2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ott a pont! Sosem lehet tudni, hogy mi van belül, ha mindíg csak a külsőségeket látjuk!danko94 írta:Amúgy meg annyira nem lehet rossz ember ha a fél cselzi sírt h ne küldjék el v ha elküldik akk mennek utána
Legalább lesz ki visszaszóljon a Realnak,ha megint arcoskodnának!Igaz,hogy ez nem a Barca stílusa,de egyszer ilyen is kell!danko94 írta: az ellenfelét szidja az emberi dolog ezért nem lehet rá haragudni(legalábbis én nem tok)
Nem csak mivel Mourinho a Barca trénere akar lenni nyártól ezért nem mondhatta azt az internek h srry nem jövök mer nem akarok itt edzősködni hanem kitalált valamit (mondott egy magas összeget ami után az Inter nem akarja majd...) jah és sztem a portugál tud szép focit játszatni de az az angol bajnokságba lehetetlen amúgy a csapat lecserélésével kapcsolatban pedig a "fél" barcát oda akarta vinni a cselzíbe(Puyolt,Xavit,Decot,Ronaldinhot,Eto'o-t,Heryt) szal nem hinném h tt lecserélné a csapatot.Amúgy meg annyira nem lehet [auto_cenzúra] ember ha a fél cselzi sírt h ne küldjék el v ha elküldik akk mennek utána(Terry,Lampard,Drogba,Maluda) és az h az ellenfelét szidja az emberi dolog ezért nem lehet rá haragudni(legalábbis én nem tok)Aprieto írta:Érdekes, hogy csupán Mourinho van előtérben (aki az Inter évi 6,5 millió €-s ajánlatát egy laza mozdulattal visszahajította és 9 milliót kér)... szóval ő van előtérben egy FUKAR Barcelonánál. Izgi lesz...
Már el is képzeltem ahogy Laporta előkotorja a régi jegyzetei közül Mou számát, majd megkérdezi tőle, hogy évi másfélért elvállalná-e? Eme esetben két lehetőség adódna... vagy rábssza a telefont a portugál vagy megkérdezi ez a kész átverés?
Bajnokság - rögtön 2, FA-kupa, (Liga kupa).Aprieto írta:VB-t nyert velük?
Mourinho mit nyert a Chelseavel?
A Barcelona keretével pedig el lehet hinni, hogy szép játék mellett tudna nyerni.
Ez is igaz. Megmondom őszintén, ha BL-t és bajnokságot is nyernénk, akkor se lehetne maradása. Látszik, hogy nem tudja megoldani a felmerülő problémákat. Ha nyerünk is valamit, az valószínűleg annak lesz köszönhető, hogy az ellenfélnek pechje van (tavalyi Liverpool - Barca: 0-1) vagy valamelyik zsenink nagyon nagyot villant. Viszont az is bebizonyosodott, hogy erre hosszú távon építeni képtelenség, és nagy butaság.Aprieto írta:Nem tudom elképzelni, hogy egy Schalkét ne verjünk meg sérültekkel, ilyen játékkal is.
Hatalmas ultimátum. De legalább már ez is vmi.
Elég szomorú, hogy a csapat közel fele saját nevelés, közel 1/3-a katalán és állandóan motiválni kell őket. A 4 védőn és a 3 középpályáson múlt az egész, ebből 3 saját nevelés(2 katalán). Amennyiben már ők hozták volna ami még edző nélkül is elvárható tőlük(akarás és a többiek feltüzelése) akkor simán megnyerhettük volna a mérkőzést.Colos írta: Mellesleg azt is az ő hibájának tartom, hogy nem képes motiválni a csapatot, és ha a játékosok nem fogadják meg a tanácsait (természetesen a játékosok felelőssége is vitathatatlan), akkor ott az edző is ludas alaposan.
Szerintem hiba volt a múlt heti csapatból kihagyni Sylvinhot és berakni Abidalt a helyére, mellesleg Bojan lecserélését sem értettem, szóval szerintem mindkettőben vétett hibát. Mellesleg azt is az ő hibájának tartom, hogy nem képes motiválni a csapatot, és ha a játékosok nem fogadják meg a tanácsait (természetesen a játékosok felelőssége is vitathatatlan), akkor ott az edző is ludas alaposan.mypeter írta:Ha ezért is őt hibáztatjátok, akkor az már a szubjektívitás csúcsa. Egy rossz húzása sem votl,. a legjobb 11-et küldte pályára, és jól is cserélt.
VB-t nyert velük?mrmonster írta:A 2006-os VB győztes csapatát nem nevezném a valaha volt legtámadóbb felfogású csapatnak a történelemben.... sőt....Aprieto írta:Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball...
mrmonster írta:A 2006-os VB győztes csapatát nem nevezném a valaha volt legtámadóbb felfogású csapatnak a történelemben.... sőt....Aprieto írta:Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball...
A 2006-os VB győztes csapatát nem nevezném a valaha volt legtámadóbb felfogású csapatnak a történelemben.... sőt....Aprieto írta:Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball...
énis Lippit preferálom Mourinho helyett, ráadásul ő azt nyilatkozta, hogy tengerparti városban szeretne edzőskődni, mert szenvedélye a vitorlázás, hát a tengerpart az adva vanAprieto írta: Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball... és azért egy kevéske tapasztalat is van a háta mögött... csak egy egészen kevés.