Varga Tamás írta:Balinho!
1. És, ha választani kell, akkor inkább Samu, mert ő már tett le valamit a Barcelona asztalára.
2. Luis Enrique, Pep Guardiola igen, R10 a jelen focistája. Valamivel többet köszönhetünk Neki, mint Henry-nak, tehát 2-0.
3. Magánéleti problémák.
4. A küzdés. Küzdeni a tatamin kell, itt focizni. De, értem én mit akarsz. Ebben van igazságod, voltak meccsek amikor R10-en nem láttuk ennek a jeleit, de tavasszal már egyáltalán nem ez volt a jellemző. 3,5-0,5.
5. ez meg egy badarság...
Tamás!
Én nem versenyezni akarok veled! De borzasztó elfogult vagy. Hogy Henrynak nem megy annak sok oka van, nem is játszik úgy ahogy az elvárható ez is igaz! Sőt azt sem mondom, hogy R10 menjen amerre lát.
Amit én mondok, ha ilyen szezon után adnál R10nek még egy esélyt akkor miért nem adsz Henrynak? Ugyanazokat a feltételeket kapta mint amit Dinho. Ebben a szezonban jobban is játszik, mint Ronnie.
Az szerintem nagy logikai buktatója a mondanivalódnak, hogy azért mert Henry az Arsenalban alkotott nagyon ő nem érdemel meg negyedannyi bizalmat sem mint Dinho. Ismétlem ugyanazon feltételekkel szvsz Henry jobb teljesítényt nyújt, de semmiképpen sem rosszabbat. Ha a múltjából véleményed szerint senki nem élhet meg akkor miért lehet mégis kivétel a barcás múlt?
Amúgy Thierryvel kapcsolatban kicsit olyan, hogy ha Zlatannal akarnának az Istennek is szélsőt játszatni, nem kenné ő sem jól.
Végül akkor összegezve: Van egy Thierry Henry-nk, 1. aki egy a csúcsról lefelé tartó (zuhanó?) csapatba jött, 2. a hozzállása példaértékű, a pályán képes meghalni a Barcelonáért, 3. az Arsenalban bizonyította, hogy a világ legjobb támadói közt kell számon tartani, 4. emellett nem a saját posztján játszik, 5. magánéleti problémái vannak 6. mélyen tudása alatt teljesít.
R10: 1. nagyban hozzájárult, hogy a csapat mélyrepülésbe csapjon át 2. a pályán megtörtnek tűnik, már nem küzd úgy ahogy rég, ráadásul ez a sérülés is több mint gyanús. 3. a Barcában bizonyította, hogy a világ legjobb középpályásai közt kell számon tartani. 4 egy új edzővel, alighanem meg tudna újulni (két csatár mögé visszavonva pl..) 5. a rendszeres éjszakázás alighanem a siker nehezen történő viselésére utal. 6, mélyen-mélyen tudása alatt teljesít.
Ennek fényében nem értem miért adnál Dinhonak esélyt ha Henrynak nem... És kérlek a Roni a Barcában már letett annyit, hogy bízzunk benne frázist hanyagoljuk most!