Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.03.31. 17:54:13

Mourinho nem a szép, kreatív játék híve... A mi játékosainkat pedig arra teremtették (néha az eredmény rovására is megy :? )
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.31. 17:53:26

én eddig és ezután se fogom [auto_cenzúra] frankyt mert ahogyan páran tudják nagy Rijkaard-Fan vok mennie kell mindenféle képpen csak ne idényközbe tom h sokan nem fognak velem eggyet érteni de nekem naon [auto_cenzúra] esne ha Rijkaardot ÉV KÖZBE menesztenék ezta 2 hónapot kibírjuk vele utánna meg hát.. :roll: Mondjuk annak örülnék a legjobban a Guardioléval menetelnénk újra.. :shock: :D
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.31. 17:47:43

Rijkaardnak ahogyan észrevettem nem csak motiválási gondjai vannak hanem az alapokkal is problémái vannak!! Sokan nem azon a poszton játszanak amin játszani kéne! És sokszor sajnos sokszor rossz kezdővel lépünk pályára!!! Azt már nem is mondom hogy a 4-3-3 on kívül nem ismer semmit! De ez nem lenne baj mert azért volt egykét meccse idén a Barcanak pl(Celtic ellen) mikor fergeteges támadójátékot produkáltunk!! Az már mindennek a teteje hogy jó csere mint olyan számára nem létezik!! Egyáltalán nem tud jól belenyúlni a meccsekbe!!! A védekezéést sem nagyon jól oldja meg sztem... Ha nem sérültek Puyol,Milito belső védőpárost kéne alkalmaznia folyamatosan Abidal(Zambi),Sylvinho val!!! Ezenkívül középpályán nagyon elkélne már egy jó irányító!!! Az számomra érthetetlen hogy mér nem vagyunk veszélyesek pontrugásokból? Se egy szöglet egy jó szabi semmi!!! A beíveléseink is nagyon gyatrák!! Ez egy betömörülő,védekező felfogású csapat ellen elengedhetetlen lenne!!! Ja jut eszembe kontrázni mér nem tudunk???? :roll: Ez hihetetlen hogy hiányzik egy ekkora csapat támadási taktikájából!!! Egyszerűen mikor lehetne menni akkor elszaladunk középpályáig aztán a csatárok vagy kpályások visszapasszolnak!! :shock: :shock: Miért? Sokkal nyugodtabban kinyílhatnak az ellenfelek, támadhatnak mer mire mi elérünk a kapuig addigra a csatáruk is rég vissza ér a tizenhatusokig!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.31. 17:40:06

Jó nevü szabad edzők is vannak akik kellő tapasztalattal birnak. Gardióla
igy egyből nem való a Barcához. Ráadásul mi lenne az értelme, annak,hogy pár meccsre ideiglenesen jönne valaki. Aki jó az jöhet most és "végleg", mert Frank is zilált lehet, ez nem jó már sehogy. Vagy mondjuk,hogy mindegy ennek az évnek, és maradjon Frank a bajnokság végéig. Lippi igen jó edző, tökéletes lehetne. Sok nagy sztár dolgozott már a keze alatt.
Fecó
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.31. 17:38:09

háát.. akkor inkább maradjon Rijkaard, de ez a Barca B edző ne jöjjön fel, szerintem akkor meg mégjobban szenvednénk. Persze 1,5 hét és jön Messi, aztán félig meddig jobban fogjuk magunk érezni de...
Jöjjön már Murinho és ne keverjék itt a bizonyost!!!

Hozzátéve, pár meccsre tényleg baromság lenne váltani erre a zöldfülü edzőre. Amikor lehet BL-ben továbbjutunk most, akkor menjen el az utólsó reményünk is???
Bár hozzátéve lehet hogy ez egy olyas fajta nem fenyegetés, hogy talán így Rijkaard észbe kap és tesz valamit, bár most sok múlik a játékosokon, hogy mennyire teszik majd oda magukat... kiváncsi vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.03.31. 17:44:40-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.31. 17:32:39

danko94 írta:Amúgy meg annyira nem lehet rossz ember ha a fél cselzi sírt h ne küldjék el v ha elküldik akk mennek utána
Ott a pont! Sosem lehet tudni, hogy mi van belül, ha mindíg csak a külsőségeket látjuk!

Guardiola érdekes megoldás lenne hosszú távra...semmi tapasztalata nincs (negyed osztályból felhozni egy csapatot harmadba nem nagy dicsőség), szerintem ott lennénk ahol a part szakad, bár annyira nem tudom, hogy vajon erőskezű lenne e...

Csak azt nem tudom hogy miért beszél itt mindenki csak és kizárólag Murinhoról (nem mondom h nem örülnék neki), amikor a nyáron az EB után Luis Felipe Scolari-nk lehetne!!! Ezt senki nem támogatja?

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.31. 17:32:34

Txiki azt mondta, hogy kemény, igazságos edzőben gondolkodnak. Pár sorral később: Szeretném, ha rijkaard folytatná. :) :(
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.31. 17:29:55

sztem a portugál tud szép focit játszatni de az az angol bajnokságba lehetetlen
Akkor a mostani Manchester meg az Arsenal milyen focit játszik, ha nem szépet? :?
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.31. 17:26:33

danko94 írta: az ellenfelét szidja az emberi dolog ezért nem lehet rá haragudni(legalábbis én nem tok) :wink:
Legalább lesz ki visszaszóljon a Realnak,ha megint arcoskodnának!Igaz,hogy ez nem a Barca stílusa,de egyszer ilyen is kell! :lol:
.
danko94
Entrenador del Barça

2008.03.31. 16:56:02

Aprieto írta:Érdekes, hogy csupán Mourinho van előtérben (aki az Inter évi 6,5 millió €-s ajánlatát egy laza mozdulattal visszahajította és 9 milliót kér)... szóval ő van előtérben egy FUKAR Barcelonánál. Izgi lesz...
Már el is képzeltem ahogy Laporta előkotorja a régi jegyzetei közül Mou számát, majd megkérdezi tőle, hogy évi másfélért elvállalná-e? Eme esetben két lehetőség adódna... vagy rábssza a telefont a portugál vagy megkérdezi ez a kész átverés?
Nem csak mivel Mourinho a Barca trénere akar lenni nyártól ezért nem mondhatta azt az internek h srry nem jövök mer nem akarok itt edzősködni hanem kitalált valamit (mondott egy magas összeget ami után az Inter nem akarja majd...) jah és sztem a portugál tud szép focit játszatni de az az angol bajnokságba lehetetlen amúgy a csapat lecserélésével kapcsolatban pedig a "fél" barcát oda akarta vinni a cselzíbe(Puyolt,Xavit,Decot,Ronaldinhot,Eto'o-t,Heryt) szal nem hinném h tt lecserélné a csapatot.Amúgy meg annyira nem lehet [auto_cenzúra] ember ha a fél cselzi sírt h ne küldjék el v ha elküldik akk mennek utána(Terry,Lampard,Drogba,Maluda) és az h az ellenfelét szidja az emberi dolog ezért nem lehet rá haragudni(legalábbis én nem tok) :wink:
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.03.31. 15:54:13

Bár külső szemlélő vagyok, de most mégis megkérdezem, tisztelettel, hogy:
Miért is ragaszkodnakannyian annyira Murinhohoz? Van szakértelme, de ő se azért ment el a Chelseatől, mert az istenek hívták, hogy legyen az edzőjük, edzősködése felé a Chelsea se volt valami acélos csapat. Illetvge felemlegetnék egy mindnyájunk számára jól ismert helyzetet: BL, kieséses rendszer, Barca-Chelsea, ez kétszer. Na ott aztán mindkétszer (négyszer) kaptunk (a csapat), hideget, meleget és adtunk is, utáltuk, leundorítoztunk (a nagy átlag), a szurkolók leköpték, megrugdosták, megdobálták a Chelsea buszát a Murinho felőli oldalon mikor az megérkezett. Én úgy érzem, hogy ez nagy 'Murinhopártiságba fordulás' azt jelenti, hogy pic.sát csinálunk a szánkból. Márpedig ez nekem fér össze. Szerintem, ami megkülönbözteti a Barcát a többi csapattól az az, hogy van mentalitása, tartása, ideológiája, eszménye, (melyhez mérhető csak a Bilbaonál van) s azt nem váltja aprópénzre. Márpedig olyan ember, aki csalással, és antifocival vádolta a második Dream Teamet (mert akárhogyis, de az volt), az nem odavaló, és részemről örökre kizárta magát abból, hogy valódi Barcásnak tekintsem. Márpedig a Barcához egy valódi Barcás kell. Mellesleg nem szertném, hogy a csapat nevével azonosítsák, és a csapatot minősítsék általa, márpedig ez elkerülhetetlen, és hát ismerjük a nyilatkozatait. Ugyanúgy szeretném a Barcát az ő edzősködésével, de a vezetést, és őt nem.
Én egyelőre Guardiolát nevezném ki a helyére, és ha van szikra, akkor ott is hagynám. Miért kell sztáredző? Ne a neve alapján ítéljünk meg valakit, hanem a képességei alapján. Nem azt mondom, hogy esetleg ne sztáredző üljön a padon, de nem kell ragaszkodni hozzá, ne Real Madridosodjunk el! Részemről egy kisnevű, feltörekvő edzőt preferálok, akit jobban köt a teljesítménykényszer, és nem bújhat koholt kifogások mögé (időre van szükség, még nem értjük egymást eléggé bla,bla), aki rá van kényszerítve arra, hogy kihajtsa a sztárok belét, mert nagyobb a kényszer (na ezt jól megasszontam, de értitek). Szellemileg is nagyobb erény lenne, mint Murinho.
Rijkaard meg idióta, de a játékosokkal együtt. Azonban bennem nem ez fog megmaradni, hogy most, hogy szerepeltek, hanem hogy a klub 2 BL trófeájának elnyerésekor, egyszer ő ült a padon. És tehet akármit, én ezt sosem felejtem el neki, és mindig is hálás leszek érte, és bízom benne, hogy ő is belátja, hogy ideje váltani, és nem a dobálókkal azonosítja majd a Barcát.

Reméljük a legjobbakat.

Még így utólag: nem tudom, hogy jó-e a Barcának, ha tovább jut a BL-ben, maradna több energia(? már ha van egyáltalán) a bajnokságban való TISZTES szereplésre (akárki akármit mond, nem leszünk bajnokok, és ez így van jól, mert nem érdemli meg a csapat, ezutóbbi viszont rossz), és talán megóvjuk magunkat egy Manchester-Roma féle 7-1-es vereségtől... Szomorú ezt leírni.
socio66

2008.03.31. 15:22:43

szerintem szánalmas az a sok ember aki kiment tüntetni a Masia-hoz! két éve még isten volt Rijkaard,most meg szidják mint a ...! szépen ell kell köszönni tőle,megköszönni a munkáját és kész..!
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.31. 13:14:14

Aprieto írta:VB-t nyert velük?
Mourinho mit nyert a Chelseavel?

A Barcelona keretével pedig el lehet hinni, hogy szép játék mellett tudna nyerni. :idea:
Bajnokság - rögtön 2, FA-kupa, (Liga kupa).

Majdnem mindent. A BL-el meg remélem senki nem akar érvelni... :)

Ha Lippiről elhisszük, hogy a szép játék mellett tud eredményes lenni, akkor a portugálról miért nem? Biztos, hogy a kettő közzül bármelyik jön, mi csak jól járhatunk.
Aprieto írta:Nem tudom elképzelni, hogy egy Schalkét ne verjünk meg sérültekkel, ilyen játékkal is.
Hatalmas ultimátum. De legalább már ez is vmi.
Ez is igaz. Megmondom őszintén, ha BL-t és bajnokságot is nyernénk, akkor se lehetne maradása. Látszik, hogy nem tudja megoldani a felmerülő problémákat. Ha nyerünk is valamit, az valószínűleg annak lesz köszönhető, hogy az ellenfélnek pechje van (tavalyi Liverpool - Barca: 0-1) vagy valamelyik zsenink nagyon nagyot villant. Viszont az is bebizonyosodott, hogy erre hosszú távon építeni képtelenség, és nagy butaság.

Mellesleg én is haragszom Rijkaardra, de nagyon nem szeretném, ha ilyen körülmények között távozna. :?
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.03.31. 13:04:17

Colos írta: Mellesleg azt is az ő hibájának tartom, hogy nem képes motiválni a csapatot, és ha a játékosok nem fogadják meg a tanácsait (természetesen a játékosok felelőssége is vitathatatlan), akkor ott az edző is ludas alaposan.
Elég szomorú, hogy a csapat közel fele saját nevelés, közel 1/3-a katalán és állandóan motiválni kell őket. A 4 védőn és a 3 középpályáson múlt az egész, ebből 3 saját nevelés(2 katalán). Amennyiben már ők hozták volna ami még edző nélkül is elvárható tőlük(akarás és a többiek feltüzelése) akkor simán megnyerhettük volna a mérkőzést.
Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2008.03.31. 12:48:09

A csapat motiválva volt. Ez látszott az első félidőben. Viszont a 2.ra lenézte az ellenfelet.

Abidalt sokkal jobbnak tartom mint Sly-t. De ez szubjektív. A Bojan Giovani csere cca. egyenértékű volt.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.31. 12:43:58

mypeter írta:Ha ezért is őt hibáztatjátok, akkor az már a szubjektívitás csúcsa. Egy rossz húzása sem votl,. a legjobb 11-et küldte pályára, és jól is cserélt.
Szerintem hiba volt a múlt heti csapatból kihagyni Sylvinhot és berakni Abidalt a helyére, mellesleg Bojan lecserélését sem értettem, szóval szerintem mindkettőben vétett hibát. Mellesleg azt is az ő hibájának tartom, hogy nem képes motiválni a csapatot, és ha a játékosok nem fogadják meg a tanácsait (természetesen a játékosok felelőssége is vitathatatlan), akkor ott az edző is ludas alaposan.
Aprieto

2008.03.31. 12:37:07

mrmonster írta:
Aprieto írta:Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball...
A 2006-os VB győztes csapatát nem nevezném a valaha volt legtámadóbb felfogású csapatnak a történelemben.... sőt....
VB-t nyert velük?
Mourinho mit nyert a Chelseavel?

A Barcelona keretével pedig el lehet hinni, hogy szép játék mellett tudna nyerni. :idea:
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.31. 12:34:38

(reptéren volt valami gyülés ahova Puyol ment, de Frankot nem hivták - magányosan álldogált. Azért vele lettünk világverő csapat és mindenki istenitette. Oké, lejárt az ideje,szerződést kell bontani és ezt közölni vele. De ez nem európai megoldás.)

Hát ez így van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Ez egy elnökrészéről (úndorittó dolog)és a legfinomabb kifejezést használ
tad ezzel. :lol: :lol: :lol:
És azzal is egyettértek már ha egyszer elakarják zavarni szerencsétlent
mert biztos ő játszik Puyollék helyett a pályán és a bekapott gólok is az ő
hibájából születnek biztosan,szóval ha már egyszer elakarják küldeni
akkor legyen már egy emberbe annyi becsülett hogy ezt azzal közli
akivel kellene nem pedig a csapattkapitányal.Én sztem nem kell csodálkoz
ni az eredményekken ha nem hogy a játékosok de a vezetőség is egy
kuka(finoman fogalmaztam)módjára viselkedik.
robag
Jugador d'estrella

2008.03.31. 12:33:36

mrmonster írta:
Aprieto írta:Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball...
A 2006-os VB győztes csapatát nem nevezném a valaha volt legtámadóbb felfogású csapatnak a történelemben.... sőt....

És akkor nagyon finoman és tapintatosan fogalmaztál!

NEM KELL OLASZ EDZŐ!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
mypeter
Entrenador del Barça

2008.03.31. 12:26:51

Rövid leszek, mert az alap véleményemet úgyis ismeritek. Ezt a buktát nem lehet az edző nyakába varrni. Ha ezért is őt hibáztatjátok, akkor az már a szubjektívitás csúcsa. Egy rossz húzása sem votl,. a legjobb 11-et küldte pályára, és jól is cserélt. A csapat kiengedett, mert nem volt ellenfél az első félidőben. És innen visszajönn már szinte lehetetlen, aki sportolt valaha, az tudja nagyon jól.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.31. 11:39:22

Előre a TITOlusokért!
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.31. 11:37:25

Elörebocsjtva, már ennek a bajnokságnak sem Frank edzőségével mentem volna neki - sokszor leirtam, most csak azért ismétlem nehogy valaki is azt gondolja, hogy maradását akarom. De azt nagyon undoritónak tartom, hogy Laporta nem áll vele szóba, meg hogy ugy-ahogy kiközösitteték a vezetők. A reptéren volt valami gyülés ahova Puyol ment, de Frankot nem hivták - magányosan álldogált. Azért vele lettünk világverő csapat és mindenki istenitette. Oké, lejárt az ideje,szerződést kell bontani és ezt közölni vele. De ez nem európai megoldás.
Fecó
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.31. 11:28:13

Aprieto írta: Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball... és azért egy kevéske tapasztalat is van a háta mögött... csak egy egészen kevés. :roll:
énis Lippit preferálom Mourinho helyett, ráadásul ő azt nyilatkozta, hogy tengerparti városban szeretne edzőskődni, mert szenvedélye a vitorlázás, hát a tengerpart az adva van :)
Aprieto

2008.03.31. 11:19:36

Nem tudom elképzelni, hogy egy Schalkét ne verjünk meg sérültekkel, ilyen játékkal is.
Hatalmas ultimátum. De legalább már ez is vmi.

Érdekes, hogy csupán Mourinho van előtérben (aki az Inter évi 6,5 millió €-s ajánlatát egy laza mozdulattal visszahajította és 9 milliót kér)... szóval ő van előtérben egy FUKAR Barcelonánál. Izgi lesz...
Már el is képzeltem ahogy Laporta előkotorja a régi jegyzetei közül Mou számát, majd megkérdezi tőle, hogy évi másfélért elvállalná-e? Eme esetben két lehetőség adódna... vagy rábssza a telefont a portugál vagy megkérdezi ez a kész átverés?

Ott van Lippi, aki el van feledve. Vissza akar térni, kevés nagyobb taktikus van nála.... ahol megfordult nem volt antifutball... és azért egy kevéske tapasztalat is van a háta mögött... csak egy egészen kevés. :roll:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.31. 11:03:37

Titinho írta:...
Titinho, nem akarsz cikkeket írni a oldalnak?
Jöhet PÜ-ben a válasz.
:wink:
Lezárt