Mégy egy kérdésem lenne:
Mégpedig, hogy az ingyenes tárhelyet biztosító oldalak közül (extra, uw, atw) melyiknél kapom a legnagyobb tárhelyet? Csak néhányat ismerek, de hátha van valaki, aki ismer valami kevésbé népszerűbbet, de nagy tárhelyes oldalt.
Atw 500MB, Extra 2GB az uw meg asszem 200MB. Esetleg van ami 2 gigánál nagyobbat ad? A Barcás videókat akarnám majd felnyomni, de csak köv szezontól, de gondoltam addig szabadidőmban belekóstolok a dolgokba. Aztán jó lenne, hogyha az egész szezonról felférne egybe az összes gól/összefoglaló. (Akár külföldi oldal is lehet)
senzu írta:a google-ben rengeteg programozási promblémára lehet megtalálni a megoldást
10 mp keresés után megtaláltam
Function fib(ByVal n)
If n < 2 Then Return n Else Return fib(n - 1) + fib(n - 2)
End Function

Köszi, köszi, így utólag is. De sokkal egyszerűbben meg lehetett oldani. Először én is valami bonyolult dologra gondoltam, aztán, pár labellel meg egy command gombbal kész volt az egész. Csak kellett 3 változó az elején az 2nél meghatároztad h két 1-es legyen, aztán meg csak annyi kellett, hogy x3 legyen egyenlő x2+x1-gyel azt kiírattad, és végül az x1 legyen egyenlő x2-vel x2 meg x3-mal.