Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, köszi, így utólag is. De sokkal egyszerűbben meg lehetett oldani. Először én is valami bonyolult dologra gondoltam, aztán, pár labellel meg egy command gombbal kész volt az egész. Csak kellett 3 változó az elején az 2nél meghatároztad h két 1-es legyen, aztán meg csak annyi kellett, hogy x3 legyen egyenlő x2+x1-gyel azt kiírattad, és végül az x1 legyen egyenlő x2-vel x2 meg x3-mal.senzu írta:a google-ben rengeteg programozási promblémára lehet megtalálni a megoldást
10 mp keresés után megtaláltam
Function fib(ByVal n)
If n < 2 Then Return n Else Return fib(n - 1) + fib(n - 2)
End Function
Kössz Laci, és Neked is Péter.barca99 írta:Dani, googleban esetleg 'visual basic howto' vagy '...tutorial'? Egyik ismerősömet kérdeztem msnen, de sajnos pont ezt még nem tanulták.Viszont ő ezt ajánlotta, javahoz pl nagyszerűen tudott így puskázni.
![]()
Remélem valamire azért jutsz vele.
Valami biztos van, hogy őszinte legyek fogalmam sincs se a simáról se a visuálrólmypeter írta:hát, talán még hagyományos basicben neg tudnám csinálni a C64-esemen, de a visual basic nem tudom mennyire hasonlíta basicre. Azzal is kb 20-22 áve foglalkoztam, de akkor elég jól ment. Van a 2 közt hasonlóság?
esetleg ha html-be csináltad, ott nagyon nem támogatja az ékezeteket. De szerintem lehet más a baj.Perrero írta:http://antimadridista.atw.hu/ ezt dreamweaverbe csináltam, de miért nincs ékezetFontos lenne
köszi
Cooltiszo írta:Hát a megszokás nagy úr
Nekem nem volt sok bajom az IEvel, úgyhogy érdekességképpen kíváncsi lennék miért minősíthetetlen. Én nem védem, vannak hibái, de én megszoktam, nagyon gondom se volt vele ezidáig...
Tisztelt címzett!home írta:total commander ?
a fórumon írták TC (home)!!
Ne viccelj, már rég át kellett volna térned a tűzróka, vagy az opera használatára. Az IE egyszerűen egy nagy nulla, de mivel a legelterjedtebb op. rendszer a windows, így mellé egy olcsó böngészőt is adnak, s ez sajnos óriási veszteség. A mai lehetőségeket meg sem próbálják kihasználni. Egyértelmű monopóliumra törnek az olcsó, [auto_cenzúra] programjaikkal.Cooltiszo írta:Úgy tűnik, hogy az Explorerrel van a gond, mert mind Firefox, mind Maxthon jól működik ilyen szempontból.
Lehet át kell szoknom vmelyikre, bár egyenlőre furcsa a kedvencek nélküli Firefox, de majd ügyeskedem
Köszi a segítséget.
Szerintem ha a beviteli nyelvet magyarrá állítos akkor jó lesz.Cooltiszo írta:Sracok. Segitseg kellene, tegnap meg jo volt a billentyuzetem, most meg nem uti a hosszu ekezeteket, y helyett z van, felcserelodtek, de csak az interneten. Msnen,wordben tovabbra is jo minden. Ezen hogy lehetne javitani? Fontos lenne kosyonom, es bocsi a nehezen olvashatosagert, emiatt is kellene vmi guru aki tud nekem segiteni.