Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
néha úgy érzem, amikor ilyeneket olvasgatok, h akkor lennének közületek néhányan megsértődve, ha szó sem esne a madrid esetleges mákjáról, hanem simán "odaadnánk" nekik a meccset.fir3bird írta:Most tényleg elismerhetnék a Barcások (bár úgysem fogják, mákból nyertünk mais) pedig 2008-ban talán most játszottunk a legjobban (jó sokat kellett rá várni)
Nem volt nehéz felülmúlni az eddigieket...fir3bird írta: 2008-ban talán most játszottunk a legjobban.
én is örülnék csak akkor már úgy legyen hogy 1. hely:VillarealJOEY20 írta:Haider sztem igazad van, én ezt már jó 1 hónappal ezelőtt mondtam a haveroknak hogy figyeljétek meg sztem a végén lesz egy nevető 3.Természetesen a Villareal-ra gondoltam és elnézve a teljjesítményüket én most már őket tartom a legnagyobb favoritnak.A két nagycsapat annyira szánalmas hogy meg sem érdemli a trófeát.Én örülnék is neki ha a Villareal nyerné meg.
Ez jó, még jó, hogy lefekvés előtt benéztem ide, így nem teljes letargiával vonulok aludni. Remélem megálmodom a választ, mert most fogalmam sincs.cruyff írta:Azt mondják, az okos ember más hibájából tanul, a buta ember a saját hibájából tanul.... akkor ki az, aki még a saját hibájából sem tanul????
![]()
![]()
a Mi edzőnk! Nem?cruyff írta:Azt mondják, az okos ember más hibájából tanul, a buta ember a saját hibájából tanul.... akkor ki az, aki még a saját hibájából sem tanul????
![]()
![]()
Szerintem is...jatekosallomanyok...es tudasukhoz merten..ok harcolnak a legjobban, ok adnak ki mindent magukbol..megerdemelnek..Varga írta:3. hely??Talán a villareal érdemelné meg a legjobban a bajnoki címet.
Rivaldo11 írta:Éppen eléggé "parasztok" vagyunk mi is. Nem a másikat kell okolni a mi gyengeségünkért. Megérdemelten előznek meg minket, bár azt kétlem hogy ne tudnánk visszaelőzni.Gomezinho írta:Szánalom és szégyíen hogy selejtezős helyen vagyunk ilyen kerettel mint a miénk és elöttünk a parasztok!hova sülyledtünk!