Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már rég elveszett a remény.....Dave87 írta:Én sírok srácok...imádom ezt a csapatot, de valahogy kezd elveszni a remény.....
Lassan kezdem azt mondani, hogy huzzon innnen Laporta meg Rijkaard meg még egy pár ember. Ez a tökölés nem való ide!gekkodan írta:Most tényleg csúnyát fogok mondani, de örülnék, ha nyerne a Villareal, még nagyobb nyomást helyezve hétfő reggel Laportára. Csúnya, de talán ez is kell, hogy kirúgja a hollandot...Ronaldinho&Barca írta:Vezet a Villareal, miénk a 3. hely a tabellán.. valaki egy üveg pezsgő?
Erre nem tudok mit mondani, talán csak annyit, h Zombori, meg a többi hulladék elmehet a .......Szerintem Mourinho rendet tudna tenni, FEGYELEM, ez az, ami hianyzik, es ez az, ami a csikó Rijkaard-ban nincs meg. Hogy tudná akkor a csapatba nevelni???? Ma 30 percig boldog voltam, aztán mérhetetlen csalódás öntött el, és váltani kell, ez nem kérdés.kilibarca írta:mai meccs . . .![]()
nem érdemlünk bajnoki címet !
![]()
Hát ha Mourinho lesz a Barca edzője , akkor nagy munka lesz minden cuccomon átvarrni a cimert levante cimerreInkább legyen a Zombori vagy Várhidi mint Mourinho . . . .
Mourinho a világ legjobb edzője és ehhez megvannak a módszerezi,de EREDMÉNYES módszerek ezek. ennyikilibarca írta:mai meccs . . .![]()
nem érdemlünk bajnoki címet !
![]()
Hát ha Mourinho lesz a Barca edzője , akkor nagy munka lesz minden cuccomon átvarrni a cimert levante cimerreInkább legyen a Zombori vagy Várhidi mint Mourinho . . . .
"Mélységes mély a múltnak kútja."aynas írta:melegedik a szitu. 3. helyen vagyunk.
azon kellene elgondolkodni, hogy az arsenal -1 emberel 2 gólos hátrányból nyert. na ehhez képest a mi teljesítményünk hol van.
Nem!aynas írta:kilehet kapni, de nem így.
persze a vicc az, hogy a reál még holnap nyugodtan kikaphat vagy ikszelhet. és akkor megint belelkesedünkhogy 4-5 pont meg 8 meccs
azért ilyen meccs után keményebb helyeken a játékosokra gyújtanák az öltözőt. vagy csak élénk a fantáziám?
Most tényleg csúnyát fogok mondani, de örülnék, ha nyerne a Villareal, még nagyobb nyomást helyezve hétfő reggel Laportára. Csúnya, de talán ez is kell, hogy kirúgja a hollandot...Ronaldinho&Barca írta:Vezet a Villareal, miénk a 3. hely a tabellán.. valaki egy üveg pezsgő?