőnek meg teljesen tehetetlen, de ezeket az állsérülteket meg el kellene tiltani, bár számukra az lenne ai igazi megváltás legalább nem kellene ebben a [auto_cenzúra] csapatban focizni...ez a Tőzsér gyerek meg egyenesen röhej...én nem tudom mennyit játszik Athénban, de gondolom ott legalább egy passza sikerül meccsenként, mert itt egy sem..neki kéne kifizetnie minden szerencsétlen nézőnek a meccs árát, aki volt olyan idióta, hogy megnézte őket a helyszínen. Gondolom a kinti fizetéséből simán telne belőle..még eljutunk oda hogy Várhidi behívja a keretbe a villámgyors Juhár Tomit és akkor igazán ütős kis brigád lesznek...szerintem vissza kellene lépni a VB selejtezőktől és akkor nem esünk vissza a ranglistákon...
Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy ez barátságos meccs volt. Tegnap ugyan annyi csapat kikapott mint amennyi nyert (kivétel a döntetlenek), nem hiszem, hogy máshol ezekből a meccsekből radikális következtetéseket kéne levonni. A tegnapi egy mocskos [auto_cenzúra] volt, Várhidi túltaktikázta és elqúúrta rendesen az ő oldalát, ez tény. Viszont a játékosok is igen gyatrák voltak, pl. a Németországban egekig emelt Huszti semmit nem csinált.Varga Tamás írta:Nem kívánok okoskodni, de én már rég megmondtam, hogy ez az ember alkalmatlan a kapitányságra. És mindannyiszor, sokan, sokféleképpen elküldtek, lehülyéztek, nekemestek. Most csak védelmezzék, megérdemli. Szánalmas MLSZ-bagázs! "Szebb jövőnk kerékkötői."

Gera "nyaral"(siófokon van, azt hiszem megszületett a lánya) Hajnal sérült el se utazott, Dzsudzsi meg ott volt, de lesérült, így nem játszhatott.tenkl írta: Gera, Dzsudzsák és Hajnal miért nem tudtak eljönni? Bocs nem vagyok képben:9

A mindenkori magyar válogatott ezt a szégyenteljes emmittevést nem engedheti meg magának. Az a csapat, amely 90 perc alatt egyszer találja el a kaput, az ássa el magát - de jó mélyre. Csak tudnám, hogy mi értelme volt ennek, merthogy taktikailag semmi újat nem láthattunk a fiúktól, az biztos. Vagy Peti bá' már tud valamit, ami mi nem?Ordog írta:Az ucsó 10 percet sikerült kicsit meghúznunk, de a maradék 80 perc az kritikán aluli volt
De ne vonjunk le messzemenő következtetéseket ebből a meccsből... Nem ez a csapat igazi arca. Ez a meccs csak arra volt jó, hogy kiadja magából a feszültséget a tv előtt ülő ember:DDD
Én is azt mondom, amit az ott lévő egyik nagyobb szurkolótábor: "VELETEK VAGYUNK!!!"

Ha, már Te is...Akkor én inkább meg sem szólalok. Én, ott is hagytam az egészet, eddig bele-belenéztem, de a hányinger kerülgetett.Ordog írta:Ekkora egy telibevágott [auto_cenzúra] játékot én még életemben nem láttam.......... Huhhhhhhhhhhh, anyám meg is kérdezte tőlem hogy be vagyok e rúgva annyira ki vagyok kelve magamból a idegességtől :DDD
Szégyen ez a meccs, mi ez egyáltalán??? ez csapat lenne?? ez egy lócitrom, ez egy minősíthetetlen semmi!!!!! áhhhhh, ha már nincs gera, hajnal, dzsudzsi akkor megáll az élet?? Úgy látszik igen![]()
![]()
ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ!!!!!

Ezt mire érted? Az oldalra? Perxe, én sem olvasom. De a hír igaz, tehát elköszöntek, vagy még azt sem Róth Antaltól, nem is tudom megérteni, hogy miért, s hogyan. Számomra egy nagy szaktekintély, s sikereket is elért, valamint ő tehetségkutatásra is rengeteg energiát fordított. Köszönjük a munkáját!