Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi az a vb bajnok? (világ bajnokok bajnoka vagy mi?)Ronaldinho&Barca írta:vb. bajnok
neked volt gyerekszobád?:D Hogy tudsz ilyent mondani egy magyar versenyzőről??? Szerintem egy sportoló elég sokat gondol a szurkolóira, főleg ő, volt alkalmam beszélgetni vele és nagyon jó ember. Nomeg ez a véletlenül lett vb. bajnok ez nevetséges, ha figyelemmel követted a tavalyi évet, tudhatnád hogy elég nagy volt a csata.aronba írta:Ugyan ne sajnáljuk már talmát, ő sem sajnál közülünk senkit sem technikai sport. annyit keres hogy majd túlteszi magát egyszer véletlenül világbajnok lett örüljön neki többet ne várjon a sorstól
Most azért, mert nem nyer meg minden tornát, attól még nem volt ennyi a gyerek. Nadal sem volt nagy szám az előző évben mellesleg most se az... Wimbledonban visszatér, és szétalázza a mezőnyt Roger...ozsimiki írta:Enyhén nincs formában,lehet ennyi volt a srác
Azért Djokovic sem kevésbé verte el Nadalt! Sajnos..ozsimiki írta:Fish elverte Federert is![]()
Bár őt idén nem nehéz
![]()
![]()
Enyhén nincs formában,lehet ennyi volt a srác
Hú, néztem. Nagyon tudatosan, taktikusan úszott! Cseh Laci - irány utána. 2 arany, egy ezüst egy nap - hurrá!Krojf írta:Kis Gergő Európa-bajnok 800 méter gyorson!!!!!
Juhhhhhéjjjj!!!!!
K.
Én az ellenőrök helyébe be se mertem volna menni.Krojf írta:Komáim!
Nincs ezeknek szívük...!
Kevin van Impe belga országúti kerékpáros halott fia hamvasztását
intézte Locristi város krematóriumában, amikor rátörtek a
doppingellenőrök és mintaadásra kényszerítették!!!
van Impének nem volt választása és ott helyben mindenki szeme
láttára volt kénytelen elvégezni a procedúrát!!!
Most ehhez mit szóltok???
Kérdi döbbenten a Ti Krojf komátok.
Ho-hóóóócsababarca írta:Csak csendben megjegyezném h a VASAS kiverte a dominot az euroligából...
Szép volt fiúk
Néztem a meccset, hátborzongtató volt. A Vasas álomszerűen kezdett, 5-1-re elhúzott, majd a Honvéd egyenlített. A Domino kezében volt a győzelem lehetősége, de az emberelőnyeiket kihagyták, ill. Nagy Viktor bombasztikus formában védett, s végül Varga Dénes belőtte a győztes gólt. Így lett 6-5 a Vasasnak.csababarca írta:Csak csendben megjegyezném h a VASAS kiverte a dominot az euroligából...
Szép volt fiúk