Borzasztó film. De a szexjelenet vicces benne.grecki írta:Megnéztem tegnap a Golyózápor (Shoot 'em up) című filmet. <Hatásszünet>
Smokin' Aces? az se sokkal jobb.
Borzasztó film. De a szexjelenet vicces benne.grecki írta:Megnéztem tegnap a Golyózápor (Shoot 'em up) című filmet. <Hatásszünet>
Hali!rhynn írta: 1.2 megával szedem a bitkapuról meg a bitumenről, s még ingyen is van.
Ezt én is megnézem mindjárt!rhynn írta: Terry Pratchett's Colour of Magic jónak ígérkezik..
Weeds az angol címe, a HBO-n Nancy ül a fűben címmel láthattad. Nekem speciel nagyon nem jött be, pedig 1) imádok minden Showtime sorozatot 2) minden évad első két részét megnéztem.Victor_Valdes írta:Valaki hallott már valamit a Spangli nevezető sorozatról? Amit a Cool-on fognak adni....
Még fizetsz is érte? innentől lesz igazán illegálisa dolog.VIII.Henrik írta:Sorozatokat innen érdemes tölteni: http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php
300ft/2nap egy sms ára és 400kB/sec sebességgel jön.
Persze magyar 2 DVD, DVD-rip, gondolom hamarosan feltolják a második évadot is, legalábbis úgy szokott lenni.Enrique írta:Csak akkor ha magyarul.Drigo írta:Ha jól emlékszem Enrique meg Barca99 beszélgettek a Batman rajzfilmsorozatról. De nem emlékszem h miben maradtatok. Nekem most sikerült beszereznem az első évadot. Aktuális még?
Angolul megvan már mindkét évad.
(két hónapnyi torrentezésnek hála)
Csak akkor ha magyarul.Drigo írta:Ha jól emlékszem Enrique meg Barca99 beszélgettek a Batman rajzfilmsorozatról. De nem emlékszem h miben maradtatok. Nekem most sikerült beszereznem az első évadot. Aktuális még?
Ezt a filmet én még tavaly néztem. Nekem is full bejött 17 évesenBenga írta:Híd Terabithia Földjére
Most ezt néztem meg. Hát első 10 percnél azt hittem, hogy tipikus kölyökcucc (mondom én 15 évesen. . . ) De nagyon jó dolgok vannak benne megfogalmazva
De a vége kegyetlen szomorú és teljesen átéreztem a dolgot. Ráadásul a kiscsaj egy nagyon kedves jelenség
Én írtam először róla, utána G-Jay is megnézte. Én angolnyelvű filmet sose nézek feliratosan, szóval max neki van meg a felirat, bár nem túl valószínű, hogy vki megcsinálta már.Rajmó írta:valamelyik nap olvastam itt, hogy valaki megnézte a Step Up 2 The Streets-et. ha valaki magára ismer el tudná nekem küldeni/feltölteni valahova a feliratot mert én nem találtam seholse hosszupuskán, se az opensubtitles.com-on
előre is köszi