Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is...jatekosallomanyok...es tudasukhoz merten..ok harcolnak a legjobban, ok adnak ki mindent magukbol..megerdemelnek..Varga írta:3. hely??Talán a villareal érdemelné meg a legjobban a bajnoki címet.
Rivaldo11 írta:Éppen eléggé "parasztok" vagyunk mi is. Nem a másikat kell okolni a mi gyengeségünkért. Megérdemelten előznek meg minket, bár azt kétlem hogy ne tudnánk visszaelőzni.Gomezinho írta:Szánalom és szégyíen hogy selejtezős helyen vagyunk ilyen kerettel mint a miénk és elöttünk a parasztok!hova sülyledtünk!
Rosszul.Dos Santos írta:Arango volt.Mondjuk én másképp emlékszek...felugrottak fejelni,aztán a Venezuelai rosszul ért földet.Vagy nem?Los Banditos írta:Nem emlékszik közületek valaki, hogy ki volt az, aki 3 éve úgy lerugott egy Mallorca(?) játékost, hogy idegrángásai voltak, és korházba is kellett vinni, és aki szabálytalankodott az is cserét kért. Talán a Sevillából valaki, de nem ugrik be, hogy ki.![]()
Arango volt.Mondjuk én másképp emlékszek...felugrottak fejelni,aztán a Venezuelai rosszul ért földet.Vagy nem?Los Banditos írta:Nem emlékszik közületek valaki, hogy ki volt az, aki 3 éve úgy lerugott egy Mallorca(?) játékost, hogy idegrángásai voltak, és korházba is kellett vinni, és aki szabálytalankodott az is cserét kért. Talán a Sevillából valaki, de nem ugrik be, hogy ki.![]()