Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
de ezt mire alapozod, hogy nem zseni? 3 gólt lőtt, 2 gólpasszt adott.. nem sok meccset döntött el. ember, ő nem támadó, hanem középpályás. számtalan gólhelyzet kialakításában benne volt, rengeteg akció indul tőle, ő a középpálya motorja, és egyik agya is egyben.LG írta:Az ilyenek annyira, de annyira irritálnak, ilyenkor azért marha nehéz visszafogni magamatchi omega írta:
siralmas a szakértelmetek.![]()
Nem vitattam a képességeit, nem mondtam egy szóval sem, h nem tud lenditeni a csapaton.
Az, h dönt el a meccseket, az meg igaz. 3 gólt lőtt, 2 gólpaszt adottolyan sok meccset tehát nem döntött el. Mondom még1x, egy nagyon jó játékosnak tartom, de azért nem egy zseni.
Szerintem Deco nem érdemli meg hogy zseninek titulálhassák. Henry inkább a múlt zsenije mint a jelené/jövőjé, Ronaldinho dettó. Iniesta pedig sztem jövőre felfog nőni Messihez, Xavihoz, Eto'o-hoz. Mert szerintem a jelenlegi Barca zsenijei ők.LG írta: Ilyen gyerkből túl sok nincs a földön, és a jelenlegi Barcából 4 embert tartok csak ilyennek: Ronaldinhot, Messit, Decot, Henryt.
De lehet, vagy akár egy kapus is. Sztem pl. Kahn fénykorában az volt, a védők közül meg Cafu, Roberto Carlos, Zanetti mindenképpen.Bányász írta:Akkor egy védő nem is lehet zseni?
De nem a cselsorozatok miatt lesz vki zseni, attól sokkal több kell. Legalábbis számomra az a zseni, aki képes ritmust váltani, képes nagyon váratlan dolgokat mehúzni, villanásokkal képes meccseket eldönteni, akkor is, ha rossz formában van, a nagy rangadókon mindig odateszi magát, és olyan dolgokat ad a focivilágnak, amire évtizedek után is emlékezni fognak. Ilyen gyerkből túl sok nincs a földön, és a jelenlegi Barcából 4 embert tartok csak ilyennek: Ronaldinhot, Messit, Decot, Henryt.Saviola írta:Iniesta nem zseni?Hihetetlenül hasznosan játszik,s egy-két cselsorozat után én is csak lesek..azonban ő is visszaesett,ez tény,de ez az egész csapatra elmondható..
PontosanG-Jay írta:Iniesta nem egy szupersztár, nem ultra tehetség, hanem egy kiforrott, stabil, a labdával nagyon jól bánó, jól cselező, hidegvérű középpályás. Amire nekünk kell, arra tökéletes. Nem értem mi itt a probléma?
G.
Az ilyenek annyira, de annyira irritálnak, ilyenkor azért marha nehéz visszafogni magamatchi omega írta:
siralmas a szakértelmetek.
iniesta óriási klasszis xavival együtt. brutális ez a középpálya. góllövésben nem a legjobb, ennyi az összes hátránya. nem tud lendíteni a csapaton? hol voltatok ti a BL évében? nincsenek villanásai, amik eldöntenek egy meccset?????? legutóbb is az ő szólója után sikerült csak gólt szerezni..LG írta:Miért szerezne ellenségeket![]()
Csak leirta a véleményét, és ezt a keretek között. Az igaz, h sokan nem értenek 1et vele. De azért be kell látni, h vmi igazság van benne amit leirt. Abban igaza van, h Iniesta nem az a játékos, aki villanásokkal képes eldönteni egy meccset. Ő egy stabil játékos, aki kiegyensulyozott, jó teljesitményt nyujt, elég jól cselez, jól tud labdát tartani, sokat dolgozik a kp-n, jól passzol, és pontosan. Amitől egy kis hiányérzetem van, azok a lövései, sztem kicsi a lövőereje. Mindent összevetve egy nagyon jó játékos, aki fontos láncszem a csapatban. De hiányzik belőle a plussz, amitől igazán nagy klasszis egy játékos.
labdaszerzés: 156Andrisveres írta:iniesta: 2389 perc , 3 gól , 2 gólpassz.
sztem ez kevés.
Ez így van! Ini az egyik legjobb idén! És ő igazán agilis és feltörekvő.. gondoljunk bele honnan küzdötte fel magát és most hol van..! Nagyon becsülöm és nem csak ezért, mint embert, mint játékost!Los Banditos írta:Messi után nálam ő eddig az idei legjobb a csapatban. Nélküle nem tartanánk itt sem, ahol most vagyunk.
R10-nek egész jó a statisztikája, mégis nulla a teljesítménye.
Messi után nálam ő eddig az idei legjobb a csapatban. Nélküle nem tartanánk itt sem, ahol most vagyunk.Andrisveres írta:iniesta: 2389 perc , 3 gól , 2 gólpassz.
sztem ez kevés.
lehet,de ettől még leirom a véleményem!elprat írta:Még "szerencse" hogy nincs valami sok időm a fórumozásra,de az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat elnézve "nem is baj".socio66 írta:Azt nem mondom hogy Iniesta nem jo,de lássuk
már be hogy ő nem fog sohasem lendíteni a csapat
szekerén!mert nem klasszis focista!ha Deco beáll,akkor
lehet hogy lassu,öreguras,de tutira ad egy olyan labdát
vagy kettőt a meccsen,amivel eldönt egy meccset,mégis
mindenki arrol beszél hogy Iniestat kell játszatni! miaz
hogy minden meccsünkön ő a legjobb?hát pont ezt mondom
hiába jo de nem tudja a csapatot a hátára venni! ő nagyon jo
lenne akkor ha futna a szekér,és mások hoznák a meccset,akkor
ő egy nagyon jo,hasznos tagja lenne a csapatnak.DE most nem
megy szoval olyan játékosok kellenének,akik,ha nem megy akkor
tudnak valami váratlant húzni! Deco,Ronnie! Amugy meg Iniesta
kapura nem veszélyes,abban nagyon jo hogy hátul elkezd forgolódni
a védők mellett aztán meg odaadja Yayának aki meg kezdjen vele
valamit.Sok labdát ad el,és a megindulásainak 90% a sikertelen,
mert mindig elesik,fizikailag nem tul erős..
Hogy te nem Iniestáról akarsz itt makogni az tuti,mert totál az ellenkezőjét írtad le![]()
Ha azt vesszük hogy mindenkinek meg van a véleménye addig ok,na de hogy EZT nyilvásosságra hozd-elég merész!
Szerzel magadnak pár ellenséget sztem...
Még "szerencse" hogy nincs valami sok időm a fórumozásra,de az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat elnézve "nem is baj".socio66 írta:Azt nem mondom hogy Iniesta nem jo,de lássuk
már be hogy ő nem fog sohasem lendíteni a csapat
szekerén!mert nem klasszis focista!ha Deco beáll,akkor
lehet hogy lassu,öreguras,de tutira ad egy olyan labdát
vagy kettőt a meccsen,amivel eldönt egy meccset,mégis
mindenki arrol beszél hogy Iniestat kell játszatni! miaz
hogy minden meccsünkön ő a legjobb?hát pont ezt mondom
hiába jo de nem tudja a csapatot a hátára venni! ő nagyon jo
lenne akkor ha futna a szekér,és mások hoznák a meccset,akkor
ő egy nagyon jo,hasznos tagja lenne a csapatnak.DE most nem
megy szoval olyan játékosok kellenének,akik,ha nem megy akkor
tudnak valami váratlant húzni! Deco,Ronnie! Amugy meg Iniesta
kapura nem veszélyes,abban nagyon jo hogy hátul elkezd forgolódni
a védők mellett aztán meg odaadja Yayának aki meg kezdjen vele
valamit.Sok labdát ad el,és a megindulásainak 90% a sikertelen,
mert mindig elesik,fizikailag nem tul erős..