Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De most a Zenit a bajnokLG írta:A Cszka Moszkva(Abramovics csapat) uralkodott az utóbbi években inkább.Gomezinho írta:Az oroszoknak sok pénzük van jó csapat a Zenit orosz bajnok ami nem kisteljesitmény volt tőlük asszem pár éve folyamatosan ők lettek a bajnokok!
A Cszka Moszkva(Abramovics csapat) uralkodott az utóbbi években inkább.Gomezinho írta:Az oroszoknak sok pénzük van jó csapat a Zenit orosz bajnok ami nem kisteljesitmény volt tőlük asszem pár éve folyamatosan ők lettek a bajnokok!
Ja, ezen én is nagyot néztem. Ha még otthon nyertek volna 4-1re, az ok, mert az oroszok nagyon jok otthon, de igenben durva.Morminho írta:Leverkusen-Zenit 1-4![]()
Valaki a sorsolás előtt még azt írta, hogy a Zenit a leggyengébb láncszem, most szépen rácáfoltak.
Az h a spanyol élcsapatok gyengébbek mint a Premier League-ben az csak jelen pillanatban igaz. Egyébként nem az. Mellesleg a Getafe egy eléggé rosz formában játszó Bayern München-től hozott "el 1 pontot"gergo9 írta:Sevilla két Uefa kupája meg a spanyol csapatok jó szereplése azt mutatja hogy azér nem gyenge a spanyol bajnokság!! Az spanyol élcsapatok nem olyan erősek mint a PL élcsapatai de a középcsapatok nagyon szívosak szervezettek !! És ne feledjük nincs egy angol sem az uefa kupában!!!
Nagyon örülök az eredménynek, a nagy német óriás nem bírt el a kis spanyol csapattal. Remélem ez az 1-1 még pluszban is spanolja a srácokat, és otthon tovább is mennek.fcbarcelonazsombi írta:Bayern-Getafe 1-1Contra nem kis gólt lőtt.
Lőjjön egy gyönyörű gólt Belletti, de azért a Fener menjen tovább.FCB_gábor írta:én meg inkább szurkolok Bellettinek, mint robicarlosnak![]()
khm 1-1fir3bird írta:Bayern-Getafe még 1-0nembaj remélem a visszavágón majd rúg egy párat a Getafe
hajrá spanyolok!!
Ez azért parádés győzelem.Bár eléggé meglepő.Leverkusen-Zenit 1-4 Shocked
Los Banditos írta:Na az lenne érdekes, hogyha a törökök bejutnának az elödöntőbeBár ez a 2-1 inkább a Chelseanak kedvez, de bármi megtörténhet.
Drigo írta:83' Fenerbahce 2 - 1 Chelsea
Reméljük így marad. Deivid már 2-t vágott1et ide, egyet oda. Chelsea nem képes gólt lőni...